Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Si të fshehni ekuacionin me imazhin në fjalë?

Ne mund të kemi për të kthyer ekuacionet në dokumentin e fjalëve në imazhe për disa arsye. Dhe ky tutorial po flet për mënyrën e konvertimit të ekuacioneve në imazhe në fjalë.

Convert ekuacionin në imazh duke përdorur çelësin e Print Screen

Convert ekuacionin në imazh me Save As Web Page

Convert ekuacionin në imazh me një dokument Save As Word 97-2003

Shndërroni menjëherë ekuacionet në imazh me Kutools për Word


Shndërroni menjëherë ekuacionet në imazh në rangun e zgjedhur ose në tërë dokumentin:

La Convert ekuacione në imazhe dobia e Kutools për Fjalën mund t'ju ndihmojnë lehtë të konvertojnë ekuacionet në një sërë ose ekuacione në të gjithë dokumentin në imazhe në të njëjtën kohë. Shih screenshot:

Kutools për Fjalën: me më shumë se shtojca të dobishme të Fjalorit 100, të lirë të provohen pa asnjë kufizim në ditët e 30. Shkarko dhe gjykim falas tani!

Kutools për Fjalën: Shto 100 karakteristika të reja të avancuara në Word 2003 / 2007 / 2010 / 2013 / 2016 / 2019.
Tab Zyra: Aktivizo Editing Tabbed dhe Browsing në Office, Ashtu si Chrome, Firefox, IE 8 / 9 / 10.
Menu klasike për zyrën: Sillni pamjen e vjetër të Office 2003 Back në Office 2007, 2010, 2013, 2016 dhe 2019.

Convert ekuacionin në imazh duke përdorur çelësin e Print Screen

nxehtë
Amazing! Përdorni tabela efikase në Word (Office) si Chrome, Firefox dhe New Internet Explorer!

Lexo më shumë Shkarko falas

Tasti i Ekranit të Printimit zakonisht përdoret për të kapur ekranin si një foto dhe ne mund ta konvertojmë ekuacionin në figurë si më poshtë.

Hap 1: Hapni dokumentin dhe shfaqni plotësisht ekuacionin që dëshironi të konvertohet në imazh në ekran.

Hapi 2: Kliko fillim > Të gjitha Programet (Të gjitha aplikacionet)> Aksesorët e Windows > Vegel prerese. Shih screenshot:

Hapi 3: Pastaj hapet dritarja e Snipping Tool, ju lutem klikoni butonin New, dhe kapni ekuacionin që do të ruani si imazh.

Hap 4: Tani ekuacioni i zgjedhur është shfaqur në dritaren e Snipping Tool, ju lutem klikoni Skedar > Save As për të shpëtuar atë që kapni si një foto.

Natyrisht, do të duhen shumë hapa komplekse për të kthyer të gjitha ekuacionet në imazhe nëse një dokument është shumë i gjatë me dhjetra ekuacione.


Convert ekuacionin në imazh me Save As web faqe

Krahasuar me përdorimin e butonit Print Screen, opsioni Save As duket të mund të bëhet më shpejt.

Hapi 1: Kliko Skedar > Save As > shfletoj.

Hapi 2: Specifikoni një vendndodhje për të ruajtur këtë skedar, zgjidhni Faqja e Internetit nga Ruaje si lloj drop-down list dhe futni një emër file në Emri i dokumentit kuti, dhe më në fund klikoni Save button. Shih screenshot:

Hapi 3: Shkoni në vendin ku ruani këtë skedar dhe hapni dosjen dhe mund të shihni të gjitha ekuacionet në dokument janë konvertuar në imazhe dhe ruhen si skedar imazhi.


Convert ekuacionin në imazh me një dokument Save As Word 97-2003

Ndryshe nga opsioni Save as Web Page, opsioni Save as Word 97-2003 Document konverton drejtpërsëdrejti ekuacionet në imazhe në dokument por jo në dosjen e re.

Hapi 1: Kliko Skedar > Save As > shfletoj.

Hapi 2: Specifikoni një vendndodhje për të ruajtur këtë skedar, zgjidhni Fjala 97-2003 Dokumenti nga menyja pull-down Save as type dhe futni një emër file, klikoni butonin Save. Shih screenshot:

Hapi 3: Pastaj a Kontrolli i përputhshmërisë Microsoft Word dritarja hapet, kliko butonin vazhdoj button.

