Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Kutools për Excel 19.00 HOT

300 + karakteristika të fuqishme që duhet të keni në Excel

Kutools-per-Excel

Kutools për Excel është një shtojcë e fuqishme që ju çliron nga kryerja e operacioneve që konsumojnë kohë në Excel, të tilla si kombinimi i fletëve shpejt, bashkimi i qelizave pa humbur të dhëna, ngjitja në qelizat e dukshme, qelizat e numërimit me ngjyra dhe kështu me radhë. 300 + funksione të fuqishme për Excel 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 ose Office 365!

Lexo më shumë Shkarko Blej tani

Zyra Tab 13.10HOT

Shtimi i Ndërfaqes së Tabbed për Office

Tab Zyra

Ai mundëson shfletimin, redaktimin dhe menaxhimin me skeda të aplikacioneve të Microsoft Office. Ju mund të hapni dokumente / skedarë të shumtë në një dritare të vetme me tabela, të tilla si përdorimi i shfletuesit IE 8 / 9 / 10, Firefox dhe Google Chrome. Është kompatibil me Office 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 ose Office 365. Demonstrim

Lexo më shumë Shkarko Blej tani

Kutools për Outlook 10.00I RI

100 + Karakteristika të fuqishme për Outlook

Kutools-per-Outlook

Kutools për Outlook është një shtojcë e fuqishme që ju çliron nga operacionet që kërkojnë kohë që shumicën e përdoruesve të Outlook-it duhet të kryejnë çdo ditë! Mund të kurseni kohë duke përdorur Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 ose Office 365!

Lexo më shumë Shkarko Blej tani

Kutools për Word 8.90I RI

100 + karakteristika të fuqishme për Word

Kutools-për-fjalë

Kutools për Word është një shtojcë e fuqishme që ju çliron nga operacionet që kërkojnë kohë që shumica e përdoruesve të Fjalës duhet të kryejnë çdo ditë! Mund të kurseni kohë duke përdorur Microsoft Word / Office 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 ose Office 365!

Lexo më shumë Shkarko Blej tani

Menu klasike për zyrën

Sjellja e Menus tuaj të Famshëm

Rivendos pamjen dhe menunë e vjetër të Office 2003 në Microsoft Office 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 ose Office 365. Mos humbni kohë në gjetjen e komandave në shiritin e ri. Lehtë për t'u vendosur në të gjithë kompjuterët në ndërmarrje dhe organizata.

Lexo më shumë Shkarko Blej tani

Feature Tutorials