Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Si të bcc automatikisht të gjitha emailet që dërgoni në Outlook?

Kur dërgoni një mesazh PE dhe keni një marrës të fshehtë të përhershëm, por nuk doni që marrësit e tjerë të shohin adresën e tij ose të saj, duhet të përdorni funksionin bcc. Por kur ne kemi nevojë për të bcc, ne duhet të tregojë manualisht fushë bcc dhe zgjidhni një kontakt për të. Për të shmangur këto operacione manuale, artikulli i mëposhtëm do të tregojë se si të modifikoni pamjen për të bcc automatikisht një adresë e-mail në të gjitha emailet që dërgoni.

Default bcc auto në Outlook duke përdorur VBA

Bcc Auto në Outlook duke përdorur Kutools për Outlook

Auto Cc ose Bcc çdo email që po largohet tek marrësit e specifikuar (veten time) në Outlook

Ofrohet nga Kutools për Outlook, Auto CC / BCC funksion. Kliko për gjykim falas 60-ditore pa kufizime!
auto cc për veten time

Kutools për Outlook: 100 + Veglat e reja të Avancuara për Outlook.
Tab Zyra: Aktivizo modifikimin e skedave dhe shfletimin në zyrë, Ashtu si Chrome, Firefox, IE 8 / 9 / 10.
Menu klasike: Sillni Menus Vjetër dhe Toolbars Mbrapa në Office 2007, 2010, 2013, 2016 dhe 2019.

shigjetë flluskë e djathtë blu Default bcc auto në Outlook duke përdorur VBA

Ju mund të aplikoni më poshtë kodin VBA për të konfiguruar rregullin automatik Bcc në Outlook. Ju lutem bëni si më poshtë:

1. Shtypni Ndalet + F11 çelësat njëkohësisht për të hapur dritaren e Microsoft Visual Basic për Aplikime.

2. Klikoni dy herë mbi ThisOutlookSessionnë panelin e Projektit, dhe pastaj ngjitni poshtë kodit VBA në dritaren e hapjes. Shihni screenshot më poshtë:

Kodi VBA: Auto bcc kur dërgoni të gjitha emailet

Private Sub Application_ItemSend(ByVal Item As Object, Cancel As Boolean)
Dim objRecip As Recipient
  Dim strMsg As String
  Dim res As Integer
  Dim strBcc As String
  On Error Resume Next
  
  ' #### USER OPTIONS ####
  ' address for Bcc -- must be SMTP address or resolvable
  ' to a name in the address book
  strBcc = "SomeEmailAddress@domain.com"
  
  Set objRecip = Item.Recipients.Add(strBcc)
  objRecip.Type = olBCC
  If Not objRecip.Resolve Then
    strMsg = "Could not resolve the Bcc recipient. " & _
         "Do you want still to send the message?"
    res = MsgBox(strMsg, vbYesNo + vbDefaultButton1, _
         "Could Not Resolve Bcc Recipient")
    If res = vbNo Then
      Cancel = True
    End If
  End If
  
  Set objRecip = Nothing
End Sub

Shënim: Ju lutemi të zëvendësoni "SomeEmailAddress@domain.com" në kodin e mësipërm me adresën e emailit që do të bcc për të.

3. Ruaj kodin VBA dhe mbyllni dritaren e Microsoft Visual Basic për Aplikime.

Që tani e tutje, nuk duhet të plotësoni adresën në fushën Bcc. Kur dërgoni email nga perspektiva juaj, ajo automatikisht do të bcc të marrësit tuaj të dëshiruar ashtu siç po zbaton Kodi VBA.


shigjetë flluskë e djathtë blu Bcc Auto në Outlook duke përdorur Kutools për Outlook

Kodi i mësipërm VBA është i vështirë dhe i mundimshëm për ne fillestar, këtu është një mjet i lehtë dhe i shpejtë -Kutools për Outlook për t'ju ndihmuar të bcc automatikisht të gjitha emailet ose emailet e specifikuara që dërgoni në Outlook.

Kutools për Outlook - Me më shumë se shtesat shtesë të përdorshme të 20 Outlook, të lirë të provohen pa asnjë kufizim në ditët e 60

Pas instalimit të Kutools për Outlook, ju lutem bëni si më poshtë:

1. Click Kutools > Auto CC / BCC > Aktivizo Auto CC / BCC (Ose Menaxheri Auto CC / BCC), shihni screenshot:
doc makinë bcc kto 1

2. në Menaxheri Auto CC / BCC kutinë e dialogut, kliko I ri button. Shihni screenshot më poshtë:

3. Në hapjen e kutisë së dialogut Auto CC / BCC, ju lutemi shkruani një emër për këtë rregull të ri Bcc në Rregulla Emri kuti, kontrolloni Të gjitha daljet me e-mail opsion në filtra dhe klikoni butonin marrësit button. Shihni pamjen ekrani më lart:

4. Pastaj ju mund të shkruani adresën tuaj e-mail të cilën ju doni të bcc në Bcc -> kutinë e tekstit, ose mund të zgjidhni adresën që dëshironi të kopjoni nga lista dhe klikoni Bcc -> butonin për të vënë adresën në fushën përkatëse dhe klikoni në OK button. Shihni screenshot më poshtë:

5. Dhe tani ajo kthehet në Auto CC / BCC kutinë e dialogut, adresa e specifikuar që dëshironi të kopjoni është futur në Emri i Përfituesit të CC / BCC kuti, ju lutem klikoni OK button për të ruajtur konfigurimin. Dhe pastaj klikoni OK butonin në kutinë e dialogut Auto CC / Bcc Manager. Shihni screenshot më poshtë:

Deri më tani është krijuar rregulli i bcc, kur dërgoni një email, i njëjti mesazh do t'i dërgojë marrësit bcc në të njëjtën kohë dhe kjo rregull zbatohet për çdo llogari në Outlook tuaj.

