Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Kutools за Outlook јазици - бесплатни лиценци за да ни помогне да преведеме софтвер

Добијте лиценци за слободен софтвер за да ни помогнеме професионално да преведуваме Kutools за Outlook - што е корисна колекција на додатоци за Outlook 2013, 2010 и Office 365. Доделувањето на лиценцата се дава откако ќе го обезбедиме квалитетот. Ако сакате да ни помогнете, ве молиме пратете Е-пошта до sales@extendoffice.com за да не известите кој јазик ќе го преведете.

сина-точкаЈазици кои бараат превод.

сина-точкаКако да преведувате софтвер на вашиот јазик?


стрела сино десен меур Јазици кои бараат превод

Потребни преводи

Забелешка:Ве молиме изберете го вашиот јазик за да ни помогне да преведеме. Ве молиме пратете е-пошта на sales@extendoffice.com за да не известите кој јазик ќе го преведете.

Англиски >> германски

Нема превод

Англиски >> француски

Нема превод

Англиски >> Холандски

Нема превод

Англиски >> италијански

Нема превод

Англиски >> јапонски

Нема превод

Англиски >> руски

Нема превод

Англиски >> шпански

Нема превод

Англиски >> Португалски

Нема превод

English >> Danish

Нема превод

Англиски >> Фински

Нема превод

Англиски >> Унгарски

Нема превод

Англиски >> Ваши јазици Ако ниту еден од горенаведените јазици не е ваш, ве молиме пратете е-пошта на sales@extendoffice.com за да ни известите на кој јазик ќе го преведете нашиот софтвер и да знаете дали можете да добиете бесплатна лиценца за тоа.

достапни јазици

англиски Заврши
Кинески (поедноставен) Заврши

стрела сино десен меур Како да ни помогнете да го преведеме Office Tab од англиски на вашиот јазик?

Ако сте заинтересирани да го преведувате софтверот од англиски на друг јазик (вашиот јазик), одете да ја уредите и преведете датотеката за јазици која се наоѓа во папката за инсталација и обично е: "C: \ Users \ Public \ Documents \ ExtendOffice \ OutlookKutools".

сина-точка За да ни помогнете да го преведеме софтверот, одете да ја преземете и инсталирате најновата верзија на Kutools за Outlook од овде прво.

сина-точка Отворете ја вашата апликација за Microsoft Word откако ќе го инсталирате софтверот и одете до Kutools јазичето, а потоа кликнете помогне >>Јазик >> Персонализација. Ќе го прикаже Прилагодете го јазикот дијалог-кутија. Погледнете слики од екранот:

сина-точка Ве молиме одете на локацијата на датотеката за прилагодување на јазикот со кликање Одете на јазик за прилагодување, и ќе видите language.xml датотека и Подели папка со датотеки во папката за датотеки за прилагодување на јазикот. Погледнете го екранот:

сина-точка Во Сплит датотека папка, ќе ја видите и датотеката language.xml. Тоа е резервна копија од јазичната датотека. Ако јазичната датотека во оваа папка "C: \ Users \ Public \ Documents \ ExtendOffice \ OutlookKutools"е разбиена, можете да ја користите датотеката за јазик во папката Сплит за да ја замените јазичната датотека во папката.

сина-точка Ве молиме копирајте и ставете ја јазичната датотека во нова папка на вашиот компјутер за превод. По преводот, копирајте го и ставете го language.xml во папката за прилагодување на јазик "C: \ Users \ Public \ Documents \ ExtendOffice \ OutlookKutools"и заменете ја оригиналната датотека.

сина-точка Ве молиме рестартирајте ги вашите Microsoft Outlook апликации за да стапите во сила. Ако во вашата јазична датотека нема ништо лошо, софтверот ќе се прикаже на вашиот јазик.

сина-точка Кој дел од јазичната датотека (xml) можете да ги уредувате и менувате? На пример, содржината помеѓу и може да биде изменета или изменета. Погледнете го екранот:

сина-точкаНемојте да ги менувате следниве изрази и специјални знаци во јазичната датотека.

\ r \ n \ r \ n \ r \ n
\ r \ n {3} \ r \ n {4}
0 {} Detong технологија ООД

сина-точкаВе молиме не менувајте го кодирањето на јазичната датотека. Кодирањето на јазичната датотека секогаш треба да биде UTF-8.

сина-точкаВе молиме испратете го вашиот последен превод во sales@extendoffice.com со детални информации за која лиценца за софтвер сакате да го имате и вашето име за лиценцата за софтверот. Доделувањето на лиценцата се дава откако ќе го обезбедиме квалитетот.