Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Politika e privatësisë - Data e hyrjes në fuqi: 18 Dhjetor 2018

Për të pasqyruar ndryshimet në ligjet e privatësisë së të dhënave, në veçanti Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR) në Bashkimin Europian, ne kemi përditësuar Politikën tonë të Privatësisë dhe kemi shtuar më shumë detaje se çfarë informacioni që mbledhim, pse e mbledhim dhe si mund ta ushtroni të drejtat e privatësisë.

("ExtendOffice"Ose"we") respektojnë privatësinë tuaj dhe janë të përkushtuar ta mbrojnë atë nëpërmjet përputhjes me këtë Privacy Policy. Privatësia juaj është një prioritet në ExtendOffice.

Kjo Privacy Policy përshkruan llojet e informacionit, duke përfshirë të dhënat personale, që ne mbledhim nga ju kur vizitoni këtë faqe interneti https://www.extendoffice.com/ ("Faqja e internetit") dhe të përdorin produktet dhe shërbimet tona siç përshkruhet në këtë Politikë të privatësisë, si përpunojmë ato të dhëna dhe mundësitë tuaja për të aksesuar ose përditësuar të dhënat tuaja.

Kjo politikë zbatohet për informacionin që mbledhim:

përmes faqes sonë të internetit (duke përfshirë format tona të komenteve të forumeve);

nëpërmjet përdorimit të produkteve dhe shërbimeve tona;

përmes emailit dhe mesazheve të tjera elektronike mes jush dhe nesh (duke përfshirë shërbimet tona të mbështetjes teknike).

Ai nuk zbatohet për informacionin e mbledhur nga ndonjë palë e tretë, duke përfshirë çdo aplikim ose përmbajtje që mund të lidhet ose mund të jetë e arritshme nga faqja e internetit ose me produktet tona.
Ju lutemi lexoni me kujdes këtë politikë për të kuptuar politikat dhe praktikat tona lidhur me informacionin tuaj dhe mënyrën se si do ta trajtojmë atë. Nëse nuk pajtoheni me politikat dhe praktikat tona, mos e përdorni faqen tonë të internetit. Duke hyrë ose duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni këtë Privacy Policy. Kjo Privacy Policy mund të ndryshojë nga koha në kohë. Përdorimi juaj i vazhdueshëm i këtyre faqeve pasi të bëjmë ndryshime konsiderohet të jetë pranimi i këtyre ndryshimeve, prandaj kontrolloni rregullat e privatësisë periodikisht për përditësime.

Ne shkojmë gjerësisht për ta mbrojtur atë. Kjo politikë e privatësisë së klientit mbulon pse mbledhim informacionet tuaja personale, çfarë informacioni mbledhim, çfarë përdorim dhe si e mbrojmë.

Pse mbledhim informacionet tuaja personale?

Ne mbledhim të dhënat tuaja personale, sepse na ndihmon të japim një nivel më të lartë shërbimi ndaj klientit. Kjo na mundëson t'ju japim akses të përshtatshëm për produktet dhe shërbimet tona dhe të përqendrohemi në kategoritë me interes më të madh për ju. Përveç kësaj, të dhënat tuaja personale na ndihmojnë t'ju mbajmë postimet në njoftimet më të fundit të produktit, përditësimet e softuerit, ofertat speciale dhe ngjarjet që do të donit të dëgjonit.

Çfarë informacioni mbledhim? Çfarë përdorim për të?

Ne mbledhim të dhënat tuaja personale, sepse na ndihmon të japim një nivel më të lartë shërbimi ndaj klientit. Kjo na mundëson t'ju japim akses të përshtatshëm për produktet dhe shërbimet tona dhe të përqendrohemi në kategoritë me interes më të madh për ju. Përveç kësaj, të dhënat tuaja personale na ndihmojnë t'ju mbajmë postimet në njoftimet më të fundit të produktit, përditësimet e softuerit, ofertat speciale dhe ngjarjet që do të donit të dëgjonit.

Çfarë informacioni mbledhim? Çfarë përdorim për të?

  • ExtendOffice merr masa paraprake - përfshirë masat administrative, teknike dhe fizike - për të mbrojtur informacionin tuaj personal kundër humbjes, vjedhjes dhe keqpërdorimit, si dhe aksesin, zbulimin, ndryshimin dhe shkatërrimin e paautorizuar.
  • ExtebdOffice përdor një server të sigurt të organizuar nga MyCommerce dhe procesorë të tjerë të kartave të kreditit 3rd të partisë që enkriptojnë të dhënat personale të të gjithë klientit duke përfshirë emrin, adresën, numrin e kartës së kreditit, datën e skadimit të kartës së kreditit etj. Përpara se të na dërgohet. Encryption punon për të parandaluar përdorimin me dashakeqe të informacionit tuaj personal.
  • Ju mund të na ndihmoni edhe duke marrë masa paraprake për të mbrojtur të dhënat tuaja personale kur jeni në internet. Ndryshoni fjalëkalimet tuaja shpesh duke përdorur një kombinim letrash dhe numrash, dhe sigurohuni që të përdorni një shfletues të sigurt si FireFox.