Shënimet:
(1) Me këtë funksion mund të vendosni gjithmonë CC gjithashtu rregullat.
(2) Ju mund të krijoni rregulla të shumta si nevojën tuaj duke përdorur këtë mjet.
(3) Nëse doni të mbyllni rregullat, ju mund të klikoni Aktivizo Auto CC / BCC, dhe të gjitha rregullat nuk do të funksionojnë. Gjithashtu mund të zhdukni emrin e rregullave në Menaxheri Auto CC / BCC dialog për të çaktivizuar disa rregulla të specifikuara.


shigjetë flluskë e djathtë bluDemo: Auto bcc në Outlook me Kutools për Outlook

Bakshish: Në këtë Video, Kutools tab është shtuar nga Kutools për Outlook. Nëse keni nevojë për të, ju lutem klikoni këtu të kesh një gjyq falas falas 60 pa kufizim!


shigjetë flluskë e djathtë bluArtikuj të ngjashëm:

Si të cc automatikisht veten time gjithmonë në Outlook?Kutools për Outlook

Më shumë se 100 Funksione të Avancuara për Outlook 2010, 2013, 2016, 2019 dhe 365

kutools shtënë ekran për pamjen e vogël për banner 201812

më shumë Features | Shkarko falas | Vetëm $ 39.00 për qindra funksione

Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Goups · 5 years ago
  When send the email, how i can remove the BCC from the send items, I want the Bcc to be hide in the send items.
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
   karla123 · 4 years ago
   Hi, wondering if you found a solution to hide bcc from Sent Folder? I've been trying to do so but to no avail. Any help will be appreciated. Thanks!
   • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Faraz · 2 years ago
    Hi

    I am also looking for the same solution, plz help me too.

    I want to automatically BCC all my emails to my personal email address via VBA code which is working fine. But when I go to sent items BCC field is visible to me, I want to hide it from myself as well so that even it is not visible to me.
    Can anyone please help on this with VBA code. Thanks
    Currently I am using the following code:
    Private Sub Application_ItemSend(ByVal Item As Object, Cancel As Boolean) Dim objRecip As Recipient Dim strMsg As String Dim res As Integer Dim strBcc As String On Error Resume Next
    ' #### USER OPTIONS ####
    ' address for Bcc -- must be SMTP address or resolvable
    ' to a name in the address book
    strBcc = "privateemail@gmail.com"

    Set objRecip = Item.Recipients.Add(strBcc)
    objRecip.Type = olBCC
    If Not objRecip.Resolve Then
    strMsg = "Could not resolve the Bcc recipient. " & _
    "Do you want still to send the message?"
    res = MsgBox(strMsg, vbYesNo + vbDefaultButton1, _
    "Could Not Resolve Bcc Recipient")
    If res = vbNo Then
    Cancel = True
    End If
    End If

    Set objRecip = Nothing
    End Sub
   • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Faraz · 2 years ago
    Hi

    I am also looking for the same solution

    I want to automatically BCC all my emails to my personal email address via VBA code which is working fine. But when I go to sent items BCC field is visible to me, I want to hide it from myself as well so that even it is not visible to me.
    Can anyone please help on this with VBA code. Thanks
    Currently I am using the following code:
    Private Sub Application_ItemSend(ByVal Item As Object, Cancel As Boolean) Dim objRecip As Recipient Dim strMsg As String Dim res As Integer Dim strBcc As String On Error Resume Next
    ' #### USER OPTIONS ####
    ' address for Bcc -- must be SMTP address or resolvable
    ' to a name in the address book
    strBcc = "privateemail@gmail.com"

    Set objRecip = Item.Recipients.Add(strBcc)
    objRecip.Type = olBCC
    If Not objRecip.Resolve Then
    strMsg = "Could not resolve the Bcc recipient. " & _
    "Do you want still to send the message?"
    res = MsgBox(strMsg, vbYesNo + vbDefaultButton1, _
    "Could Not Resolve Bcc Recipient")
    If res = vbNo Then
    Cancel = True
    End If
    End If

    Set objRecip = Nothing
    End Sub
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Steviej · 5 years ago
  VBA worked as advertised. Thank you.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Karen · 5 years ago
  Worked fine with Outlook 2013 but came up with a compile error in 2007
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Harry · 5 years ago
  The macros starts but do nothing in Outlook 2010: If I put Stop to line 13 it opens VBA window and lets me run macros step-by-step... but when macros finishes I see no any leters. Looks like it send letter before BCC added.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Leisha · 5 years ago
  hello,

  I did the instructions for outlook 2007 and it didn't work :/ any tips?