Shënim: Dosja do të ruhet si versioni i mëparshëm i dokumentit të dokumentit të Word-it, dhe disa veçori si komentet, shënimet fundore dhe shënimet e shënimeve do të humbasin në kursim.


Krijoni lehtë ekuacionet në imazh me Kutools për Word

Përdorim Kutools për Fjalën'S Convert Ekuacioni në Imazh shërbimeve është mënyra më e përshtatshme për konvertimin e ekuacioneve në një distancë ose tërë dokumentin në imazhe në Word. Vetëm një klikim do t'ju ndihmojë të konvertojë menjëherë të gjitha ekuacionet në imazhe në dokumentin e fjalës.

Kutools për Fjalën : Me më shumë se shtojca shtesë të dobishme të 100 Word, të lirë të provoni pa asnjë kufizim në ditët e 30.

Convert të gjitha ekuacionet e zgjedhura në imazhe në dokument:

1. Përzgjidhni ekuacionet ose diapazoni përmban ekuacione që do të konvertohen në imazhe, pastaj aplikoni këtë softuer duke klikuar Kutools > më shumë > Convert Ekuacioni në Imazh. Shih screenshot:

Pastaj të gjitha ekuacionet në rangun e përzgjedhur konvertohen menjëherë në imazhe.

Convert të gjitha ekuacionet në imazhe në të gjithë dokumentin:

1. Thjesht aplikoni softuerin duke klikuar Kutools > më shumë > Convert Ekuacioni në Imazh.

2. Në hapje Ekuacionet dialog box, klikoni në po button.

Pastaj një tjetër Ekuacionet kutia e dialogut po hapet për t'ju treguar sa ekuacione janë konvertuar me sukses në imazhe, klikoni OK button. Shih screenshot:

Pastaj të gjitha ekuacionet në dokument konvertohen në imazhe menjëherë siç tregohet në ekranin e mëposhtëm.


Bakshish: Pas konvertimit të të gjitha ekuacioneve në imazhe në dokumentin aktual, mund t'i eksportoheni në një dosje specifike në kompjuterin tuaj duke përdorur Imazhet e eksportit tipar i Kutools për Fjalën. Ju vetëm duhet të aktivizoni funksionin duke klikuar Ndërmarrje > Eksporti / Importi > Imazhet e eksportit, duke zgjedhur ruajtjen e dosjes dhe llojit të imazhit siç shihet në ekranin e mëposhtëm.

Pastaj të gjitha imazhet e konvertuara nga ekuacionet eksportohen dhe ruhen në dosjen e specifikuar.

Kutools për Fjalën: me më shumë se shtojca të dobishme të Fjalorit 100, të lirë të provohen pa asnjë kufizim në ditët e 30. Shkarko dhe gjykim falas tani!

Shënimet:

1. Metoda mbështet funksionin Undo. Ju gjithashtu mund të konvertohet imazhi në ekuacion duke përdorur Imazhi në ekuacion dobia e Kutools për Fjalën. por Imazhi në ekuacion është në dispozicion vetëm për imazhet të cilat konvertohen nga ekuacionet duke përdorur Ekuacioni në Imazh tipar i Kutools për Fjalën.

2. Ky funksion nuk mund të zbatohet në Word 2013.

Nëse dëshironi të keni një gjykim të lirë për këtë shërbim, ju lutem shkoni në shkarko pa pagesë programin së pari, dhe pastaj të shkoni për të aplikuar operacionin sipas hapave të mësipërm.


Demo: Shndërroni shpejt ekuacionet në imazh me Kutools për Word

Kutools për Fjalën përfshin më shumë se veçoritë dhe mjetet e fuqishme të 100 për Microsoft Word. Falas për të provuar pa asnjë kufizim në ditët e 30. Shkarko gjyqin falas tani!
Kutools për Fjalën

Më shumë se 100 Funksione të Avancuara për Word 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 dhe 2019

shtënë-kutools-700-225-kte

më shumë Features | Shkarko falas | Vetëm $ 39.00 për qindra funksione

Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  sgrullon@nycgo.com · 5 years ago
  How to Covert Equation to Image in Word
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
   Sanjeev Kumar · 2 years ago
   Hi
   Hello Sir
   i have complete file save As so many problem of word equation. he is converted to image of the word has become a Resolution Sir please