Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Купете Office Office Tab

Office Tab - Отворете повеќе документи во прозорец со јазичиња на Microsoft Office 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 или Office 365.

Купи еднаш, користете засекогаш. Бесплатно ажурирање и техничка поддршка за 2 години.
Безбедно обработена од MyCommerce и PayPal.
60-дневна гаранција за враќање на парите. 24x7 служба за електронска пошта.

производи

Цена (УСД)

MyCommerce
Препорачана

PayPal

кутија Office табот 120 90

Канцеларија јазиче

збор-40x34 + ексел-40x34 + powerpoint-40x34

Вклучувајќи ги табулаторите за Word + Excel + PowerPoint = $ 45.00

Сега $ 29.00 | Ценовна листа на количински лиценци

checkout-regnow-2

кутија за канцелариски простор 120 90

Office Tab Enterprise

збор-40x34 + ексел-40x34 + powerpoint-40x34 + издавач-40x34
+ пристап-40x34 + проект-40x34 + visio-40x34

Вклучувајќи ги табулаторите за Word + Excel + PowerPoint + Publisher + Access + Project + Visio = $ 121.00

Сега $ 39.00 | Ценовна листа на количински лиценци

checkout-regnow-2

Забелешка: *Вие веднаш ќе ги добиете информациите за лиценците на вашата e-mail сметка по плаќањето преку MyCommerce.
Ако сакате да надградите од Канцеларија јазиче до Office Tab Enterprise, ве молиме пратете е-пошта до sales@extendoffice.com со информации за нарачката во Office Office.