Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or
0
0
0
s2smodern

Вести и ажурирања на Kutools за Word

update1

Од тука, можете да ги добиете сите вести и да ги ажурирате информациите за Kutools for Word.

Забелешка: Како да се надополни со најновата верзија на Kutools for Word?

Чекор 1: Ве молиме деинсталирајте претходната верзија на софтверот. Како да го деинсталирате софтверот?

Чекор 2: Ве молиме одете да ја преземете и инсталирате најновата верзија на софтверот овде.


Приклучи се на бесплатната електронска пошта

Е-пошта:

Extendoffice Ве поканува да се претплатите на нашиот бесплатен месечен е-маил билтен. Тој нуди информации за попусти, најновите ажурирања на нашите производи и софтверски вести од www.AddinTools.com и www.ExtendOffice.com. Ние нема да ве спам со несакани електронски пораки или да ги споделиме вашите информации со други компании. Само земете неколку секунди за да се претплатите на нашиот билтен и ќе бидете во тек со вашиот софтвер од Extendoffice.


Kutools за Word 8.70 Датум на издавање: август 20, 2017


Kutools за Word 8.5 Датум на издавање: јануари 19, 2016
Фиксна: Мали грешки.


Kutools за Word 8.0 Датум на издавање: август 18, 2015


Kutools за Word 7.9 Порака на датум: мај 04, 2015


Kutools за Word 7.6 Датум на издавање: Јуни 27, 2014


Kutools за Word 7.5 Датум на издавање: октомври 21, 2013


Kutools за Word 7.0 Датум на издавање: февруари 06, 2013


Kutools за Word 6.0 Датум на издавање: ноември 02, 2012


Kutools за Word 5.0 Датум на издавање: август 14, 2012


Kutools за Word 4.0 Датум на издавање: Јуни 20, 2012


Kutools за Word 3.0 Датум на издавање: мај 15, 2012


Kutools за Word 2.0 Датум на издавање: декември 12, 2011

Подобрување: Преуредување на функциите во интерфејсот на лента, па пристапот до алатките е полесен од кога било.

Поправи: Некои помали грешки


Kutools for Word 1.0 Датум на издавање: октомври 10, 2011

Првото издание