Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Како да станете препродавач и да добиете попуст за препродавач?

  • Станете препродавач и добијте попуст за препродавачи

Ја поздравуваме можноста да работиме со препродавачи и да ги гарантираме најдобрите цени за нив. За да побарате попуст на попуст, ве молиме пратете Е-пошта со детални информации за контакт за продажба # extendoffice.com (Заменете # со @).


  • Како да го купите софтверот како препродавач?

Отворете ја страницата за купување http://www.extendoffice.com, и кликнете на Купи сега or Проверете копче (преку MyCommerce); формата за нарачка на MyCommerce ќе биде отворена. Ве молиме внесете го купонскиот код во купони законик кутија на формулар за нарачка, и ќе добиете попуст.

  • Како да напишете Име на лиценцата како препродавач?

Ве молиме забележете ја пораката во формуларот за нарачка "Дали примателот или стекнувачот на лиценцата е ист како и Деталите за набавката?" Ве молиме изберете "Не", за да можете да го внесете името на клиентот во делот за информации за примачот. Само треба да го внесете името на купувачот во полето "Прво и презиме" на информациите за примачот. И можете да ги внесете вашите информации во другите кутии.

Забелешка: Ако сте купиле повеќе од лиценците на 10, тој автоматски ќе го користи името на клиентот како име на лиценцата.

Резервна ЦД и Преземи

Софтверот е електронски превземен и резервната CD-то е опција кога купувачот на корисникот преку MyCommerce. За повеќе информации за ЦД, ве молиме прочитајте овој член.