Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Si t'i zbuloni të gjitha fletët e punës dhe fletët në Excel?

Ky artikull ofron disa metoda për të zbuluar të gjitha fletët dhe fletët e fshehura në Excel hap pas hapi.

 1. Zbuloni të gjitha fletët e punës të fshehura një nga një në Excel
 2. Zbuloni të gjitha fletët e punës të fshehura sipas kodit VBA
 3. Zbuloni të gjitha fletët e punës të fshehura nga Kutools për Excel me një klik
 4. Zbuloni të gjitha fletët e punës të fshehura duke përdorur funksionin e dukshmërisë së fletëve të punës të fshehur
 5. Zbuloni të gjitha fletët e punës shumë të fshehura nga Kutools për Excel

Pamje e dukshme e pamjes së punës - Një klik për të zbuluar të gjitha fletët e fshehura dhe një klik për të rivendosur fshehur

Me butonin e volitshëm të butonit të Materiale të ofruara nga Kutools për Excel, ju mund të klikoni për të treguar të gjitha fletët e punës të fshehura në librin e punës aktive dhe klikoni përsëri për të ndryshuar të gjitha fletët e punës të fshehura që të jenë të padukshme. Funksioni i plotë i gjyqit të lirë 60-day!
Trego toggle show hide sheets

Kutools për Excel - Përfshin më shumë se 300 mjetet e dobishëm Excel. Funksion i plotë pa gjykim 60-ditor, nuk kërkohet kartë krediti! Get it tani!


Zbuloni të gjitha fletët e punës të fshehura një nga një në Excel


Ne mund të aplikojmë Fletë e Zbuluar funksion për të zbuluar një pune të fshehtë në një kohë në Excel. Ju lutem bëni si më poshtë:

1. Click Ballina > Format > Hide & Unhide > Fletë e Zbuluar. Shih screenshot:
shënim: Ju gjithashtu mund të klikoni me të drejtë një nga emrat e fletës në shiritin e fletës së fletës dhe zgjidhni Unhide nga menyja e kontekstit.

2. Tani të gjitha fletët e punës të fshehura janë të shënuara në Unhide kuti dialogu. Ju lutemi zgjidhni fletën e punës që dëshironi të shfaqni dhe pastaj klikoni në OK button.

3. Pastaj shfaqet fleta e fshehur e përzgjedhur. Përsëriteni më lart Hap 2 për të treguar të gjitha fletët e punës të zbuluar një nga një.

shënim: Zbuloni të gjitha fletët e punës të fshehura nuk është aq e thjeshtë sa mund të jetë ndërsa ka qindra fletë të fshehura duhet të zbulohen. Ju mund të duhet të klikoni miun për qindra herë për përsëritjen e operacioneve. Nëse dëshironi të merrni një mënyrë më të lehtë, ju lutemi bëni atë sipas procedurave që sigurojnë metodat e mëposhtme.


Zbuloni të gjitha fletët e punës të fshehura sipas kodit VBA

Kodi i mëposhtëm i shkurtër i VBA gjithashtu mund t'ju ndihmojë të shfaqni të gjitha fletët e fshehura në të njëjtën kohë.

1. Mbajeni poshtë Alt + F11 çelësat në Excel, dhe hapet Microsoft Visual Basic për Aplikime dritare.

2. Click Fut > Modulet, dhe ngjisni makrrën e mëposhtme në dritaren e Modulit.

Sub UnhideAllSheets()
	Dim ws As Worksheet

	For Each ws In ActiveWorkbook.Worksheets
		ws.Visible = xlSheetVisible
	Next ws

End Sub

3. Shtypni F5 çelësi për të drejtuar këtë makro. Dhe fletët e fshehura do të shfaqen menjëherë.


Zbuloni të gjitha fletët e punës të fshehura nga Kutools për Excel me një klik

Kutools për Excel Zbuloni të gjitha fletët e fshehura funksion mund t'ju ndihmojë të shfaqni të gjitha fletët e fshehura lehtë me vetëm një klik.

Kutools për Excel - Përfshin më shumë se 300 mjetet e dobishëm Excel. Funksion i plotë pa gjykim 60-ditor, nuk kërkohet kartë krediti! Get it tani!

Kliko Kutools > Trego / Fshih > Zbuloni të gjitha fletët e fshehura, shihni screenshot:

Pastaj të gjitha fletët e fshehura shfaqen menjëherë. Shih screenshot:

shënim: Numri që shfaqet pas funksionit tregon numrin e përgjithshëm të fletëve të punës të fshehura në librin tuaj të punës. Nëse nuk ka një fletë pune të fshehtë, funksioni do të kthehet në gri dhe nuk mund të klikohet.

Me këtë të dobishëm Zbuloni të gjitha fletët e fshehura funksion, ju mund të shfaqni të gjitha fletët e punës të fshehura me vetëm një klik në Excel. Keni një gjyq të lirë!


