Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Free Download Office додатоци од Extendoffice

Пронајдете ги вистинските додатоци за Office за подобрување на продуктивноста на вашите апликации на Microsoft Office.

на пробни верзии се целосно функционални во текот на 45-ден оценување период. На купени верзии и пробни верзии Секогаш може да се преземе од тука. Така да можете да изберете да не го купувате ЦД КОГА КУПУВАЊЕ ОД MYCOMMERCE!

Тука секогаш можете да ги најдете најновите верзии на нашите производи! 100% Вирус чист, бесплатен превземање, бесплатен пробен период без ограничување на особините!Договор за лиценца за крајните корисници | Едноставно инсталирање / деинсталирање

софтвер верзија датум Превземи
Kutools за Excel
Прочитај повеќе
19.00 Август 15, 2018 Бесплатно симнување
Kutools за Outlook
Прочитај повеќе
10.00 Октомври 28, 2018 Бесплатно симнување
Kutools за Word
Прочитај повеќе
8.90 Ноември 20, 2018 Бесплатно симнување
Канцеларија јазиче
Прочитај повеќе
13.10 Може 26, 2017 Бесплатно симнување
Office Tab Enterprise
Прочитај повеќе
13.10 Може 26, 2017 Бесплатно симнување
Батерии за Excel
Прочитај повеќе
13.10 Може 26, 2017 Бесплатно симнување
Батерии за Word
Прочитај повеќе
13.10 Може 26, 2017 Бесплатно симнување
Батерии за PowerPoint
Прочитај повеќе
13.10 Може 26, 2017 Бесплатно симнување

Забелешка:Ви препорачуваме да ги преземете инсталационите пакети на exe со кликнување на Free Download Here. 64-бит или 32-бит се однесува на Microsoft Office 2010, 2013, 2016 и 2019, а не на вашата верзија на Windows. Ако планирате да го распоредите нашиот софтвер со користење на пакетот MSI, треба да знаете дека има 32 бит MSI пакет и 64 бит MSI пакет. За Microsoft Office 2003, 2007 или 32 бит Microsoft Office 2010 / 2013 / 2016 / 2019, ве молиме преземете го MSI бит 32. Користејќи 64 бит Microsoft Office 2010 / 2013 / 2016 / 2019, ве молиме да го преземете 64 битниот MSI пакет. Не знам 32-бит или 64-бит од Microsoft Office 2010 / 2013 / 2016 / 2019?