Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Kutools për Outlook - Karakteristikat më të volitshme të 100 + për Outlook 2019-2010 ose Office 365

Kutools për Outlook Përfshin tiparet dhe komandat e dobishëm të 100 + për Outlook-in 2019, 2016, 2013, 2010 ose Office 365 (Outlook).

Një mbrojtës i vërtetë i kohës për përdorimin e Outlook 2019 - 2010 ose Office 365 (Outlook)!

Lifetime License, Përdorni përgjithmonë.

Pa pagesë Upgrade dhe Mbështetje për 2 Vite.

Garancia 60-Dita e Parasë.

24x7 Shërbimi i Mbështetjes së Email-it.

Çmimi (USD)
MyCommerce (Rekomanduar)*
PayPal
$ 39.00

Kurseni paratë tuaja me licensim të volumit

Licencimi i volumit është i hapur për këdo që blen më shumë se një licencë të softuerit tonë nëpërmjet MyCommerce. Çmimi i licencimit të vëllimit nuk është kumulativ. Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni në: sales@extendoffice.com.
Nr. I Licencës Discount% USD EUR GBP AUD CAD JPY
1 0.00% 39.00
Çmimi i monedhës së ndryshme ndryshon në bazë të kursit të këmbimit valutor.
2-4 15.00% 33.15
5-9 25.00% 29.25
10-24 32.50% 26.33
25-49 40.00% 23.40
50-99 45.00% 21.45
100-249 50.00% 19.50
250-499 55.00% 17.55
500-999 60.00% 15.60
1000-2499 65.00% 13.65
2500-4999 70.00% 11.70
5000-9999 75.00% 9.75
10000 + 80.00% 7.80

Më shumë informata për pagesë

pagesë
Via MyCommerce (Rekomanduar) Via PayPal
Çmimi & Valuta Shumë monedha janë në dispozicion. Çmimi ndryshon në bazë të kursit aktual të këmbimit.
Metodat e pagesës në dispozicion

Kartë Krediti,
Transferimi i Bankës /
Kontrollo / Urdhër Paraja,
Faksi - Kartë Krediti,
PayPal,
fatura,
Phone,
Urdhër blerjeje.


Kartë Krediti,
Transferimi i Bankës /
Kontrollo / Urdhër Paraja,
Faksi - Kartë Krediti,
Faturë.
Me shume informacion


1. Informacioni mbi licencën do t'ju dërgohet me email sapo të përfundojë porosia. Ti mundesh Kontrolloni statusin e rendit ose merrni faturë or Nuk kanë marrë licencë.

* 2. Ju lutemi vini re se do të ketë një artikull në karroën e quajtur "Extended Download Service" i cili zgjidhet sipas parazgjedhjes. Ju thjesht mund ta hiqni këtë artikull duke klikuar butonin përpara emrit të produktit në listën e blerjeve ose duke zgjedhur kutinë e zgjedhjes "Hiq".

3. Shto një CD të ruajtjes së porosisë suaj është fakultative. Për më shumë informata, ju lutemi vizitoni: Rezervoni CD rezervë.


* 1. Ne e përpunojmë porosinë me dorë dhe informacioni i licencës do t'ju dërgohet me email në dy (2) ditë pune. Ju mund të shkarkoni falas nga faqja e internetit tonë.

* 2. Nëse nuk merrni informacionin e licencës pas dy (2) ditëve të punës, provoni të kontrolloni dosjen tuaj të spamit në llogarinë tuaj të postës elektronike ose vizitoni Nuk kanë marrë licencë.

Ju lutem mos ngurroni të dërgoni Email tek support@extendoffice.com nëse keni ndonjë pyetje apo probleme në përdorimin e softuerit tonë.