Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Како можам да го инсталирам или деинсталирам софтверот?

Можете лесно да го инсталирате / деинсталирате целиот наш софтвер како следните чекори / процедури.

Инсталирајте софтвер

1. Одете да го преземете и инсталирате софтверот со користење на инсталациониот пакет EXE.

2. Откако ќе го преземете инсталациониот пакет на софтверот, двапати кликнете на инсталациониот пакет за да ја започнете инсталацијата, а потоа само треба да направите неколку кликања и сите ќе бидат направени веднаш. Забелешка: Ве молиме затворете ги сите апликации на Microsoft Office (како што се Outlook, Excel, Word и така натаму) пред инсталацијата.

3. По инсталацијата, отворете ја апликацијата за Office, и ќе ја видите нашата софтверска опрема во вашата канцеларија како ракавица.

Забелешка: Ако сакате да знаете како да го распоредиме нашиот софтвер со користење на инсталациониот пакет MSI, посетете Како да го распоредиме MSI пакетот?


Деинсталирање на софтвер

1. клик почеток > контролен панел, а потоа деинсталирајте го софтверот од Програми и функции.

На пример, ако сакате да го деинсталирате Office табот, ве молиме двоен клик на името на софтверот во листата, и тој ќе го деинсталира софтверот од вашиот компјутер.

2. Исто така можете да го деинсталирате софтверот со кликање почеток > сите програми > име на софтвер > Деинсталирај го името на софтверот.