Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Si ta ndryshoni automatikisht nënshkrimin bazuar në marrësit në Outlook?

Si parazgjedhje, Outlook ka një funksion të ndërtuar për përdoruesit që të ndryshojnë automatikisht nënshkrimin ndërsa dërgojnë mesazhe përmes llogarive të ndryshme të postës elektronike. Por përtej kësaj, këtu unë do t'ju tregoj metodën e ndryshimit automatik të nënshkrimit në bazë të marrësve të ndryshëm në fushën T në Outlook.

Ndryshoni nënshkrimin bazuar në marrësit automatikisht me kodin VBA


Gjithmonë përgjigjuni me email me llogarinë e postës elektronike në Outlook:

Nëse dëshironi të përgjigjeni gjithmonë email me llogarinë e postës elektronike në Outlook tuaj, Gjithmonë përgjigjuni me llogarinë e paracaktuar opsioni i Kutools për Outlook do të të bëjë një nder. Shih screenshot:

Kutools për Outlook: Me më shumë se shtesat shtesë të përdorshme të 40 Outlook, mund të provohen pa asnjë kufizim në ditët e 45. Shkarko dhe gjykim falas tani!


Ndryshoni nënshkrimin bazuar në marrësit automatikisht me kodin VBA

Ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm për të aplikuar nënshkrime të ndryshme tek marrësit korrespondues, ndërsa dërgoni mesazhe në Outlook.

1. Së pari, duhet të çaktivizoni funksionin e nënshkruar automatikisht në Outlook. Ju lutem klikoni Skedar > Opcionet për të hapur Opsionet e Outlook dritare.

2. Në Opsionet e Outlook dritare, zgjidhni postë në anën e majtë, pastaj klikoni në Nënshkrimet butonin në Shkruani mesazhet seksioni. Shih screenshot:

3. Në Nënshkrime dhe Letërsi kutinë e dialogut, shkoni te Zgjidhni nënshkrimin e parazgjedhur seksioni nën E-mail Nënshkrimi tab, zgjidhni një llogari email në Email-llogari drop-down list, dhe pastaj zgjidhni (Asnjë) nga Mesazhe të reja dhe Përgjigje / përpara drop-down listat. Përsëriteni këto hapa deri sa të vendosen të gjitha llogaritë e-mail (Asnjë). Pastaj klikoni OK button.

shënim: Ju gjithashtu mund të krijoni nënshkrimet tuaja të nevojshme në këtë Nënshkrime dhe Letërsi kuti dialogu.

4. Click OK button kur kthen Opsionet e Outlook dritare.

5. Shtypni Ndalet + F11 çelësat për të hapur Microsoft Visual Basic për Aplikime dritare.

6. Në Microsoft Visual Basic për Aplikime dritare, klikoni dy herë ThisOutlookSession në panelin e majtë për të hapur dritaren e Kodit, dhe kopjen më poshtë kodin VBA në dritare. Shih screenshot:

Kodi VBA: Ndryshoni automatikisht nënshkrimin bazuar në marrësit në Outlook

Private Sub Application_ItemSend(ByVal Item As Object, Cancel As Boolean)
'Updated by ExtendOffice 20180814
Dim xMailItem As MailItem
Dim xRecipients As Recipients
Dim xRecipient As Recipient
Dim xRcpAddress As String
Dim xSignatureFile, xSignaturePath As String
Dim xFSO As Scripting.FileSystemObject
Dim xTextStream As Scripting.TextStream
Dim xSignature As String
On Error Resume Next
Set xFSO = New Scripting.FileSystemObject
If Item.Class = olMail Then
  Set xMailItem = Item
  Set xRecipients = xMailItem.Recipients
End If
xSignaturePath = CreateObject("WScript.Shell").SpecialFolders(5) + "\Microsoft\Signatures\"
If xRecipients.Count = 1 Then
  Set xRecipient = xRecipients.Item(1)
  xRcpAddress = xRecipient.Address
  Select Case xRcpAddress
    Case "Email Address 1"
      xSignatureFile = xSignaturePath & "aaa.htm"
    Case "Email Address 2", "Email Address 3"
      xSignatureFile = xSignaturePath & "bbb.htm"
    Case "Email Address 4"
      xSignatureFile = xSignaturePath & "ccc.htm"
  End Select
End If
Set xTextStream = xFSO.OpenTextFile(xSignatureFile)
xSignature = xTextStream.ReadAll
xMailItem.HTMLBody = xMailItem.HTMLBody & "<HTML><BODY><br>" & xSignature & "</br></HTML></BODY>"
End Sub

Shënimet:

1. Në kodin VBA, ju lutemi zëvendësoni "Adresa e postës elektronike 1 / 2 / 3 / 4"Me adresat e caktuara të postës elektronike të marrësve.

2. "aaa.htm","bbb.htm"Dhe"ccc.htm"janë nënshkrimi i specifikuar që ju do t'i dërgoni marrësve korrespondues.

3. Në këtë rast, nënshkrimi "aaa"Do të dërgohet në"Adresa Email 1", Nënshkrimi"bbb"Do të dërgohet në"Adresa Email 2"Dhe"Adresa Email 3", dhe "Adresa Email 4"Do të pranojë email-in e ngulitur me nënshkrimin"ccc". Ju lutemi ndryshoni ato në bazë të nevojave tuaja.

7. Pastaj kliko Tools > Referencat për të shkuar në Referencat-Project kuti dialogu. Në dialog, ju lutemi kontrolloni Runtime Microsoft Scripting opsion dhe pastaj kliko OK button, shihni screenshot:

8. Shtypni Ndalet + Q çelësat për të mbyllur Microsoft Visual Basic për Aplikime dritare.

Prej tani, pas hartimit të një email-i dhe goditjes së butonit Dërgo, nënshkrimi përkatës do të futet automatikisht në fund të organizmit të email-it bazuar në adresën e emailit të marrësit në fushën To.

Nëse dëshironi të futni timestamp si nënshkrim në trupin e email-it gjatë krijimit / përgjigjes / dërgimit të email-it të ri në Outlook-in tuaj, ju mund të aktivizoni Shto nënshkrimin e datës kur krijoni email të ri, përgjigje dhe përpara opsioni i Kutools për Outlook për ta arritur atë. Shih screenshot:

Kutools për Outlook: Me më shumë se shtesat shtesë të përdorshme të 40 Outlook, mund të provohen pa asnjë kufizim në ditët e 45. Shkarko dhe gjykim falas tani!Kutools për Outlook

Më shumë se 100 Funksione të Avancuara për Outlook 2010, 2013, 2016, 2019 dhe 365

kutools shtënë ekran për pamjen e vogël për banner 201812

më shumë Features | Shkarko falas | Vetëm $ 39.00 për qindra funksione

Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Devansh · 15 days ago
  How would this behave if there are multiple recipients?