Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Бесплатно симнување на картички за Word - Земете го зборот неверојатни јазичиња

Батерии за Word ви овозможува да работите со повеќе документи во еден прозорец во Microsoft Word 2003, 2007, 2010, 2013 и 2016.

box-word-tab-125x125-tm

Бесплатно симнување овде

Големина на Фајлот: 12.2 MB
Бесплатен пробен период: 30 денови
Датум на издавање: Може 26, 2017
Сегашна верзија: 13.10
Потребно: Инсталиран Microsoft Word 2003, 2007, 2010 / 2013 / 2016 (32 / 64)
Оперативен систем: Windows 32 / 64 (7 / 32), Windows XP (64 / 32), Windows 64 / 8 (10 / 32)
Ако сакате да го користите интерфејсот со јазичиња во Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Project, Access, Publisher и Visio, ви препорачуваме Office Tab Enterprise

Краен корисник Договор за лиценца

update1

Историја на новости:

 • 2017-5-26 Батерии за Word 13.00
 • 2017-2-14 Батерии за Word 12.00
 • 2015-11-27 Батерии за Word 11.00
 • 2015-08-11 Батерии за Word 10.50
 • 2015-06-08 Батерии за Word 10.00
 • 2014-06-24 Батерии за Word 9.80
 • 2013-02-06 Батерии за Word 9.51
 • -2013 01 28- Батерии за Word 9.50
 • -2012 09 17- Батерии за Word 9.20
 • -2012 06 16- Батерии за Word 9.10
 • -2012 05 16- Батерии за Word 9.00
 • -2012 04 06- Батерии за Word 8.50
 • -2011 11 01- Батерии за Word 8.00
 • -2011 08 01- Батерии за Word 7.50
 • -2011 05 06- Батерии за Word 7.00
 • 2011-03-24 Документи за јазици за Word 6.51
  Додава Office Edition бесплатно издание. Вклучено јазиче за Word, Word Tab и PowerPoint јазиче со ограничена функција
  Додава Office верзијата 64-битна верзија, дизајнирана за Microsoft Office 2010 64-бит.
  Подобрете ја стабилизирањето на PowerPoint Tab
 • 2011-01-11 Документи за јазици за Word 6.50
  Додава копче Затвори во секое јазиче.
  Го подобрува изгледот на контекстното мени за лесно користење;
  Поправете го бубачката во јазичиња за Word што предизвикало пад на Word во многу ретки случаи;
 • 2010-10-08 Документи за јазици за Word 6.01
 • 2010-08-15 Документи за јазици за Word 6.00
 • 2010-07-05 Документи за јазици за Word 5.20
 • 2010-05-12 Документи за јазици за Word 5.10
 • 2010-04-21 Документи за јазици за Word 5.01
 • 2010-04-12 Документи за јазици за Word 5.00
  1. Промена на лиценца на јазичиња за Word документи 5.00:
   По истекот на софтверот за бесплатен пробен период, софтверот е сè уште достапен, но тоа ќе го поттикне регистерот Windows и повеќето функции на софтверот не се достапни.
  2. Нови функции: (Компатибилност со Microsoft Word 2010.)
   Во старата верзија, падот на Microsoft Office ќе ги забрани функциите на Office Tab. Сега, Office Tab 5.0 ќе ја активира јазичната функција автоматски по падот на Microsoft Office.
   Постојат специфични тагови BackStage во Microsoft Word 2010. Лесно е да ги добиете информациите од јазичињата на Word Documents.
  3. Подобрено:
   Целосно нов дизајн на Office Tab Setting Center, Поубав и полесен за употреба.
  4. Поправи:
   Исправувањето на јазичето за Word нема да работи правилно кога брзо ќе продолжи кликнете на програмата Microsoft Word или документите Word.
 • 2010-03-18 Документи за јазици за Word 4.20