MyCommerce

MyCommerce është ofruesi i tregtisë së regjistrimit të industrisë së softuerëve. ExtendOffice përdor MyCommerce për t'ju siguruar blerje shumë të sigurt dhe të shpejtë në internet. Për më shumë informacion rreth MyCommerce, ju lutem vizitoni këtu.

biskota

Faqja jonë e internetit përdor cookies.

Përderisa ato biskota nuk janë të domosdoshme për ofrimin e faqeve dhe shërbimeve tona, ne do t'ju kërkojmë të pranoni përdorimin e cookies kur vizitoni faqen tonë të internetit.

Një cookie është një skedar që përmban një identifikues (një varg letrash dhe numrash) që dërgohet nga një server web në një shfletues web dhe ruhet nga shfletuesi. Identifikuesi pastaj kthehet në server çdo herë që shfletuesi kërkon një faqe nga serveri.

Cookies mund të jenë biskota "persistente" ose cookies "sesion": cookieja e vazhdueshme do të ruhet nga një shfletues web dhe do të mbetet e vlefshme deri në datën e skadimit të saj, përveç nëse fshihet nga përdoruesi përpara datës së skadimit; një cookie sesion, nga ana tjetër, do të skadojë në fund të sesionit të përdoruesit, kur shfletuesi i internetit është i mbyllur.

Cookies zakonisht nuk përmbajnë ndonjë informacion që personalisht identifikon një përdorues, por të dhënat personale që ruajmë për ju mund të lidhen me informacionin e ruajtur dhe të marrë nga cookies.

Ne përdorim cookies për qëllimet e mëposhtme:

1. autentikim - ne përdorim cookies për t'ju identifikuar kur vizitoni faqen tonë të internetit dhe si ju lundroni në faqen tonë të internetit (cookies të përdorura për këtë qëllim janë: [identifiko cookies]);

2. statusi - ne përdorim cookies për të na ndihmuar në përcaktimin nëse jeni regjistruar në faqen tonë të internetit (cookies të përdorura për këtë qëllim janë: [identifiko cookies]);

3. karrocat e blerjes - ne përdorim cookies për të ruajtur gjendjen e karrocës suaj si ju lundroni në faqen tonë të internetit (cookies të përdorura për këtë qëllim janë: [identifiko cookies]);

4. personalizimi - ne përdorim cookies për të ruajtur informacione rreth preferencave tuaja dhe për të personalizuar faqen tonë të internetit për ju (biskotat e përdorura për këtë qëllim janë: [identifiko cookies]);

5. siguria - ne përdorim cookies si një element i masave të sigurisë të përdorura për të mbrojtur llogaritë e përdoruesve, duke përfshirë parandalimin e përdorimit mashtrues të kredencialeve të identifikimit dhe për të mbrojtur në përgjithësi faqen tonë të internetit dhe shërbimet (cookies të përdorura për këtë qëllim janë: [identifiko cookies]); dhe

6. analiza - ne përdorim cookies për të na ndihmuar në analizimin e përdorimit dhe performancës së faqes sonë të internetit dhe shërbimeve (cookies të përdorura për këtë qëllim janë: [identifiko cookies]).

Ne përdorim Google Analytics për të analizuar përdorimin e faqes sonë të internetit. Google Analytics grumbullon informacion rreth përdorimit të faqes së internetit përmes cookies. Informacioni i mbledhur në lidhje me faqen tonë të internetit përdoret për të krijuar raporte për përdorimin e faqes sonë të internetit. Politika e privatësisë së Google është në dispozicion në: https://www.google.com/policies/privacy/. Biskotat përkatëse janë: [identifiko cookies].

Menaxhimi i cookies

Shumica e shfletuesve ju lejojnë të refuzoni të pranoni cookies dhe të fshini cookies. Metodat për ta bërë këtë ndryshojnë nga shfletuesi në shfletues, dhe nga versioni në version. Megjithatë, mund të merrni informacion të përditësuar për bllokimin dhe fshirjen e cookies nëpërmjet këtyre lidhjeve:

(A) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en (Chrome);

(B) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Shtesa);

(C) http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Opera);

(D) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(E) https://support.apple.com/kb/PH21411 (Safari); dhe

(F) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Edge).

Bllokimi i të gjithë cookies do të ketë një ndikim negativ në përdorshmërinë e shumë faqeve të internetit.

Nëse bllokoni cookies, nuk do të jeni në gjendje të përdorni të gjitha tiparet në faqen tonë të internetit.

Ndryshimet në këtë Privacy Policy

ExtendOffice mund të ndryshojë këtë Privacy Policy kohë pas kohe. Ne do t'ju njoftojmë për ndryshime ose ndryshime të tilla duke përditësuar "Datën në fuqi" në krye të kësaj Politike Privatësie.

Informatat kontaktuese të ExtendOffice

Nëse dëshironi të na kontaktoni me pyetje ose komente në lidhje me Politikën tonë të privatësisë ose nëse mendoni se kërkesa juaj nuk është adresuar për kënaqësinë tuaj, ju lutemi kontaktoni ExtendOffice përmes emailit: sales@extendoffice.com.