Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Kutools për Excel 18.00

200 + karakteristika të fuqishme që duhet të keni në Excel

Kutools-per-Excel

Kutools për Excel është një shtojcë e fuqishme që ju çliron nga kryerja e operacioneve që kërkojnë kohë në Excel, të tilla si kombinimi i fletëve shpejt, bashkimi i qelizave pa humbur të dhëna, ngjitja në qeliza të dukshme, qelizat e numërimit sipas ngjyrës dhe kështu me radhë. 200 + funksione të fuqishme për Excel 2016, 2013, 2010, 2007 ose Office 365!

Lexo më shumë Shkarko Blej tani

Zyra Tab 13.10

Shtimi i Ndërfaqes së Tabbed për Office

Tab Zyra

Ai mundëson shfletimin, redaktimin dhe menaxhimin me skeda të aplikacioneve të Microsoft Office. Ju mund të hapni dokumente / skedarë të shumtë në një dritare të vetme me tabela, të tilla si përdorimi i shfletuesit IE 8 / 9 / 10, Firefox dhe Google Chrome. Është kompatibil me Office 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 ose Office 365. Demonstrim

Lexo më shumë Shkarko Blej tani

Kutools për Outlook 9.50

20 + Karakteristika të fuqishme për Outlook

Kutools-per-Outlook

Kutools për Outlook është një shtojcë e fuqishme që ju çliron nga operacionet që kërkojnë kohë që shumica e përdoruesve të Outlook-it duhet të kryejnë çdo ditë! Mund të kurseni kohë duke përdorur Microsoft Outlook / Office 2016, 2013, 2010 ose Office 365!

Lexo më shumë Shkarko Blej tani

Kutools për Word 8.70

100 + karakteristika të fuqishme për Word

Kutools-për-fjalë

Kutools për Word është një shtojcë e fuqishme që ju çliron nga operacionet që kërkojnë kohë që shumica e përdoruesve të Fjalës duhet të kryejnë çdo ditë! Mund të kurseni kohë duke përdorur Microsoft Word / Office 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 ose Office 365!

Lexo më shumë Shkarko Blej tani

Menu klasike për zyrën

Sjellja e Menus tuaj të Famshëm

Rivendos pamjen dhe menunë e vjetër të Office 2003 në Microsoft Office 2016, 2013, 2010, 2007 ose Office 365. Mos humbni kohë në gjetjen e komandave në shiritin e ri. Lehtë për t'u vendosur në të gjithë kompjuterët në ndërmarrje dhe organizata.

Lexo më shumë Shkarko Blej tani

Feature Tutorials