Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Преземи 32-бит или 64-битен инсталациски пакет?

Ние секогаш ви препорачуваме да ги преземете EXE-инсталационите пакети со кликање Бесплатно симнување тука копче од страната за преземање софтвер.

Забелешка: 64-бит или 32-бит се однесува само на Microsoft Office 2010 и 2013, а не на вашата верзија на Windows.

Ако планирате да го распоредите нашиот софтвер со користење на пакетот MSI, треба да знаете дека има 32-битен MSI-инсталационен пакет и 64-битен MSI-инсталационен пакет. За Microsoft Office 2003, 2007 или 32 бит Microsoft Office 2010 / 2013, ве молиме да го преземете MSI бит 32. Користејќи 64 бит Microsoft Office 2010 / 2013, ве молиме симнете го 64 битниот MSI пакет.

  • Како да ги провери информациите за малку верзии на Office 2010 или Office 2013?

За Office 2010, Ве молиме кликнете датотека > помогне за да ги провери информациите за малку верзија од која било од апликациите на Office 2010.

За Office 2013 или Office 365, Ве молиме кликнете датотека > сметка за да ги провери информациите за малку верзија од која било од апликациите на Office 2013.