Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Kutools за Outlook: Моќни карактеристики и алатки за Outlook

Kutools за Outlook е моќен додаток на Outlook кој ве ослободува од одземаат многу време операции што повеќето корисници на Outlook мора да ги извршуваат секојдневно! Таа содржи групи на алатки за заштеда на часови од вашето време! Од тука можете да добиете детални упатства за функцијата за Kutools for Outlook. За Outlook 2010, 2013, 2016 и 2019 / Office 365, сите 32 битови и 64 бит. Оперативен систем: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (32 / 64), XP, Vista (32 / 64), Сервер 2003, 2008 и 2012

Најнови update: Kutools за Outlook 10.00
Датум: октомври 28, 2018
Ги поздравуваме сите прашања, повратни информации и извештаи за бубачки. Обично ни се потребни следните информации: Контактирајте не
 • Краток опис на проблемот и како може да се повтори (ако е применливо).
 • Вашиот оперативен систем (Windows 8, Windows 7, итн) и информации за верзијата на вашата Microsoft Office.
 • Слики од екрани кои го илустрираат проблемот - Како да снимите екранот? http://www.take-a-screenshot.org

Зачленете се за новостите:


Можете брзо да пристапите до упатствата за функции со внесување на име на функција во следното поле за пребарување. На пример, ако сакате да знаете како да го користите Напред повеќе пораки, само треба да напишете Напред клучен збор во полето.

Папки:

Оди до: Пребарувај и оди во папка базирана на име на папка
Папка на темп: Брзо отворете Outlook безбедна темп папка
Консолидирање на папките: Комбинирајте повеќе ист тип папки од различни сметки во една папка
Спојувај ги поштенските кутии: Спојувајте или комбинирајте ги папките на Inbox од повеќе сметки

Повеќе пораки:

Одговори Повеќе пораки: Лесно масовно одговарајте на повеќе примени пораки одеднаш
Напред Повеќе пораки: Лесно пренасочете повеќе пораки поединечно одеднаш
Зачувај како Txt: Брзо извезете повеќе пораки за да ги одделите текстуалните датотеки

Извештај:

Статистика: Брзо приказ на статистика и брои пораки / ставки
Брз извештај: Извези ги пораките или задачите огласи информации во датотеката на Excel од Outlook
Анализатор на заглавија на пораки: Лесно прегледување и анализирање на целосни заглавија на е-пошта

Барај:

Пораките ги содржат испраќачот: Брзо пребарување на сите пораки од испраќачот на е-пошта
Пораки од испраќачот: Брзо пребарување или ги најдете сите пораки од одредена личност
Пораки до испраќачот: Брзо пребарување на сите пораки испратени до испраќачот на избраната е-пошта
Барај Домен на испраќачот: Барај ги сите пораки од доменот на испраќачот на е-пошта
Барај Овој контакт: Пребарувајте ги сите пораки со наведување на контакт во адресарот

Одговор:

Избор на одговор: Лесно одговорете на е-пошта со избраниот текст
Одговори со Прикачи: Одговори порака со оригинални прилози
Одговори со сите со Прикачи: Одговорете ги сите пораки со оригинални прилози
Предупредување при одговарање на сите: Поставете предупредување или потврда при одговарање на сите во Outlook

Избришете пораки:

Избришете од Испраќачот: Избришете ги сите пораки од испраќачот одеднаш
Избришете од предметот: Избриши ги сите пораки со ист предмет
Избришете Дупликат пораки: Избришете или отстраните дупликат пораки
Избришете Двојни контакти: Избришете или отстраните дупликати контакти од адресарот
Избришете Дупликати задачи: Избришете или отстраните дупликат задачи од листата на задачи
Отстрани префикс на субјект: Отстранете ги префиксите како FW / RE Одбрани предмети за е-пошта
Отстрани ги заглавените пораки: Отстрани ги пораките заглавени во Outbox Outbox
Исчисти ја историјата на пребарување: Преглед за да ја избришете неодамнешната историја на пребарување

Автоматски:

Автоматски CC / BCC: Автоматски CC или bcc во Outlook кога испраќате електронски пораки
Автоматски Напред: Автоматски препраќајте ги сите или одредени пораки кога примате е-пораки
Автоматски Одговори: Креирајте автоматски одговор без серверот за размена кога немате канцеларија
Блокирај ги испраќачите: Блокирај / филтрирај е-пораки како джонки од одредени испраќачи (е-мејл адреси)
Блокирај доменот на испраќачот: Блокирај / филтрирај е-пораки како джонки од специфични домени на доставувачи (домен адреси на адреси)
Тема на блок: Блокирај / филтрирај ги пораките како џокер ако предметот содржи специфични фрази или клучни зборови
Блок тело: Блокирај / филтрирај е-пораки како писма кога телото на е-пошта содржи специфични фрази или клучни зборови
Никогаш не блокирајте ги испраќачите: Никогаш не блокирајте / филтрирајте ги сите пораки од овие адреси за е-пошта како џанки
Никогаш не блокирај доменот на испраќачот: Никогаш не блокирајте / филтрирај ги сите пораки од овие адреси на е-мејл адреси како џанки
Никогаш не блокирај тема: Никогаш не блокирајте ги е-пораките на филтерот, ако нивните поданици содржат специфични фрази или клучни зборови
Никогаш не блокирајте го телото: Никогаш не блокирајте / филтрирате електронски пораки, ако нивното име на е-пошта содржи специфични фрази или клучни зборови
Означи избришани предмети како прочитани: Означи ги сите избришани предмети како прочитани од избришани ставки
Форматирање на фиксен одговор: Секогаш испраќај пораки во фиксен формат автоматски
BCC Предупредување: Предупредување за BCC Кога ќе одговорите на сите
Провери злонамерни: Предупредување за фишинг при примање е-пораки
Прикажи скриени врски: Лесно да ги прикажува скриените врски во пораките

