Колачињата ни помогне да се испорача на нашите услуги. Преку употреба на нашите услуги, вие се согласувате со користење на cookies.
Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Нашите клиенти нè љубат

Специјалниот експертски тим на ExtendOffice е тука за да го обезбеди вашиот успех, околу часовникот и целиот свет. Подготвени да ја споделите вашата приказна со светот?
5.0/5 од 16 рејтингот.
  • Што е твојата приказна?
Кориснички препораки за
пред 2 месеци.
Кориснички препораки за
Kutools за Excel
Што е твојата приказна?
Едноставно почнав да го користам вашиот производ за ексел и сакав да го препуштам моето ценење. Ова е фантастично.
Продолжете со одличната работа.
Прикажи повеќе
пред 6 месеци.
Кориснички препораки за
Kutools за Excel
Што е твојата приказна?
Јас ја купив вашата EXCEL алатка од една причина.
Морам да вршам работа секој месец, кога суспензискиот биланс извезен од програма за сметки во форма на CSV мора да биде одбележан на специфични ќелии во табеларна пресметка, која потоа формира сет од менаџерски сметки. Иста работа, секој пат, би помислил дека е едноставно! Но не. CSV датотеката се менува секој пат, бидејќи ако се користат нови сметки, потоа ги додава тие линии, и додека не дојдете да го направите тоа, не знаете кои се додадени. Имам работна книга во која ја ставам новата датотека и ја поклопувам со старата, а потоа со користење на TRUE / FALSE, ги нагласува линиите што се различни.

Јас потоа вметнувам нови линии и ги додавам, а потоа ги променувам новите.
Битката што ми предизвикуваше многу време потоа работеше надвор, ако ги имав мапирано или ги пропуштив.
Морав да одам преку ONE од страна на ONE користејќи рутина на TRACE Dependents, и постојат 900 линии со секоја 3-клетка, па 2,700 да провери.
ВАШИОТ фантастичен производ ми дозволува да ги проверам СИТЕ во исто време!
Ако само ги најдов овие години.
Изгледа како да имаш многу други интересни алатки, па ќе ги проверам кога ќе завршам со работа.
Ви благодарам многу.
Прикажи повеќе
пред 7 месеци.
Кориснички препораки за
Kutools за Excel
Што е твојата приказна?
Јас ја користам сметката со работна книга на Excel. Имам 50 + фактури кои треба да бидат рачно менувани, зачувани како поединечни PDF-ови, а потоа да испраќаат е-пошта. Најпосле го пребарував интернетот за алатка за да го автоматизирам овој процес и пронајдов KuTools. Работната книга Сплит работи совршено !!!
Прикажи повеќе
пред 11 месеци.
Кориснички препораки за
Kutools за Excel
Што е твојата приказна?
Јас им испратив е-мејл со пофалби, бидејќи кога станува збор за Excel тие се најдобри. Напишав: "Само сакам да ви се заблагодарам", бидејќи Kutools и Excel помошта се најдобри таму. "Јас дури немам жалба да додадам на тоа!"

Иако може да биде примамливо да барате помош на друго место на интернет, најчесто најдобар одговор на прашање е токму тука, па барем ако оваа страница се појави во пребарување, обично е најдобро да се кликне на оваа. Формулата на Excel и помош од VBA се одлични, што сугерира дека навистина знаат што прават.

Kutools е многу корисна алатка што треба да ја има, и дефинитивно вреди.

Ви благодариме.
Прикажи повеќе
пред 1 години.
Кориснички препораки за
Kutools за ExcelKutools за Word
Што е твојата приказна?
Ова софтвери се Прекрасно и тимот за поддршка исто така е многу корисен. Многу сум среќен што ги најдов.
Прикажи повеќе
пред 1 години.
Кориснички препораки за
Kutools за Excel
Што е твојата приказна?
Само сакав да ти кажам линија за да му се заблагодарам за Kutools. Јас го користам за обработка на податоци како дел од мојот докторат и тоа ме спаси толку многу време; тоа е навистина корисно парче софтвер.
Прикажи повеќе
пред 1 години.
Кориснички препораки за
Канцеларија јазиче
Што е твојата приказна?
Ова е брилијантен! Нема повеќе скокање напред и назад - губење на патеката од кои документи ќе се отвори, итн Добредојдовте прилог на MS Office!
Прикажи повеќе
пред 1 години.
Кориснички препораки за
Канцеларија јазиче
Што е твојата приказна?
Многу сум задоволен од апликацијата Office Tab Enterprise и ја препорачувам на сите мои соработници. Тој е многу функционален и исклучително корисен кога работи со неколку документи истовремено. Ви благодариме за обезбедување на одличен производ. Со нетрпение очекувам да оценувам повеќе од вашите софтверски апликации.
Прикажи повеќе
пред 1 години.
Кориснички препораки за
Канцеларија јазиче
Што е твојата приказна?
Апликацијата за Office Office е толку неверојатно вредна и ја подобрува продуктивноста толку многу во Microsoft Office.
Прикажи повеќе
пред 1 години.
Кориснички препораки за
Канцеларија јазичеKutools за OutlookKutools за Word
Што е твојата приказна?
Неодамна купив од вашата компанија неколку парчиња софтвер за користење со Microsoft Office:
- Office табот
- Kutools за Word
- Kutools за Outlook
- Класично мени за Office 2010 и 2013
Бидејќи мојата канцеларија користи Microsoft Office поради тоа што некои од моите клиенти инсистираат на тоа, најдов користење на софтверот многу тешко (јас сум навикнат да го користам TextMaker и Kingsoft Office за мојата лична употреба). Барав нешто што ќе ми даде некои од истата едноставност за користење во Microsoft Word, Microsoft Outlook како и нашите претпочитани програми.
Вашиот одличен софтвер е токму она што го барате. Се инсталира лесно, функционира совршено и ги прави апликациите на Microsoft Office (ние го користиме 2010) полесно за користење и многу поудобно.
Повеќето од нашите главни жалби за Microsoft Office се решени од вашите софтверски програми. Класичните програми за мени и јазичиња го прават Microsoft Word многу пријатно за употреба. На Kutools за Outlook и Word одредени фаворити, бидејќи тие навистина го прават тоа многу полесно да ги користат овие програми ефикасно.

Ви благодарам за одличен и исклучително корисен софтвер, можам да видам дека тоа ќе стане неопходен за мене, бидејќи ќе го научам неговиот голем број на многу корисни функции.
Прикажи повеќе