Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Kutools for Word - Достапни 100 + практични функции за Word 2016 - 2003 или Office 365

Овој корисен додаток е вистински заштедувач на време за да користите Word 2019 - 2003 или Office 365!

Доживотна лиценца, користете засекогаш.
Бесплатна надградба и поддршка за 2 години.
60-дневна гаранција за враќање на парите.
24x7 служба за електронска пошта.
100% Безбедно онлајн нарачување.

Цена (УСД)
MyCommerce (препорачано)*
PayPal
$ 39.00 buy01

*Вие веднаш ќе ги добиете информациите за лиценците на вашата e-mail сметка по плаќањето преку MyCommerce.


Зачувај ги парите со лиценцирање волумен

Количинско лиценцирање е отворено за секој купувач на повеќе од една лиценца на нашиот софтвер преку MyCommerce. Обемната цена за лиценцирање не е кумулативна. За повеќе информации, ве молиме контактирајте не на sales@extendoffice.com
Број на лиценца Попуст% долари евра ГБП AUD CAD JPY
1 0.00% 39.00
Цената на различна валута варира врз основа на девизниот курс.
2-4 15.00% 33.15
5-9 25.00% 29.25
10-24 32.50% 26.33
25-49 40.00% 23.40
50-99 45.00% 21.45
100-249 50.00% 19.50
250-499 55.00% 17.55
500-999 60.00% 15.60
1000-2499 65.00% 13.65
2500-4999 70.00% 11.70
5000-9999 75.00% 9.75
10000 + 80.00% 7.80

Повеќе информации за плаќање

плаќање
Преку MyCommerce (препорачано) Преку PayPal
Цена и валута Многу валути се достапни. Цената варира врз основа на тековните девизни курсеви.
Достапни методи за плаќање

Кредитна картичка,
Банка / пренос на жици,
Проверка / паричен налог,
Факс - кредитна картичка,
PayPal
Фактура,
Телефон,
Нарачка за нарачка.


Кредитна картичка,
Банка / пренос на жици,
Проверка / паричен налог,
Факс - кредитна картичка,
Фактура.
Повеќе информации


1. Информацијата за лиценцата ќе ви биде испратена по е-пошта откако ќе заврши нарачката. Ти можеш Проверете статус на нарачка или добијте фактура or Не добив лиценца.

* 2. Ве молиме означете дека ќе има ставка во количката наречена "Extended Extended Service" која е стандардно избрана. Едноставно можете да ја отстраните оваа ставка со кликање на копчето пред името на производот во списокот за купување или одбележување на полето "Отстрани".

3. Додадете резервна копија од вашата нарачка е задолжително. За повеќе информации, посетете: Закажете резервно CD.


* 1. Ние рачно ја обработуваме нарачката, а информациите за лиценцата ќе ви бидат испратени по е-пошта во два работни дена (2). Можете да го симнете бесплатно софтверот од нашата веб-страница.

* 2. Ако не ги добиете информациите за лиценцата по два работни дена (2), обидете се да ја проверите вашата спамска папка на вашата e-mail сметка или посетете ја Не добив лиценца.

Ве молиме слободно пратете е-пошта до support@extendoffice.com ако имате какви било прашања или проблеми со користење на нашиот софтвер.