Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Контакт

Ние го цениме вашиот интерес за нашите производи и услуги. Помогнете ни да реагираме брзо на вашето барање, со избирање на соодветното поле од листата подолу.

Техничка поддршка

Ако имате било какви прашања или проблеми со софтверот, испратете е-пошта до support@extendoffice.com.

Проблеми поврзани со редот

Ако сте ставиле налог, но не сте ги добиле вашите податоци за регистрација или одговор во рамките на 24 часа, пишете ни кај sales@extendoffice.com. Ве молиме да го наведете бројот на нарачката (или трансакциониот лист на PayPal) или името и е-поштенската адреса што се користеле за време на ставањето на налогот.

Социјална мрежа

Ние сме исто така многу активни Фејсбук и Твитер. Следете нас за најновите ажурирања, поправки, мислења или изданија на производи. Напишете ги вашите идеи и потреби за нашите производи, бидејќи вашето мислење е многу важно за нас. Се надевам дека ќе уживате во нашиот софтвер.

за нас

Основан во 2008, Addin Technology Inc. е водечка компанија која нуди професионални додатоци на Microsoft Office. Назад кон 2004, Лин Жи, основачот на компанијата, го започна Addintools.com за продажба на додатоци на Microsoft Office. Во Detong, создаваме едноставни, но моќни додатоци за да ги подобриме и подобриме апликациите на Microsoft Office. Иако нашиот фокус може да биде тесен и нашата задача специфична, со повеќе од 7 години на истражување и развој, ние го знаеме одличен софтвер и одлична услуга е нашата цел.

Адреса: Соба 1804, зграда 5, плоштадот Jinhai, Jinxiu патот, Haikou, Хаинан, Кина