Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Shkarko falas Kutools për Excel 18.00

ari star1 Rrit produktivitetin tuaj në minuta 5.

ari star1 Nuk keni nevojë për ndonjë aftësi të veçantë, përveç dy orë çdo ditë.

ari star1 Gjyqi falas 60 ditë, nuk kërkohet kartë krediti, versioni i plotë, veçoritë e plota.

ari star1 Më shumë se funksione të fuqishme 300 avancuara të dizajnuara për Excel:

  • Merge Cell / Rows / Columns pa humbur të dhënat.
  • Kombinoje dhe konsolido fletët e shumëfishta dhe librat e punës.
  • Krahasoni sferat, kopjoni sfera të shumëfishta, konverto tekstin në datën, njësinë dhe konvertimin e monedhës.
  • Numëroni sipas Colors, Subtotals Paging, Advanced Sort dhe Super Filter.
  • Më shumë Zgjidh / Fut / Fshi / Tekst / Format / Lidhje / Komente / Librat e punës / Materialet e punës ...
KTE 125x125

Pa pagesë Shkarko Tani (Bit 32 + bit 64)

Për kompaninë: Për të vendosur këtë softuer në organizatën ose ndërmarrjen tuaj dhe për të ndryshuar cilësimet e paracaktuara për të gjithë përdoruesit, rekomandohet skedari MSI (skedari i Microsoft Installer).
MSI | Si të vendosni softuerin në kompaninë tuaj?

Masat: 35.90 MB ~ 64.30 MB
Zyrë: Excel / Office 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 dhe 365, bit 32 dhe bit 64.
Dritaret: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, XP, Vista, Server 2003, 2008 dhe 2012.

Marrëveshja e Licencës së Përdoruesve
Është shumë e lehtë për të instaluar dhe çinstaluar softuerin (ashtu si softueri tjetër i zakonshëm), ju lutem shihni si ta instaloni dhe çinstaloni.
Nëse e përdorni këtë softuer në Windows XP, ju lutemi të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar nga këtu.
Anëtarësohu në listën falas të emailimit

Email:

Extendoffice ju fton të abonoheni në buletinin tonë falas të email-it mujor. Ofron informacion rreth zbritjeve, përditësimeve më të fundit të produkteve tona dhe lajmeve të softuerëve nga www.AddinTools.com dhe www.ExtendOffice.com. Ne nuk do t'ju spamojmë me e-mail të padëshiruar ose do të ndani informatat tuaja me ndonjë kompani tjetër. Merrni pak sekonda për t'u abonuar në gazetën tonë dhe do të qëndroni të azhurnuar në lidhje me softuerin tuaj nga Extendoffice.

Leje falas për të na ndihmuar të përkthesh programin