Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Бесплатно симнување Kutools за Outlook 10.00

Не треба никакви посебни вештини, освен два часа секој ден.

Целосна функција бесплатен пробен период 60-ден, нема кредитна картичка и нема автоматски да се наплаќа.

Вклучува 100 + моќни функции и функции за Microsoft Outlook 2010-2019 и подоцнежни верзии.

Бесплатно преземање (бит 32 / бит 64) Лесно да се инсталира

За Администратор на претпријатија / организација: за да го распоредите овој софтвер во вашата организација или претпријатие и да ги промените стандардните поставувања за сите корисници, се препорачува датотеката .msi (датотека на Microsoft Installer).
MSI (32 бит)| MSI (64 бит)

  • Големина на Фајлот: 19.20 MB ~ 26.80 MB
  • Канцеларија за поддршка (32 / 64): Office (или Outlook) 2010, 2013, 2016, 2019 и Office 365.Не е компатибилен со онлајн Outlook Верзија!
  • Систем за поддршка (32 / 64): Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, XP, Vista, Windows Server 2003-2019, Citrix System / Windows Terminal Server. Не за MAC!

Договор за лиценца за крајните корисници Како да инсталирате и деинсталирате
Добијте бесплатна лиценца со помош на преведување на софтверот Како да го распоредите софтверот во вашата компанија Со пакетот MSI?

Зачленете се за билтени

Се претплатите на билтенот за да бидете во тек со нас. Билтенот дава информации за најновите софтверски ажурирања и кодови за софтверски купони од нас. Ние нема да ви спам со несакани електронски пораки или да ги споделите вашите информации со други компании.