Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Zyrtar tema 340

Ju lutem shfletoni kategoritë dhe seksionet në vijim para ju postoni pyetjet tuaja në forum.

Programi ynë NUK është në përputhje me sistemet operative Macintosh (Mac OS). :) :)
kategori

Tab Zyra tema 60

Mbështetje zyrtare për Tab Zyra. Temat duhet të lidhen me Tab Zyra.

Na vjen keq, ne nuk kemi versionin MAC.

Moderatorët: jaychivo, Jay Chivo
provo temën e re
by Qiu hongkun
Ditë 3 minuta 22 më parë
Mbështetje zyrtare për Kutools për Excel. Temat duhet të lidhen me Kutools për Excel.

Na vjen keq, nuk kemi versionet MAC.

Moderatorët: jaychivo, Jay Chivo
Re: Row Outline nuk shfaqet t ardhshme ...
by Jay Chivo
Javë 2 6 ditë më parë
Mbështetje zyrtare për Kutools për Outlook. Temat duhet të lidhen me Kutools për Outlook.

Na vjen keq, ne nuk kemi versione MAC.

Moderatorët: jaychivo, Jay Chivo
Re: Ndryshimi i Bulk Forward Feat ...
by Jay Chivo
Javë 2 6 ditë më parë
Mbështetje zyrtare për Kutools për Fjalën. Temat duhet të lidhen me Kutools për Fjalën.

Na vjen keq, ne nuk kemi versione Mac.

Moderatorët: jaychivo, Jay Chivo
Re: KUTools Tab nuk po shfaqet në Mic ...
by Jay Chivo
Javë 2 6 ditë më parë

Komuniteti vetë ndihmë tema 195

Kategoritë dhe temat në këtë seksion janë në dobi të anëtarëve të komunitetit për të ndihmuar njëri-tjetrin.

Ju lutemi mos bëni pyetje në lidhje me softuerin tonë; këto lloje pyetjesh nuk do të marrin përgjigje këtu dhe tema të tilla mund të mbyllen.
kategori

Lë pas tema 176

Temat duhet kanë të bëjnë me aplikacionin Microsoft Excel.

Moderatorët: jaychivo, Jay Chivo
Ndihma kopjimi në mënyrë diagonale ju lutem
by DJOKER
Javë 3 6 ditë më parë

Fjalë tema 4

Temat duhet lidhen me aplikimin Microsoft Word.

Moderatorët: jaychivo, Jay Chivo
mjet për të rinovuar formatin e mëparshëm ...
by Bill Aldrich
3 muaj javë 3 parë

Pikëpamje tema 11

Temat duhet kanë të bëjnë me aplikacionin Microsoft Outlook.

Moderatorët: jaychivo, Jay Chivo
SHOQATA E PAVARUR EMAIL ADRESA ...
by Dayna
Muaj 3 javë më parë 1

Të tjerët tema 4

Temat kanë të bëjnë me aplikacione të tjera të Microsoft Office, të tilla si PowerPoint, Qasja dhe kështu me radhë.

Moderatorët: jaychivo, Jay Chivo
compress pst
by melenalee
10 muaj javë 2 parë