Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Pa pagesë Tab Zyra - sjellë ndërfaqen e përdoruesit me skedarë në Office

Sjell shfletim, lexim, redaktim dhe menaxhim të skedave në Microsoft Office 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 dhe Office 365. Demonstrim

Ndërfaqja e Office Tab ? Tab Zyra
Funksioni i plotë, gjykim i lirë 30-ditë!

Version: 13.10

kuti Zyra tab ent 125 125

kuti Zyra tab 125 125

Easy To Install (paketat EXE):

Pa pagesë Shkarko (32 bit / bit 64)

Pa pagesë Shkarko (32 bit / bit 64)

MSI (32-bit) MSI (64-bit) MSI (32-bit) MSI (64-bit)
  • Madhësia e dokumentit: 14.20 MB ~ 26.60 MB
  • Zyra e Mbështetjes (32 / 64): Office 365 dhe Microsoft Office 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 dhe 2019. Nuk është në përputhje me versionin e Microsoft Office!
  • Sistemi i Mbështetjes (32 / 64): Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, XP, Vista, Windows Server 2003-2019, Sistemi i Citrix / Windows Terminal Server. Jo për MAC!
Kjo paketë instalimi EXE mund të zbulojë dhe instalojë automatikisht bitin 32 ose bit 64 për aplikacionet tuaja në Microsoft Office sipas rrethanave të kompjuterit tuaj, prandaj ne ju rekomandojmë të shkarkoni dhe përdorni paketën e instalimit EXE.
Për të vendosur softuerin me MSI për versionin 64-bit të Office 2010, 2013, 2016 dhe Office 365, duhet të shkarkoni MSI 64-bit. Vetëm Microsoft Office 2010, 2013, 2016, 2019 dhe Office 365 kanë versionin 32-bit dhe 64-bit. Nëse keni Microsoft Office 2003, 2007 ose 32-bit Microsoft Office 2010, 2013, 2016, 2019 dhe Office 365, duhet të shkarkoni MSI 32-bit. Shënim: 64-bit ose 32-bit i referohen Microsoft Office, jo versionit tuaj të Windows. 32-bit ose 64-bit?

Për Ndërmarrje / Organizatë: Për të vendosur këtë softuer në organizatën ose ndërmarrjen tuaj dhe për të ndryshuar cilësimet e paracaktuara për të gjithë përdoruesit, rekomandohet skedari .msi (skedari i Microsoft Installer).


Marrëveshja e Licencës së Përdoruesve Easily Install / Uninstall
Merrni leje falas duke ndihmuar në përkthimin e softuerit Si të vendosni softuerin në kompaninë tuaj me paketën MSI?

Regjistrohu Buletinin

Regjistrohu abonent për të qëndruar up-to-date me ne ju lutem. Buletini siguron informacione për përditësimet më të fundit të softuerit dhe kodet softuerike të kuponit prej nesh. Ne NUK do t'ju spamojmë me e-mail të padëshiruar ose do të ndani informatat tuaja me ndonjë kompani tjetër.

Krahaso Office Tab Suites

Ndërfaqja e Office Tab

Tab Zyra

Përfshin ...
fjala-40x34 Tabs për Word
excel-40x34 Tabs për Excel
powerpoint-40x34 Tabs për PowerPoint
botues-40x34 Tabs për Publisher
access-40x34 Tabs për Qasje
Shënim: asnjë tab për Access 2003
Projekti-40x34 Tabs për Projektin
Visio-40x34 Tabs për Visio
Krahasimi i Funksioneve
Mbyllni tastet e tjera
Mbyll të gjitha me një klikim
Ruaj të gjitha me një klik
Hap dosjen
Hapni në dritaren e re
Shpejt Rename
Mbyllni dokumentet
Personalizo Gjatësinë e Tab
Personalizo Pamjen e Tab
Shkurtesat Mbështetje
Hapni një grup dokumentesh
Mbyllni një grup dokumentesh
Ruaj një grup dokumentesh
Tipar i Grupit