Прилози:

Менаџер на прилози: Зачувај / Избриши / Компресирај / Отстрани ги сите прилози
Компресирај: Компресирајте или декомпресирајте ги избраните прилози на тековната порака
Компресирај ги сите: Компресирајте ги сите слики и прилози на пораки
Избриши ги сите: Ги декомпресира сите слики и прилози на пораки
Преименувај: Лесно преименувајте еден прилог на е-пошта
Преименувај ги сите: Преименувај ги сите прилози на една порака
Отстрани ги сите: Лесно одвојте ги прилозите од е-пораки
Отстранување на отстранување: Групни ажурирачки врски помеѓу одделени прилози и пораки

Календар:

Отстрани ги потсетниците за роденден: Брзо отстранувајте или враќајте ги сите потсетници за роденденот од календари

Контакт:

Двојни контакти: Лесно се спојуваат двојните контакти во папката со назначени контакти
Додади од пораката: Додај повеќе испраќачи и примачи на е-пошта од е-пошта до контакти
Додади во група: Брзо додавајте повеќе примачи или испраќачи од е-пораки во групата на контакти
Контактна група:
Сплит до контакт група:Едноставно подели ја групата за контакти (листа за дистрибуција)
Пауза:Брзо додавајте или конвертирајте ги членовите на листата за дистрибуција на индивидуални контакти
Потпис за контакт: Лесно конвертирајте потписи на contactsk

Види:

Затвори за да се минимизираат:
Минимизирај го Outlook наместо затворање кога ќе кликнете на копчето Close
Пораки Потсетници:
Потсетник Кога примате важни пораки
Временска зона на испраќачот:
Прикажи го времето на испраќање и моменталното време на временската зона на испраќачот

Печати:

Напредно печатење:
Едноставно печатете контакти со белешки или група за контакти на една страница во Outlook
Брзо печати ја е-поштата без насловот или вклучувајќи го полето за пренасочување во Outlook
Брзо испечатете листа на состаноци и одговори во Outlook
Избор за печатење: Печатете избор или дел од е-пошта или порака само

стрела сино десен меур Опции:

Промена на стандардниот зум: Брзо поставете / менувајте стандардно зумирање на текст
Автоматски додај поздрав: Автоматски додадете поздрав кога одговарате на е-пошта
Автоматски внесете го датумот во потпис или предмет: Автоматски внесете го датумот во потпис или предмет кога составувате е-пораки
Папка за зачувување на прилози: Променете ја стандардната папка за зачувување на прилозите
Променете ја максималната големина на прилогот: Зголемување или промена на максималната граница на големина на прилогот
Секогаш одговарајте ги масажите со стандардна сметка: Секогаш одговарајте ги масажите со стандардна сметка
Овозможи го градителот за пребарување: Овозможи градител за пребарување за напредни филтри и пребарувања
Конфигурирај ги типовите на прилози: Лесно одблокирајте (пристап до) небезбедни типови на прилози
Сите папки покажуваат вкупен број на предмети / сите папки покажуваат број на непрочитани предмети:
Брзо прикажете го вкупниот број на предмети или броеви на непрочитани ставки во сите Outlook папки
Автоматски текст Пане: Кога компонирате пораки, AutoText Pane ви заштедува повеќекратно да пишувате одредени фрази
Дупликати имиња: Отстранете ги сите дупликати примачи од полињата за да / Cc / Bcc
Моето име: Отстрани / исклучи се од одговор на сите
Ги брои членовите на Контакт-групата: Брзо пребројте го вкупниот број на членови на листата за дистрибуција
Нов коментар: Брзо внесете / додадете коментари на е-порака
Избриши коментар: Брзо отстранете коментар или сите коментари од телото на е-пошта
Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Kay Bryan · 7 months ago
  Whenever I create a custom folder (within Customize Ribbon) under Kutools, and place it in the position I want it to appear in the ribbon, it always places to the far left. How do I get it to stay where I placed in the the customization screen?
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  James Wall · 7 months ago
  I have tried it three or four times with the same results. I
  Outlook experienced a serious problem with Kutools for outlook add in. If you have seen this message multiple times, you should disable this add-in and check to see if an update is available. Do you want to disable this add-in? YES NO
  Environment:
  Windows 10
  Outlook 2010
  10,000 plus emails
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  nur huda · 8 months ago
  bagaimana caranya untuk impor file seperti * pic * berikut ke dalam inbox outlook secara bersamaan tidak satu persatu
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  pam · 9 months ago
  Can you print a Calendar search in Table format in Outlook 2016?
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Me · 1 years ago
  How do you send a recurring email with kutools?