Les galetes ens ajuden a lliurar els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, accepteu el nostre ús de cookies.
Consell: altres idiomes es tradueixen en Google. Pots visitar el English versió d'aquest enllaç.
Iniciar Sessió
x
or
x
x
Registre
x

or

Com cancel·lar / esborrar reunió sense enviar cancel·lació a Outlook?

Normalment, a l'Outlook, quan cancel·leu una reunió que heu creat i assignat al vostre calendari, el sistema us demanarà que envieu un correu electrònic de cancel·lació als assistents. Però, de vegades, només voleu cancel·lar o suprimir una reunió del vostre calendari i encara voleu que la reunió continuï sense problemes amb tots els assistents que hi participen. Això requereix que cancel·leu o suprimiu la reunió sense enviar cancel·lació a altres persones a Outlook. Aquest tutorial us mostrarà un petit truc per aconseguir-ho.

Cancel·la o elimina la reunió sense enviar cancel·lació a Outlook

Kutools per Outlook: 100 + Noves eines avançades per a Outlook.
Pestanya d'Office: Activa l'edició i la navegació amb pestanyes a l'oficina, Just Like Chrome, Firefox, IE 8 / 9 / 10.
Menú Classic: Porta menús antics i barres d'eines cap enrere a Office 2007, 2010, 2013, 2016 i 2019.

fletxa blau dreta bombollaCancel·la o elimina la reunió sense enviar cancel·lació a Outlook

Per cancel·lar o eliminar una reunió sense enviar cancel·lació als assistents, feu el següent.

1. Configureu el vostre Outlook al Treball fora de línia d'estat.

1). A Outlook 2010 i 2013, aneu al Enviament / recepció fitxa i, a continuació, feu clic per ressaltar el Treball fora de línia botó Mostra la captura de pantalla:

2). A Outlook 2007, feu clic a Dossier > Treball fora de línia.

3). Després de ressaltar el Treball fora de línia , es pot veure la barra d'estat es mostra a continuació de les imatges de captures de pantalla.

2. Aneu a la calendari veure.

3. Feu clic per seleccionar la reunió que voleu cancel·lar i feu doble clic per obrir-la.

O només podeu seleccionar la reunió i prémer la tecla Esborrar teclegeu el teclat i, tot seguit, ometeu el següent pas 5.

4. En el popping up Reunió finestra, feu clic a Cancel·la la reunió al Grup d'accions sota Reunió pestaña. Mostra la captura de pantalla:

5. A continuació, feu clic a Enviar cancel·lació botó.

6. Ara, el correu electrònic de cancel·lació quedarà atrapat al safata de sortida, passeu al mail veure i, a continuació, fer clic per obrir la finestra safata de sortida carpeta.

7. A la carpeta Sortida, feu clic amb el botó dret al correu electrònic i, a continuació, seleccioneu Esborrar des del menú del botó dret.

8. Feu clic al Treballa fora de línia botó per tornar a connectar-vos a Internet. La vostra reunió cancel·lada no s'enviarà als altres i només se suprimirà del vostre propi calendari.



Kutools per Outlook

Més de 100 Advanced Functions for Outlook 2010, 2013, 2016, 2019 i 365

captura de pantalla kutools per a les minúscules perspectives per a l'anunci 201812

Més funcions | Descàrrega gratuita | Només $ 39.00 per centenars de funcions

Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    INGRID CASTILLO · 3 months ago
    please, someone can help me??? that doesnt work for me, i have an iphone and i need to do that from my celphone
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Kim Rogers · 7 months ago
    Double click into the meeting you are wanting to delete, go up to File and then click on "Move to Folder". Select your deleted items folder. It'll delete it from your calendar and an e-mail will pop up. Just click out of that e-mail. :)
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Annoyed User · 1 years ago
    This doesn't work on Outlook for Mac.
    It's completely obnoxious that Microsoft has deliberately prevented people from having control over what emails they actually send. It's not Microsoft's job to set policies on how people communicate.
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Prowse! · 2 years ago
    DO NOT check Off line, stay ON line
    Delete ALL names from To list, add (or re-add) only yours o the To list
    Send the Cancel

    You and others will no longer see the meeting
    No one else will recieve notice
    Only You wil receive cancel notice.
    • To post as a guest, your comment is unpublished.
      Bill · 1 years ago
      Deleted all attendees and put myself in place. Sent the cancel. It removed from my calendar and the notice went directly to my Outlook 2016 deleted folder. Checked the header on my copy of the notice and found it was sent to ALL attendees.
    • To post as a guest, your comment is unpublished.
      Amber · 1 years ago
      This worked perfectly! Thank you so much.
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
    jamal · 2 years ago
    i am using 2013 outlook.
    is there anyway to cancel the meeting without the attendee receiving a notification of cancellation, I send to my self only the cancellation they still received it :(.
    is it because i am the organizer and they are attendee and will receive notification??
    • To post as a guest, your comment is unpublished.
      Prowse! · 2 years ago
      Follow same instrutions except :

      Do NOT Check Offline (instead, do nithing aka STAY Online)
      When you see the names or ALL in the To field, just delte them, then add just your name
      THEN Send Cancellation.

      ----you will be the only one recieving a cancel, no one else will, the meeting will dissappear from their calendars and yours.
      Done.