Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Како да ги добиете информациите за лиценцата?

  1. Ако сте го изгубиле кодот за лиценца или не сте го добиле кодот за лиценца после купувањето, ве молиме контактирајте не преку sales@extendoffice.com или support@extendoffice.com со информации за вашата нарачка. Ние ќе ви го испратиме назад 12 часа преку е-пошта.
  2. Ако не успеете да го регистрирате софтверот успешно, прочитајте го овој член.
  • Потребни се информации за преземање на вашите информации за лиценцата: Ако сте го купиле софтверот преку MyCommerce, ве молиме да ни кажете Идентификацијата на нарачката или адресата на е-пошта која ја користите за да ја поставите нарачката.
    Ако сте го купиле софтверот преку PayPal, тогаш кажете ни е-мејл адреса на вашата PayPal сметка.