Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Како можам да добијам фактура?

Ако сте го купиле нашиот софтвер преку RegNow, можете да ја добиете вашата фактура од оваа врска: https://admin.regnow.com/app/cs/lookup.

По внесувањето Твојата е-маил адреса и Цел проект, Ве молиме кликнете ПОТРЕБА ЗА МОЈОТ НАРАЧ копче.

Ве молиме кликнете приемот копчето за да ја добиете вашата фактура.

Ако сте го купиле нашиот софтвер преку PayPal и ако сакате фактура од неа, ве молиме пратете Е-пошта со вашата E-mail адреса што ја користите за да го поставите нарачката во плус на деталните информации за вашата фактура до продажбата # extendoffice.com (Замени # со @).