Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Центар за поддршка на ExtendOffice

Ако имате какви било прашања, проблеми или предлози, немојте да се колебате Контактирајте не!
Или, ве молам, обидете се да го користите роботот најчесто поставувани прашања за ExtendOffice Најчесто поставувани прашања за да го најдете решението Ве молиме кликнете Роботот на ExtendOffice.

Ги поздравуваме сите прашања, повратни информации и извештаи за бубачки. Ако имате проблем, обично ни се потребни следните информации:

Краток опис на проблемот и како може да се повтори (ако е применливо).
Вашиот оперативен систем (Windows 8, Windows 7, итн) и информации за верзијата на вашата Microsoft Office.
Слики од екрани кои го илустрираат проблемот - Како да снимите екранот? http://www.take-a-screenshot.org


Зачленете се за билтени

Се претплатите на билтенот за да бидете во тек со нас. Билтенот дава информации за најновите софтверски ажурирања и кодови за софтверски купони од нас. Ние нема да ви спам со несакани електронски пораки или да ги споделите вашите информации со други компании.