Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Office јазични јазици - бесплатни лиценци за да ни помогне да го преведеме нашиот софтвер

Добијте лиценци за слободен софтвер за да ни помогнете професионално да го преведеме нашиот софтвер. Доделувањето на лиценцата се дава откако ќе го обезбедиме квалитетот. Ве молиме контактирајте не на: sales@extendoffice.com.

сина-точка Јазици кои бараат превод.

сина-точка Како да преведувате софтвер на вашиот јазик?


стрела сино десен меур Јазици кои бараат превод

Потребните преводи (или преводот е завршен, но се бара ажурирање)

Забелешка: Следниве јазици се делумно преведени во нашиот софтвер, ве молиме изберете го вашиот јазик за да ни помогнете да се преведе. Ве молиме пратете е-пошта на sales@extendoffice.com за да не известите кој јазик ќе го преведете.

Англиски >> јапонски

Завршено. Потребно ажурирање.

English >> Danish

Завршено. Потребно ажурирање.

Англиски >> Фински

Завршено. Потребно ажурирање.

Англиски >> Унгарски

Завршено. Потребно ажурирање.

Англиски >> Ваши јазици Ако ниту еден од горенаведените јазици не е ваш, ве молиме пратете е-пошта на sales@extendoffice.com за да ни известите на кој јазик ќе го преведете нашиот софтвер и да знаете дали можете да добиете бесплатна лиценца за тоа.

достапни јазици

англиски Заврши
Кинески (поедноставен) Заврши
Кинески (традиционален) Заврши
словенечкиот Заврши. Преведувач: Дејан Г.
индонезиски Заврши. Преведувач: Zalzala Zilzal
германски Заврши. Преведувач: Александар Шулц
ерменски Заврши. Преведувач: Хрант Огањан
холандскиот Заврши. Преведувач: Фред ван Вард
француската Заврши. Преведувач: Ноел РЕВОЛ
Кореја Заврши. Преведувач: Byeongho Bae
италијански Заврши. Преведувач: Франческо Лељ
Руската Заврши. Преведувач: Александар
полски Заврши. Преведувач: SPOPIELAR
шведскиот Заврши. Преведувач: Ола Б.
Бразилски португалски Заврши. Преведувач: Серхио Бајао
виетнамски Заврши. Преведувач: Нгуен Дуј Трунг
Романскиот Заврши. Преведувач: Козма Лучијан
шпански Заврши. Преведувач: Рене Риос
Шпански (Латинска Америка) Заврши. Преведувач: Освалдо
Чешка Заврши. Преведувач: Манар Чакер

стрела сино десен меур Како да ни помогнете да го преведеме Office Tab од англиски на вашиот јазик?

Ако сте заинтересирани да го преведувате софтверот од англиски на друг јазик (вашиот јазик), одете да ја уредите и преведете датотеката за јазици која се наоѓа во папката за инсталација и обично е: "C: \ Users \ Public \ Documents \ Office Tab \ Language \ Language.xml".

сина-точка За да ни помогнете да го преведеме софтверот, ве молиме одете да ја преземете и инсталирате најновата верзија на софтверот од нашата веб-страница во прв план.

сина-точка Изберете "Прилагодете го јазикот"опција од јазици во Office Tab Center (Старт> Сите програми> Канцеларски ливчиња> Центар за јазичиња на Office) како што следи:

канцелариски јазици-01

сина-точка Ве молиме запомнете каде да ја пронајдете јазичната датотека која ви е потребна за превод по избор Прилагодете го јазикот. Совет: Ве молиме кликнете "Датотека Локација"за да пристапите до фолдерот за датотеки на јазик.

канцелариски јазици-02

сина-точка Ве молиме копирајте ја и вметнете ја јазичната датотека во нова папка на вашиот компјутер за превод. Фајлот со јазици се наоѓа во папката за инсталација и обично е: "C: \ Users \ Public \ Documents \ Office Tab \ Language \ Language.xml"

сина-точка По преводот, поставете ја вашата преводска датотека во јазичната папка на софтверот за да ја замени оригиналната јазична датотека, а потоа да ги рестартирате Office апликациите за да стапи на сила.

сина-точка Кој дел од јазичната датотека (xml) можете да ја уредите и менувате? На пример, содржината помеѓу канцелариски јазици-04 и канцелариски јазици-05може да биде изменета или изменета. Погледнете го екранот:

канцелариски јазици-03

сина-точка Ве молиме не преведувајте ги следните термини или специјални знаци во датотеката за јазик.

Батерии за Excel Батерии за пристап
Батерии за Word Батерии за #
Батерии за PowerPoint Канцеларија јазиче
Батерии за проект Detong технологија ООД
Батерии за Visio #
Батерии за издавач &

сина-точка Ве молиме испратете го вашиот последен превод во sales@extendoffice.com со детални информации за која лиценца за софтвер сакате да го имате и вашето име за лиценцата за софтверот. Доделувањето на лиценцата се дава откако ќе го обезбедиме квалитетот.