Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Вести и ажурирања на Kutools за Excel

Од тука, можете да ги добиете сите новости и да ги ажурирате информациите за Kutools за Excel.

ажурирање

Забелешка: Како да се надополни со најновата верзија на Kutools за Excel?

Чекор 1: Ве молиме деинсталирајте претходната верзија на софтверот. Како да го деинсталирате софтверот?

Чекор 2: Ве молиме одете да ја преземете и инсталирате најновата верзија на софтверот овде.


Зачленете се за билтени

Се претплатите на билтенот за да бидете во тек со нас. Билтенот дава информации за најновите софтверски ажурирања и кодови за софтверски купони од нас. Ние нема да ви спам со несакани електронски пораки или да ги споделите вашите информации со други компании.


Kutools за Excel v18.00 Датум на издавање: август 15, 2018


Kutools за Excel v17.00 Датум на издавање: март 27, 2018


Kutools за Excel v16.50 Датум на издавање: август 28, 2017


Kutools за Excel v16.00 Датум на издавање: февруари 16, 2017


Kutools за Excel v15.00 Датум на издавање: октомври 20, 2016


Kutools за Excel v14.00 Датум на издавање: август 25, 2016


Kutools за Excel v13.00 Порака на датум: мај 23, 2016


Kutools за Excel v12.50 Датум на издавање: февруари 25, 2016


Kutools за Excel v12.00 Датум на издавање: октомври 29, 2015


Kutools за Excel v11.00 Датум на издавање: јули 28, 2015


Kutools за Excel v10.00 Датум на издавање: Јуни 18, 2015


Kutools за Excel v9.00 Порака на датум: мај 06, 2015


Kutools за Excel v8.10 Порака на датум: April 02, 2015


Kutools за Excel v8.00 Премиерот: Јануари 15, 2015


Kutools за Excel v7.80 Датум на издавање: август 12, 2014


Kutools за Excel v7.55 Порака на датум: мај 08, 2014


Kutools за Excel v7.50 Порака на датум: April 18, 2014


Kutools за Excel v7.00 Датум на издавање: февруари 17, 2014


Kutools за Excel v6.50 Датум на издавање: октомври 23, 2013


Kutools за Excel v6.00 Порака на датум: мај 22, 2013


Kutools за Excel v5.51 Премиерот: Јануари 10, 2013


Kutools за Excel v5.10 Датум на издавање: септември 28, 2012


Kutools за Excel v5.00 Датум на издавање: август 16, 2012


Kutools за Excel v4.00 Порака на датум: April 18, 2012


Kutools за Excel v3.50 Датум на издавање: Февруари 07 2012


Kutools за Excel v3.00 Датум на издавање: 15 ноември 2011


Kutools за Excel v2.50 Датум на издавање: 22 Мај 2011

Нови дополнувања

  • Измените ги Cells и Ranges функциите група, вклучувајќи: текстуални алатки, сила сила во ќелија, промена на знак на вредност, и така натаму.


Kutools за Excel v2.00 Датум на издавање: 18 Мај 2011

Нови дополнувања

  • Додај Excel Explorer функција; порака .msi пакет.


Kutools за Excel v1.10 Датум на издавање: 22 Јануари 2011

Прашањата се решени

  • Поправи грешка во максимум простор за работа.


Kutools за Excel v1.00 Датум на издавање: 21 Јануари 2011

  • Првата верзија