Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Бесплатно симнување Kutools за Word 8.90 - Неверојатни Office Word Tools

Kutools за Word обезбедува практични алатки за да ја поедностави вашата работа во Microsoft Word 2019 - 2003 или Office 365 (Word). Лесно е да ги обработувате честите операции!

box-kutools-word-125x125

Бесплатно преземање (бит 32 / бит 64) Лесно да се инсталира

За претпријатија / организација: за да го распоредите овој софтвер во вашата организација или претпријатие и да ги промените стандардните поставувања за сите корисници, се препорачува датотеката .msi (датотека на Microsoft Installer). Но ние не препорачуваме поединечни корисници да преземете .msi датотеки.
MSI (32 бит) | MSI (64 бит)

  • Големина на Фајлот: 21.00 MB
  • Канцеларија за поддршка (32 / 64): Microsoft Word 2003, 2007, 2010 (32 / 64), 2013, 2016 и 2019 (32 / 64) / Office 365. Не е компатибилен со онлајн Word верзија!
  • Систем за поддршка (32 / 64): Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, XP, Vista, Windows Server 2003-2019, Citrix System / Windows Terminal Server. Не за MAC!

Договор за лиценца за крајните корисници Како да инсталирате и деинсталирате
Добијте бесплатна лиценца со помош на преведување на софтверот Како да го распоредите софтверот во вашата компанија Со пакетот MSI?

Ако го користите овој софтвер во Windows XP, треба да го инсталирате Microsoft .Net рамка v2.0 (22 MB).


Зачленете се за билтени

Се претплатите на билтенот за да бидете во тек со нас. Билтенот дава информации за најновите софтверски ажурирања и кодови за софтверски купони од нас. Ние нема да ви спам со несакани електронски пораки или да ги споделите вашите информации со други компании.