Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Бесплатно симнување Office Tab - донесе кориснички интерфејс со табулаторот во Office

Преведува на прелистување, читање, уредување и управување со документи во Microsoft Office 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 и Office 365. Демо

Office Tab Suites:

Office Tab Enterprise ?

Канцеларија јазиче

Целосна карактеристика, бесплатен пробен период во 30 денови!

Верзија: 13.10

кутија за канцелариски простор 125 125

кутија Office табот 125 125

Преземи го инсталациониот пакет EXE (32-бит + 64-бит):

Превземи

Превземи

За претпријатија / организација: За да го распоредите овој софтвер во вашата организација или претпријатие и да ги промените стандардните поставувања за сите корисници, се препорачува датотеката .msi (датотека на Microsoft Installer). Распоредување на MSI?
MSI (32-бит) MSI (64-бит) MSI (32-бит) MSI (64-бит)

100% Вирус чист, бесплатен превземање, бесплатен пробен период без ограничување на особините!Договор за лиценца за крајните корисници | Едноставно инсталирање / деинсталирање
големина: 14.20 MB ~ 26.60 MB
Систем: Windows XP, Vista (32 / 64), Windows 8 / 8.1 (32 / 64), Windows 7 / 10 (32 / 64), Windows Server 2003, 2008 и 2012, Citrix System и Windows Terminal (Remote Desktop).
Овој инсталациски пакет EXE може автоматски да го открие и инсталира бит 32 или 64 бит за вашите апликации на Microsoft Office според околности на вашиот компјутер, затоа ви препорачуваме да преземете и да го користите EXE инсталациониот пакет.
За распоредување на софтверот со MSI за 64-битна верзија на Office 2010, 2013, 2016 и Office 365, треба да го преземете 64-битниот MSI. Само Microsoft Office 2010, 2013, 2016, 2019 и Office 365 имаат 32-битна и 64-битна верзија. Ако имате Microsoft Office 2003, 2007 или 32-бит Microsoft Office 2010, 2013, 2016, 2019 и Office 365, треба да го преземете 32-битниот MSI. Забелешка: 64-бит или 32-бит се однесува на Microsoft Office, а не на вашата верзија на Windows.
Не знаете 32-бит или 64-бит на Microsoft Office? | Добијте бесплатна лиценца за да ни помогнете да го преведеме софтверот

Приклучи се на бесплатната електронска пошта

Е-пошта:

Extendoffice Ве поканува да се претплатите на нашиот бесплатен месечен е-маил билтен. Тој нуди информации за попусти, најновите ажурирања на нашите производи и софтверски вести од www.AddinTools.com и www.ExtendOffice.com. Ние нема да ве спам со несакани електронски пораки или да ги споделиме вашите информации со други компании. Само земете неколку секунди за да се претплатите на нашиот билтен и ќе бидете во тек со вашиот софтвер од Extendoffice.

Споредба на Office Tab Suites

Office Tab Enterprise

Канцеларија јазиче

Вклучува ...
збор-40x34 Батерии за Word
ексел-40x34 Батерии за Excel
powerpoint-40x34 Батерии за PowerPoint
издавач-40x34 Батерии за издавач
пристап-40x34 Батерии за пристап
Забелешка: нема табулатори за Access 2003
проект-40x34 Батерии за проект
visio-40x34 Батерии за Visio
Споредба на функции
Затвори други картички
Затвори Сите во еден клик
Зачувај ги сите во еден клик
Отворена папка
Отвори во нов прозорец
Брзо преименувај
Заклучи ги документите
Прилагодете ја должината на јазичето
Прилагодете го изгледот на јазичето
Поддршка за кратенки
Отворете група на документи
Затворете група на документи
Зачувајте група документи
Група функција