Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Pa pagesë Shkarko Kutools për Word 8.90 - Amazing Office Word Tools

Kutools për Fjalën siguron mjete të dobishme për të lehtësuar punën tuaj në Microsoft Word 2019 - 2003 ose Office 365 (Word). Është e lehtë për ju të përpunoni operacione të shpeshta!

Box-kutools-fjala-125x125

Pa pagesë Shkarko (bit 32 / 64) Lehtë për t'u instaluar

Për Enterprise / Organization: për të vendosur këtë softuer në organizatën ose ndërmarrjen tuaj dhe për të ndryshuar cilësimet e paracaktuara për të gjithë përdoruesit, rekomandohet skedari .msi (skedari i Microsoft Installer). por ne nuk rekomandojmë përdoruesit individualë për të shkarkuar .msi files.
MSI (bit 32) | MSI (bit 64)

  • Madhësia e dokumentit: 21.00 MB
  • Zyra e Mbështetjes (32 / 64): Microsoft Word 2003, 2007, 2010 (32 / 64), 2013, 2016 dhe 2019 (32 / 64) / Zyra 365. Nuk është në përputhje me Versionin e Fjalës Online!
  • Sistemi i Mbështetjes (32 / 64): Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, XP, Vista, Windows Server 2003-2019, Sistemi i Citrix / Windows Terminal Server. Jo për MAC!

Marrëveshja e Licencës së Përdoruesve Si të instalosh dhe çinstalo
Merrni leje falas duke ndihmuar në përkthimin e softuerit Si të vendosni softuerin në kompaninë tuaj me paketën MSI?

Nëse e përdorni këtë softuer në Windows XP, ju duhet të instaloni Korniza Microsoft .Net v2.0 (22 MB).


Regjistrohu Buletinin

Regjistrohu abonent për të qëndruar up-to-date me ne ju lutem. Buletini siguron informacione për përditësimet më të fundit të softuerit dhe kodet softuerike të kuponit prej nesh. Ne NUK do t'ju spamojmë me e-mail të padëshiruar ose do të ndani informatat tuaja me ndonjë kompani tjetër.