Cookies na ndihmojnë të ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona, ju pranoni përdorimin e cookies.
Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Tabs për Excel - Hapni fletoret e shumëfishta në një dritare me tabela

Tabs për Excel: Është një softuer shtesë i dobishëm për Microsoft® Lë pas®, e cila do të sjell skedarë në Excel dhe menaxhon fletë pune të shumta të hapura brenda një dritareje të vetme. Me shfletimin me tabela dhe redaktimin me tabela, Tabs for Excel ndihmon në përmirësimin e aftësisë së Microsoft Excel dhe sjell ndërfaqen e përdoruesit me skeda në Microsoft Excel, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 dhe Office 365.

screenshot_excel_tab

Shkarko falas | BLEJ

office_icon_2Menaxhimi i skedave

Sjell Interface Përdoruesi Tabbed për Excel 2003, 2007 dhe 2010 - Tabs for Excel ju ndihmon për të hapur, lexuar, modifikuar dhe menaxhuar dokumente të shumta në një dritare me tabela.

excel-tabEfikasitet i lartë

Shpejt ndërroni emrin e hapur të punës;
Trego librin e punës të plotë Emri;
Ruaj / mbyll të gjitha librat e punës;
Hapni më shumë se një dritare me tabela në Excel.

easy_to_useLehtë për t'u përdorur

Funksional Right-clicking Menu;
Qendra vendosëse e të gjitha-në-një;
Pamja e personalizuar e skedës;
Funksione të shumta të miut;
Mjaft shkurtesat e tastierës së Excel;

Tab për Excel punon me Microsoft Excel (Screenshots):

vogla-screenshot_workbook_tabs_center_style

Vendosja e Qendrës

vogla-screenshot_workbook_tabs_popmenus_2

Menuja e kontekstit

vogla-tab_position_top

Tabs Bar

vogla-tab-paraqitjen-AutoSize

Tab Layout


Më shumë karakteristika:

exceltab111Modifikimi, leximi dhe menaxhimi i fletëve të punës

    Tabs for Excel ju lejon të hapur librin e punës që do të përfshihet brenda një skedari. Çdo workbooks duket si një skedë e re (jo një dritare e re).
  • New: duke klikuar dy herë në hapësirën bosh të shiritit të skedës do të krijojë një dokument të ri për të redaktuar.
  • Mbylle: klikimi i dyfishtë në një skedë do të mbyllë dokumentin.
  • Kaloni: kaloni në mes të fletëve të punës lehtësisht dhe të qetë.
  • të Reorder: Shtypni dhe hiqni skedën për të riorganizuar skedat në shiritin e skedës.

Njësia Çmimi:

Dollar amerikan: 15.00 USD

Euro: 11.50 EUR

Sterling Pound: 10.00 GBP

Dollar kanadez: 15.20 CAD

Australian Dollar: AUD 16.50

setting_centerQendra vendosëse e të gjitha-në-një

screenshot_workbook_tabs_center_style_200 Tabs for Excel përmban një qendër vendosjeje të fuqishme. Këtu mund të konfiguroni të gjitha ndarjet për softuer, të tilla si: Për të aktivizuar / çaktivizuar funksionin e skedës, përdorni shkurtoret ose jo, shfaqni shiritin e skedës në pozicionin sipër / poshtë / majtas / djathtas, zgjidhni stilin e tabit dhe përshtatni ngjyrat e skedave . Të gjitha cilësimet atje mund të bëhen në Office Tab Center.

rename_2Rregjistroni lehtë skedarin

Nëse dëshironi të ndryshoni plotësisht emrin e një libri pune, nuk ka nevojë të hapni dialogun "Ruaj si" për ta riemërtuar atë. Vetëm klikoni "Rename ..." nga menyja e klikimit të djathtë dhe futni emrin e ri të skedarit; emri i skedarit do të ndryshohet (skedari i vjetër do të zëvendësohet automatikisht).

customizingMbështet karakteristikën e personalizimit

Mbështet përshtatjen me tabela. Është e lehtë të çaktivizoni / aktivizoni shfletuesin me shirita në Microsoft Excel, të ndryshoni ngjyrat e skedës së tabelave, pamjen e tabit dhe pozicionin e tab bllokut. Tabs for Excel lejon përdoruesit të paraprijnë customizations tyre në Tabs për Excel 'Qendra Vendosja menjëherë. Ju mund të vendosni tab bar në pjesën e sipërme, të poshtme, të djathtë ose të majtë të hapësirave të punës, të fshehur tab bar kur ka vetëm një tab, tregojnë dhe fshehni skedën e tabit duke aplikuar një çelës të shkurtuar të përshtatshëm (kyç i shkurtor i parazgjedhur është "Win + Q").

