Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Shkarko falas Kutools për Outlook 10.00

Nuk keni nevojë për ndonjë aftësi të veçantë, përveç dy orë çdo ditë.

Funksion i plotë Gjyqi falas 60-ditore, nuk ka kartë krediti dhe nuk do të tarifohet automatikisht.

Përfshin veçoritë dhe funksionet e fuqishme të 100 + për Microsoft Outlook 2010-2019 dhe versionet e mëvonshme.

Pa pagesë Shkarko (bit 32 / 64) Lehtë për të instaluar

Për administratorin e ndërmarrjes / organizatës: për të vendosur këtë softuer në organizatën ose ndërmarrjen tuaj dhe për të ndryshuar cilësimet e paracaktuara për të gjithë përdoruesit, rekomandohet skedari .msi (skedari i Microsoft Installer).
MSI (bit 32)| MSI (bit 64)

  • Madhësia e dokumentit: 19.20 MB ~ 26.80 MB
  • Zyra e Mbështetjes (32 / 64): Zyra (ose Outlook) 2010, 2013, 2016, 2019 dhe Zyra 365.Nuk përputhet me versionin e Outlook Online!
  • Sistemi i Mbështetjes (32 / 64): Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, XP, Vista, Windows Server 2003-2019, Sistemi i Citrix / Windows Terminal Server. Jo për MAC!

Marrëveshja e Licencës së Përdoruesve Si të instalosh dhe çinstalo
Merrni leje falas duke ndihmuar në përkthimin e softuerit Si të vendosni softuerin në kompaninë tuaj me paketën MSI?

Regjistrohu Buletinin

Regjistrohu abonent për të qëndruar up-to-date me ne ju lutem. Buletini siguron informacione për përditësimet më të fundit të softuerit dhe kodet softuerike të kuponit prej nesh. Ne NUK do t'ju spamojmë me e-mail të padëshiruar ose do të ndani informatat tuaja me ndonjë kompani tjetër.