Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or
0
0
0
s2smodern

Вести и надградби на Kutools за Outlook

update1

Од тука, можете да ги добиете сите новости и да ги ажурирате информациите за Kutools за Outlook.

Забелешка: Како да се надополни со најновата верзија на Kutools for Outlook?

Чекор 1: Ве молиме деинсталирајте претходната верзија на софтверот. Како да го деинсталирате софтверот?

Чекор 2: Ве молиме одете да ја преземете и инсталирате најновата верзија на софтверот овде.


Приклучи се на бесплатната електронска пошта

Е-пошта:

Extendoffice Ве поканува да се претплатите на нашиот бесплатен месечен е-маил билтен. Тој нуди информации за попусти, најновите ажурирања на нашите производи и софтверски вести од www.AddinTools.com и www.ExtendOffice.com. Ние нема да ве спам со несакани електронски пораки или да ги споделиме вашите информации со други компании. Само земете неколку секунди за да се претплатите на нашиот билтен и ќе бидете во тек со вашиот софтвер од Extendoffice.


Kutools за Outlook 10.00 Датум на издавање: октомври 28, 2018

Kutools за Outlook 9.50 Порака на датум: April 11, 2018

Kutools за Outlook 9.00 Датум на издавање: декември 25, 2017

Kutools за Outlook 8.10 Датум на издавање: ноември 03, 2017

Kutools за Outlook 8.00 Датум на издавање: ноември 24, 2016

Kutools за Outlook 7.00 Датум на издавање: јули 25, 2016

Kutools за Outlook 6.00 Порака на датум: мај 06, 2016

Kutools за Outlook 5.00 Датум на издавање: декември 25, 2015

Kutools за Outlook 4.00 Датум на издавање: јули 17, 2015

Kutools за Outlook 3.00 Датум на издавање: февруари 02, 2015

Kutools за Outlook 2.10 Датум на издавање: септември 20, 2014

Kutools за Outlook 2.00 Порака на датум: April 11, 2014

Kutools за Outlook 1.00 Датум на издавање: јули 22, 2013