popmenusKlikoni me të djathtën në Tab për të hyrë në menunë kontekstuale

screenshot_workbook_tabs_popmenus_200Menuja e kontekstit ofron shumë funksione duke përdorur Excel, të tilla si Mbylle, Save, Save as, Rename, Hapni workbooks Excel në dritaren e re të fletëve, Mbylle letrat e punës dhe më shumë. Nga rruga, kur ke mbyllur librin e punës, skeda që zgjedh nuk mund të ruhet dhe të mbyllet vetëm nëse anuloni këtë komandë. "Hapni në dritare të re" do të thotë të hapësh librin e punës aktual në një dritare të re të Excel-it.

ruajRuaj / mbyll të gjitha në një klik

Ruaj të gjitha dokumentet, mbyllni të gjitha dokumentet, mbyllni dokumente të tjera, me një klik! Nëse keni hapur dosjet 5, nuk keni nevojë të ruani dhe mbyllni ato një nga një, thjesht klikoni "Save All" nga menyja me të djathtën e klikimeve dhe të gjitha dosjet janë të ruajtura. Dëshiron të mbyllësh të gjitha skedarët e hapur? Thjesht zgjidhni "Mbyll të gjitha" dhe të gjitha skedarët do të jenë të mbyllura.Përveç kësaj, ne mund të bllokojmë librat e hapur.

lë pasEmri i plotë i punës dhe librat e ri

Pa tabelat për Excel, nëse emri i dokumentit është tepër i gjatë, taskbar i Windows-it mund të shfaqë vetëm një pjesë të vogël të emrit të saj. Me Tabs for Excel, ju mund të vendosni tab për të shfaqur të gjithë emrin e punës, pa marrë parasysh sa kohë emri i manualit është. Ndërkohë, ju mund të krijoni dokument të ri duke klikuar dy herë butonin e majtë në hapësirën bosh në tab bar; ose hapni një të re sipas "New" në menunë e kontekstit: krijoni një libër të ri të punës (kjo është e njëjtë me funksionin "New" në Microsoft Office).

tastierëMjaft shkurtesat e tastierës së Excel duke përdorur Excel spreadsheets

screenshot_workbook_tabs_shortcuts_250Ai ofron shumë shkurtore dhe përdoruesit mund t'i personalizojnë këto shkurtore bazuar në preferencat e tyre personale.

Shtypni "Win + Q" për të fshehur / shfaqur shiritin e tabelave, shtypni "Ctrl + Tab" për të kaluar shpejt në mes Tabs ose shtypni "Alt + N" për të përzgjedhur shpejt Tabs specifike. ('N' qëndron për numrat e porosive të tabelave nga e majta në të djathtë në shiritin e Tabit, 'N' mund të jetë vetëm numri 1 në 9 dhe përfshin si 1 ashtu edhe 9).

mausFunksione të shumta të miut në fletën Excel

Tabs për Excel, mundëson funksione të shumta me miun:

  • Për të ndërtuar një libër të ri pune: duke klikuar dy herë butonin e majtë të miut në zonën bosh të tab bar;
  • Për të mbyllur tabs: duke klikuar butonin e mesit të miut ose duke klikuar dy herë butonin e majtë të miut në një skedë;
  • Zgjidh një skedë me miun dhe tërhiqeni atë në një tjetër pozicion Tab në shiritin e tabelës Excel në një dritare të fletës.

Nëse hapet vetëm një libër pune, shiriti i skedës do të zhduket nëse vendosni për të fshehur shiritin e skedës kur ka vetëm një tabel në qendrën e vendosjes. Tabs for Excel do të shënojë workbooks modifikuar me yll (*) në ​​emrat e tyre, që ju tregon për të ruajtur ato para se të mbyllë ato.

search-kompjuter

Përkrahur Sisteme Operative

Tabs for Excel është kompatibil me Microsoft Excel 2003, Excel 2007 dhe Excel 2010 (32 / 64) në sistemin Windows XP, Vista ose Windows 7.

* Microsoft dhe logoja e Zyrës janë marka tregtare ose marka tregtare të regjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe / ose vende të tjera.