Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Политика за приватност - Датум на ефективност: 18 декември 2018

За да ги рефлектираме промените во законите за приватност на податоци, посебно Регулативата за заштита на општите податоци (БДПР) во Европската унија, ја ажуриравме Политиката за приватност и додадовме повеќе детали за тоа кои информации ги собираме, зошто го собираме и како можеме да ги оствариме права на приватност.

("ExtendOffice"Или"we") почитувајте ја вашата приватност и се залагате да ја заштитите преку нашата согласност со оваа Политика за приватност. Вашата приватност е приоритет на ExtendOffice.

Оваа Политика за приватност ги опишува видовите на информации, вклучувајќи ги и личните податоци, кои ние ги собираме од вас кога ќе ја посетите оваа веб-страница https://www.extendoffice.com/ ("Веб-страница") и ги користиме нашите производи и услуги како што е опишано во оваа Политика за приватност, како ги обработуваме тие податоци и вашите опции за пристап до или ажурирање на вашите податоци.

Оваа политика се однесува на информациите што ги собираме:

преку нашата веб-страница (вклучувајќи ги нашите форуми и формулари за коментари);

преку употреба на нашите производи и услуги;

преку електронска пошта и други електронски пораки помеѓу вас и нас (вклучувајќи ги и нашите услуги за техничка поддршка).

Не се однесува на информациите собрани од која било трета страна, вклучително и преку било која апликација или содржина што може да се поврзат или да бидат достапни од веб-страницата или со нашите производи.
Ве молиме прочитајте ја оваа политика внимателно за да ги разберете нашите политики и практики во врска со вашите информации и како ќе го третираме. Ако не се согласувате со нашите политики и практики, немојте да го користите нашиот веб-сајт. Со пристапување или користење на нашата веб-страница, вие се согласувате со оваа Политика за приватност. Оваа Политика за приватност може да се менува од време на време. Вашето континуирано користење на овие веб-страници откако ќе се направат промени се смета дека е прифаќање на тие промени, затоа ве молиме проверете ја оваа Политика за приватност периодично за ажурирања.

Одиме во голема должина да го заштитиме. Оваа Политика за приватност на клиенти опфаќа зошто ги собираме вашите лични податоци, кои информации ги собираме, за што го користиме и како го заштитуваме.

Зошто ги собираме вашите лични податоци?

Ние ги собираме вашите лични податоци, бидејќи ни помагаат да обезбедиме супериорно ниво на услуги на клиентите. Тоа ни овозможува да ви дадеме лесен пристап до нашите производи и услуги и да се фокусираме на категории од најголем интерес за вас. Покрај тоа, вашите лични информации ни помагаат да ве информираме за најновите објави на производи, ажурирања на софтверот, специјални понуди и настани за кои би сакале да слушнете.

Кои информации ги собираме? За што ние го користиме?

Ние ги собираме вашите лични податоци, бидејќи ни помагаат да обезбедиме супериорно ниво на услуги на клиентите. Тоа ни овозможува да ви дадеме лесен пристап до нашите производи и услуги и да се фокусираме на категории од најголем интерес за вас. Покрај тоа, вашите лични информации ни помагаат да ве информираме за најновите објави на производи, ажурирања на софтверот, специјални понуди и настани за кои би сакале да слушнете.

Кои информации ги собираме? За што ние го користиме?

  • ExtendOffice презема мерки на претпазливост - вклучувајќи административни, технички и физички мерки - за заштита на вашите лични податоци од загуба, кражба и злоупотреба, како и неовластен пристап, откривање, промена и уништување.
  • ExtebdOffice користи безбеден сервер хостиран од MyCommerce и други процесори на 3rd партиски кредитни картички кои шифрираат лични податоци на целиот купувач, вклучувајќи име, адреса, број на кредитна картичка и рок на истекување на кредитна картичка итн. Пред да ни се испратат. Енкрипцијата работи за да спречи каква било злоупотреба на вашите лични податоци.
  • Можете да ни помогнете исто така да преземете мерки на претпазливост за да ги заштитите вашите лични податоци кога сте на Интернет. Променете ги вашите лозинки често користејќи комбинација на букви и броеви, и бидете сигурни дека користите безбеден веб прелистувач како FireFox.

