De productlijn Office Tab: voor het openen van meerdere documenten in een venster met tabbladen

OfficeTablogo

In tegenstelling tot webbrowsers zoals FireFox en Internet Explorer 7 en 8, maakt Microsoft Office geen gebruik van tabbladen. Daardoor kunt u niet alle geopende documenten waarmee u werkt zien en het is niet gemakkelijk om af te wisselen tussen geopende documenten. Office Tab lost dit probleem op door toevoeging van tabbladen aan Word, Excel, PowerPoint, Project en Visio. Met Office Tab kunt u eenvoudig meerdere documenten in één enkel venster openen en tabbladen doorbladeren om af te wisselen tussen documenten.

Lees meer |  Download  |  Koop nu

     Kutools voor Excel: voeg geavanceerde functies toe aan Excel 2007-2016

kutools160

Kutools voor Excel is een handige verzameling van Microsoft Excel tools om u van tijdrovende taken te bevrijden. Kutools verbetert een aantal Excel-functies en voegt nieuwe functies toe om u het leven aangenamer te maken. U kunt in Microsoft Excel bijvoorbeeld met één muisklik tabellen en cellen samenvoegen, blanco cellen verwijderen en batchbewerkingen uitvoeren. Kutools voor Excel bespaart u tijd en moeite terwijl u in Excel werkt.

Lees meer |  Download  |  Koop nu

   Classic Menu voor Office: breng de Classic-interface terug in Office 2007-2016

classicmenulogo

In de war gebracht door de Lint-interface van Office 2007-2016? Mist u het vertrouwde Classic Menu van Office 2003? In dat geval is Classic Menu voor Office iets voor u! De nieuwe kenmerken en commando's van Microsoft Office 2007-2016 zijn toegevoegd aan de interface en stijl van het Classic Menu. De tabbladen op het lint van Office 2007-2016 blijven bewaard, zodat u werkelijk het beste van beide werelden krijgt. U kunt meteen beginnen te werken zonder te lijden onder de leercurve bij het zoeken naar commando's op het lint van Office 2007-2016. Classic Menu voor Office brengt het Office-menu terug zodat u meer werk kunt verrichten in minder tijd.

Lees meer |  Download  |  Koop nu