Zbuloni të gjitha fletët e punës të fshehura duke përdorur funksionin e dukshmërisë së fletëve të punës të fshehur

Kutools për Excel gjithashtu ofron një të dobishëm Materiale (Toggle Hidden Worksheets Visibility) funksion për të treguar ose fshehur të gjitha fletët e punës të fshehura me vetëm një klikim në librin e punës aktive.

Kutools për Excel - Përfshin më shumë se 300 mjetet e dobishëm Excel. Funksion i plotë pa gjykim 60-ditor, nuk kërkohet kartë krediti! Get it tani!

Sipas Kutools tab, ju lutem klikoni Pune butonin për të shfaqur të gjitha fletët e punës të fshehura, dhe klikoni butonin Materiale button përsëri për të rivendosur statusin e fshehur.

Materiale ndryshon dukshmërinë e fletëve të punës. Një klik për të shfaqur të gjitha fletët e fshehura, dhe një tjetër kliko për t'i fshehur përsëri. Keni një gjyq të lirë!


Zbuloni të gjitha fletët e punës shumë të fshehura nga Kutools për Excel

Ndonjëherë metodat e mësipërme nuk mund të zbulojnë fletët e punës të fshehura. Kjo për shkak se këto fletë pune janë shumë të fshehura. Në këtë situatë, ju mund të aplikoni Hide / Unhide workbooks dhe Sheets funksion të Kutools për Excel për t'i zbuluar shpejt ato.

Kutools për Excel - Përfshin më shumë se 300 mjetet e dobishëm Excel. Funksion i plotë pa gjykim 60-ditor, nuk kërkohet kartë krediti! Get it tani!

1. Click Kutools > Shfaq Fshih > Hide / Unhide Workbooks dhe Sheets.

2. Në dialogun Hide / Unhide Workbooks and Sheets, klikoni për të zgjedhur librin e punës aktive dhe klikoni në Zbuloni të gjithë butonin në Sheets seksioni. Shikoni pamjen e ekranit.

Tani të gjitha fletët e punës të fshehura, duke përfshirë ato shumë të fshehura shfaqen në masë. Mbyllni dialogun si ju nevojitet.

Hide / Unhide Workbooks dhe Sheets fshehin ose zbulojnë fletë pune të shumta të hapjes dhe fletët e punës në masë, duke përfshirë edhe ato shumë të fshehura. Keni një gjyq të lirë!


Zbuloni të gjitha fletët e punës të fshehura nga Kutools për Excel me një klik

Në këtë Video, Kutools tab dhe Kutools Më shumë tab janë shtuar nga Kutools për Excel. Nëse keni nevojë, kliko këtu të kesh një gjyq falas falas 60 pa kufizim!

ArtikujtMjetet e rekomanduara të produktivitetit

Tab Zyra

ari star1 Sillni skeda të dobishme në Excel dhe në softuer të tjerë të Zyrës, ashtu si Chrome, Firefox dhe Internet Explorer i ri.

Kutools për Excel

ari star1 Amazing! Rrit produktivitetin tuaj në minuta 5. Nuk keni nevojë për ndonjë aftësi të veçantë, përveç dy orë çdo ditë!

ari star1 300 karakteristika të reja për Excel, Bëni Excel shumë lehtë dhe të fuqishëm:

 • Merge Cell / Rows / Columns pa humbur të dhënat.
 • Kombinoje dhe konsolido fletët e shumëfishta dhe librat e punës.
 • Krahasoni sferat, kopjoni sfera të shumëfishta, konverto tekstin në datën, njësinë dhe konvertimin e monedhës.
 • Numëroni sipas Colors, Subtotals Paging, Advanced Sort dhe Super Filter,
 • Më shumë Zgjidh / Fut / Fshi / Tekst / Format / Lidhje / Komente / Librat e punës / Materialet e punës ...

Kutia e kutisë së Kutools për Excel

Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  jO · 1 years ago
  Nice but can't scroll using mouse wheels. Very bad UX.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Prafull · 1 years ago
  Thanks a Lot for Sharing VB COde
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Steph · 2 years ago
  This is very helpful. Thanks!

  Is there VBA code I can use to unhide all hidden rows/columns across all tabs at once?
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  aromAz · 2 years ago
  this thread is very helpful. Thanks!
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Tony G · 2 years ago
  Nice Job!!!!
  I unhide all sheets in one shot!!! cool!!!!!

  Tkz

  Unhide multiple sheets!!!!

  Unhide all hidden worksheets by VBA code

  The following short VBA code also can help you display all of the hidden sheets at the same time.

  1. Hold down the Alt + F11 keys in Excel, and it opens the Microsoft Visual Basic for Applications window.

  2. Click Insert > Module, and paste the following macro in the Module Window.


  Sub UnhideAllSheets()
  Dim ws As Worksheet

  For Each ws In ActiveWorkbook.Worksheets
  ws.Visible = xlSheetVisible
  Next ws

  End Sub

  3. Press the F5 key to run this macro. And the hidden sheets will be displayed at once.