MyCommerce

MyCommerce е врвната регистрација на провајдерите на софтверската индустрија на софтверската индустрија. ExtendOffice користи MyCommerce за да ви обезбеди многу безбеден и брз интернет купувач. За повеќе информации за MyCommerce, посетете овде.

Колачињата

Нашата веб-страница користи колачиња.

Доколку овие колачиња не се строго неопходни за обезбедување на нашата веб-страница и услуги, ќе ве молиме да се согласите со нашата употреба на колачиња кога ќе ја посетите нашата веб-страница.

Колаче е датотека која содржи идентификатор (низа букви и броеви) што е испратен од веб-сервер на веб прелистувач и се чува од страна на прелистувачот. Идентификаторот потоа се враќа на серверот секој пат кога прелистувачот бара страница од серверот.

Колачињата може да бидат или "упорни" колачиња или "сесија" колачиња: постојан колаче ќе биде зачуван од веб прелистувачот и ќе остане валиден до нејзиниот рок на важност, освен ако корисникот не го избришал пред истекот на рокот на употреба; колачето за сесија, од друга страна, ќе истече на крајот на корисничката сесија, кога веб-прелистувачот е затворен.

Колачињата вообичаено не содржат никакви информации кои лично го идентификуваат корисникот, но личните информации што ги чуваме за вас може да бидат поврзани со информациите зачувани и добиени од колачиња.

Ние користиме колачиња за следните цели:

1. автентикација - ние користиме колачиња за да ве идентификуваме кога ја посетувате нашата веб-страница и додека се движите низ нашата веб-страница (колачињата што се користат за оваа намена се: [идентификуваат колачиња]);

2. статус - ние користиме колачиња за да ни помогнеме да утврдиме дали сте најавени на нашата веб-страница (колачињата што се користат за оваа намена се: [идентификуваат колачиња]);

3. количка - ние користиме колачиња за да ја одржиме состојбата на количката додека се движите низ нашата веб-страница (колачи што се користат за оваа намена се: [идентификуваат колачиња]);

4. персонализација - ние користиме колачиња за складирање на информации за вашите преференции и за персонализација на нашата веб-страница за вас (колачи кои се користат за оваа намена се: [идентификуваат колачиња]);

5. безбедност - ние ги користиме колачињата како елемент на безбедносните мерки кои се користат за заштита на кориснички сметки, вклучувајќи го и спречувањето на измамничка употреба на ингеренциите за најава и за заштита на нашата веб-страница и услуги генерално (колачи кои се користат за оваа намена се: [идентификуваат колачиња]); и

6. анализа - ние користиме колачиња за да ни помогнеме да ја анализираме употребата и ефикасноста на нашата веб-страница и услуги (колачи кои се користат за оваа намена се: [идентификуваат колачиња]).

Ние користиме Google Analytics да ја анализираме употребата на нашата веб-страница. Google Analytics собира информации за користењето на веб-страницата преку колачиња. Информациите собрани во врска со нашата веб-страница се користат за креирање на извештаи за користење на нашата веб-страница. Политиката на приватност на Google е достапна на: https://www.google.com/policies/privacy/. Релевантните колачиња се: [идентификуваат колачиња].

Управување со колачиња

Повеќето пребарувачи ви дозволуваат да одбиете да прифаќате колачиња и да ги избришете колачињата. Методите за тоа се разликуваат од прелистувачот до прелистувачот и од верзија до верзија. Сепак можете да добиете ажурирани информации за блокирање и бришење на колачиња преку овие линкови:

(А) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en (Хром);

(Б) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);

(В) http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Опера);

(Д) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(E) https://support.apple.com/kb/PH21411 (Сафари); и

(ѓ) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Еџ).

Блокирањето на сите колачиња ќе има негативно влијание врз употребливоста на многу веб-страници.

Ако ги блокирате колачињата, нема да можете да ги користите сите функции на нашата веб-страница.

Промените во оваа Политика на приватност

ExtendOffice може да ја измени оваа Политика за приватност од време на време. Ние ќе ве известиме за вакви измени и дополнувања со ажурирање на "Датумот на ефективност" на врвот на оваа Политика за приватност.

Информации за контакт на ExtendOffice

Ако сакате да не контактирате со прашања или коментари во врска со нашата политика за приватност или ако сметате дека вашето барање или барање не е адресирано до вашето задоволство, Ве молиме контактирајте го ExtendOffice преку е-пошта: sales@extendoffice.com.