Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Shtesa të Zyrës së Lirë Shkarkoni nga Extendoffice

Gjeni aplikacionet e duhura të Zyrës për të përmirësuar produktivitetin e aplikacioneve të Microsoft Office.

La versionet e gjykimit janë plotësisht funksionale gjatë periudhës së vlerësimit të ditës 45. versionet e blera dhe versionet e gjykimit MUND të shkarkohet gjithmonë nga këtu. Kështu që mund të zgjedhni që të mos blini CD-në kur të blini nga MYCOMMERCE!

Këtu ju mund të gjeni gjithmonë versionet më të fundit të produkteve tona! 100% Virus pastër, Free Download, Trial Pa pagesë Pa Limit Feature!Marrëveshja e Licencës së Përdoruesve | Easily Install / Uninstall

program Version data Shkarko
Kutools për Excel
Lexo më shumë
19.00 Gusht 15, 2018 Shkarko falas
Kutools për Outlook
Lexo më shumë
10.00 Tetor 28, 2018 Shkarko falas
Kutools për Fjalën
Lexo më shumë
8.90 Nëntor 20, 2018 Shkarko falas
Tab Zyra
Lexo më shumë
13.10 Mund 26, 2017 Shkarko falas
Ndërfaqja e Office Tab
Lexo më shumë
13.10 Mund 26, 2017 Shkarko falas
Tabs për Excel
Lexo më shumë
13.10 Mund 26, 2017 Shkarko falas
Tabs për Word
Lexo më shumë
13.10 Mund 26, 2017 Shkarko falas
Tabs për PowerPoint
Lexo më shumë
13.10 Mund 26, 2017 Shkarko falas

Shënim:Ne ju rekomandojmë që të shkarkoni paketat e instalimit exe duke klikuar Free Download Here. 64-bit ose 32-bit i referohen Microsoft Office 2010, 2013, 2016 dhe 2019, jo në versionin tuaj të Windows. Nëse do të vendosni softuerin tonë duke përdorur paketën MSI, duhet të dini se ka paketë 32 bit MSI dhe paketë 64 bit MSI. Për Microsoft Office 2003, 2007 ose 32 pak Microsoft Office 2010 / 2013 / 2016 / 2019, ju lutemi të shkarkoni 32 bit MSI. Duke përdorur pak 64 Microsoft Office 2010 / 2013 / 2016 / 2019, ju lutemi të shkarkoni paketën 64 bit MSI. Nuk e di 32-bit ose 64-bit të Microsoft Office 2010 / 2013 / 2016 / 2019?