Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Батерии за Word - Достапна цена, неверојатни табови во Вашето Слово

Батерии за Word ви помага ефикасно да се справи со повеќе документи во еден прозорец.

box-word-tab-125x125-tm

$ 15.00

checkout-regnow-2

Безбедно обработено од MyCommerce (компанија за дигитални реки).

Безбедно обработено од PayPal.
Ако сакате да го користите интерфејсот со јазичиња во Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Project и Visio, ви препорачуваме Канцеларија јазиче.

стрела сино десен меур Зачувај ги парите со лиценцирање волумен

Количинско лиценцирање е отворена за секој што купува повеќе од една лиценца на нашиот софтвер. Како да ја примените цената за лиценцирање волумен? Изберете да го купите нашиот софтвер преку Mycommerce, и внесете ја количината на софтверот што сакате да го купите и кликнете "Сега цел", а цената на лиценцата ќе се применува автоматски.

Број на лиценца Попуст% долари евра ГБП AUD CAD
1 0.00% 15.00 11.50 10.00 16.50 15.20
2-4 15.00% 12.75
Цената варира врз основа на тековните девизни курсеви.
5-9 25.00% 11.25
10-24 32.50% 10.13
25-49 40.00% 9.00
50-99 45.00% 8.25
100-249 50.00% 7.50
250-499 55.00% 6.75
500-999 60.00% 6.00
1000-2499 65.00% 5.25
2500-4999 70.00% 4.50
5000-9999 75.00% 3.75
10000 + 80.00% 3.00

Преку MyCommerce (Препорачано) Преку PayPal
Цена и валута Многу валути се достапни. Цената варира врз основа на тековните девизни курсеви.
Достапни методи за плаќање

Кредитна картичка,
Банка / пренос на жици,
Проверка / паричен налог,
Факс - кредитна картичка,
PayPal
Фактура,
Телефон,
Нарачка за нарачка.


Кредитна картичка,
Банка / пренос на жици,
Проверка / паричен налог,
Факс - кредитна картичка,
Фактура.
Повеќе информации


1. Информацијата за лиценцата ќе ви биде испратена по е-пошта откако ќе заврши нарачката. Ти можеш Проверете статус на нарачка или добијте фактура or Не добив лиценца.

* 2. Ве молиме означете дека ќе има ставка во количката наречена "Extended Extended Service" која е стандардно избрана. Едноставно можете да ја отстраните оваа ставка со кликање на копчето пред името на производот во списокот за купување или одбележување на полето "Отстрани".

3. Додадете резервна копија од вашата нарачка е задолжително. За повеќе информации, посетете: Закажете резервно CD.


* 1. Ние рачно ја обработуваме нарачката, а информациите за лиценцата ќе ви бидат испратени по е-пошта во два работни дена (2). Можете да го симнете бесплатно софтверот од нашата веб-страница.

* 2. Ако не ги добиете информациите за лиценцата по два работни дена (2), обидете се да ја проверите вашата спамска папка на вашата e-mail сметка или посетете ја Не добив лиценца.

Ве молиме слободно пратете е-пошта до support@extendoffice.com ако имате какви било прашања или проблеми со користење на нашиот софтвер.