Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Како можам да го префрлам софтверот од еден компјутер на друг?

Ако сакате да префрлувате софтвер од еден компјутер на друг, ве молиме одете да го деинсталирате софтверот од претходниот компјутер целосно, а потоа одете да го преземете и инсталирате софтверот од нашата веб-страница http://www.extendoffice.com.

Можете исто така да отидете да го преземете софтверот од следниве линкови:

Канцеларија јазиче: http://www.extendoffice.com/downloads/SetupOfficeTab.exe

Office Tab Enterprise: http://www.extendoffice.com/downloads/SetupOfficeTabEnterprise.exe

Kutools за Excel: http://www.extendoffice.com/downloads/KutoolsforExcelSetup.exe

Kutools for Word: http://www.extendoffice.com/downloads/WordKutools.exe

Класично мени за Office 2007: http://www.addintools.com/english/menuoffice/download.htm

Класично мени за Office 2010 и 2013: http://www.addintools.com/office2010/index.html