Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Kutools за Word јазици - бесплатни лиценци за да ни помогне да преведеме софтвер

Добијте лиценци за слободен софтвер за да ни помогнеме професионално да преведуваме Kutools за Word - што е корисна колекција на додатоци за Word 2003, 2007, 2010 и 2013. Доделувањето на лиценцата се дава откако ќе го обезбедиме квалитетот. Ако сакате да ни помогнете, ве молиме пратете Е-пошта до sales@extendoffice.com за да не известите кој јазик ќе го преведете.

сина-точка Јазици кои бараат превод.

сина-точка Како да преведувате софтвер на вашиот јазик?


стрела сино десен меур Јазици кои бараат превод

Потребни преводи

Забелешка: Ве молиме изберете го вашиот јазик за да ни помогне да преведеме. Ве молиме пратете е-пошта на sales@extendoffice.com за да не известите кој јазик ќе го преведете.

Англиски >> германски

Нема превод

Англиски >> француски

Нема превод

Англиски >> Холандски

Нема превод

Англиски >> италијански

Нема превод

Англиски >> јапонски

Нема превод

Англиски >> руски

Нема превод

Англиски >> шпански

Нема превод

Англиски >> Португалски

Нема превод

English >> Danish

Нема превод

Англиски >> Фински

Нема превод

Англиски >> Унгарски

Нема превод

Англиски >> Ваши јазици Ако ниту еден од горенаведените јазици не е ваш, ве молиме пратете е-пошта на sales@extendoffice.com за да ни известите на кој јазик ќе го преведете нашиот софтвер и да знаете дали можете да добиете бесплатна лиценца за тоа.

достапни јазици

англиски Заврши
Кинески (поедноставен) Заврши

стрела сино десен меур Како да ни помогнете да го преведеме Office Tab од англиски на вашиот јазик?

Ако сте заинтересирани да го преведувате софтверот од англиски на друг јазик (вашиот јазик), одете да ја уредите и преведете датотеката за јазици која се наоѓа во папката за инсталација и обично е: "C: \ Users \ Јавно \ Documents \ ExtendOffice \ WordKutools".

сина-точка За да ни помогнете да го преведеме софтверот, одете да ја преземете и инсталирате најновата верзија на Kutools за Word од овде прво.

сина-точка Отворете ја вашата апликација за Microsoft Word откако ќе го инсталирате софтверот и одете до Kutools or Претпријатие јазичето, а потоа кликнете Јазик >> Персонализација. Ќе го прикаже Прилагодете го јазикот дијалог-кутија. Погледнете слики од екранот:

сина-точка Ве молиме одете на локацијата на датотеката за прилагодување на јазикот со кликање Одете на јазик за прилагодување, и ќе видите language.xml датотека и Подели папка со датотеки во папката за датотеки за прилагодување на јазикот. Погледнете го екранот:

сина-точка Во Сплит датотека папка, ќе видите четири јазични датотеки во неа. Погледнете го екранот:

Јазик-Trns: Ги вклучува сите јазични датотеки на софтверот.

Јазик-TrnsForm: Ги вклучува сите јазични датотеки на дијалогот (јазикот што се прикажува во дијалогот) на софтверот.

Јазик-TrnsRibbon: Ги вклучува сите јазични јазици (јазикот што се прикажува во Лентата) на софтверот.

Јазик-TrnsSupertip: Ги вклучува сите јазични датотеки на supertip (јазикот што се прикажува во supertip) на софтверот.

*Забелешка: Ако сакате да ни помогнете да го преведеме софтверот, но немате многу време за да ни помогнете да го преведеме целиот јазик на софтверот, можете да одберете да ни помогне да преведуваме дел од јазикот, а ние исто така можеме да ви испратиме бесплатна лиценца еднаш обезбеди квалитет. Ве молиме секогаш изберете да ни помогнете да го преведеме Јазик-TrnsRibbon прво за сите јазици.

сина-точка Ве молиме копирајте и ставете ја јазичната датотека во нова папка на вашиот компјутер за превод. По преводот, копирајте го и ставете го language.xml во папката за прилагодување на јазик "C: \ Users \ Јавно \ Documents \ ExtendOffice \ WordKutools"и заменете ја оригиналната датотека. Совет: Ако сакате да преведувате дел од јазичната датотека, како што е Јазик-TrnsRibbon.xml, ве молиме преименувајте го Јазик-TrnsRibbon до Јазик.xml прво, а потоа заменете ја оригиналната датотека во "C: \ Users \ Јавно \ Documents \ ExtendOffice \ WordKutools".

сина-точка Ве молиме рестартирајте ги вашите Microsoft Word Applications за да стапите во сила. Ако во вашата јазична датотека нема ништо лошо, софтверот ќе се прикаже на вашиот јазик.

сина-точка Кој дел од јазичната датотека (xml) можете да ги уредувате и менувате? На пример, содржината помеѓу и може да биде изменета или изменета. Погледнете го екранот:

сина-точкаНемојте да ги менувате следниве изрази и специјални знаци во јазичната датотека.

\ r \ n \ r \ n \ r \ n
\ r \ n {3} \ r \ n {4}
0 {} Detong технологија ООД

сина-точкаВе молиме не менувајте го кодирањето на јазичната датотека. Кодирањето на јазичната датотека секогаш треба да биде UTF-8.

сина-точкаВе молиме испратете го вашиот последен превод во sales@extendoffice.com со детални информации за која лиценца за софтвер сакате да го имате и вашето име за лиценцата за софтверот. Доделувањето на лиценцата се дава откако ќе го обезбедиме квалитетот.