Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Kutools за Excel 19.00 HOT

300 + Моќни карактеристики што мора да ги имате во Excel

Kutools-for-Excel

Kutools for Excel е моќен додаток кој ве ослободува од извршување на одземаат многу операции во Excel, како што се комбинација на листови брзо, спојување на клетки без губење на податоци, залевање на само видливи ќелии, броење на клетки по боја и така натаму. 300 + моќни карактеристики / функции за Excel 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 или Office 365!

Прочитај повеќе Превземи Купи сега

Канцеларија јазиче 13.10HOT

Додавање интерфејс за јазичиња за Office

Канцеларија јазиче

Овозможува прелистување, уредување и управување со апликации на Microsoft Office. Можете да отворите повеќе документи / датотеки во еден прозорец со јазичиња, како што се користење на прелистувачот IE 8 / 9 / 10, Firefox и Google Chrome. Компатибилен е со Office 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 или Office 365. Демо

Прочитај повеќе Превземи Купи сега

Kutools за Outlook 10.00НОВА

100 + Моќни карактеристики за Outlook

Kutools-for-Outlook

Kutools for Outlook е моќен додаток кој ве ослободува од одземаат многу време операции што повеќето корисници на Outlook мора да ги извршуваат секојдневно! Тоа може да ви заштеди време од користење на Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 или Office 365!

Прочитај повеќе Превземи Купи сега

Kutools за Word 9.00НОВА

100 + Моќни карактеристики за Word

Kutools-for-Word

Kutools for Word е моќен додаток кој ве ослободува од одземаат многу време операции кои повеќето од Word корисниците треба да ги извршуваат секојдневно! Тоа може да ви заштеди време од користење на Microsoft Word / Office 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 или Office 365!

Прочитај повеќе Превземи Купи сега

Класично мени за Office

Враќање на вашите познати менија

Го враќа стариот изглед и менијата на Office 2003 до Microsoft Office 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 или Office 365. Не губи време во наоѓање команди на новата лента. Лесно да се распореди на сите компјутери во претпријатија и организации.

Прочитај повеќе Превземи Купи сега

Функционални туторијали