Cookies na ndihmojnë të ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona, ju pranoni përdorimin e cookies.
Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Shpejt importoni ose futni të dhëna nga një fletë pune ose skeda teksti në Excel

Kur vepron një fletë pune, mund të keni nevojë të importoni ose futni të dhëna nga një lloj i caktuar skedarësh (CSV, fletë pune tjetër, Tekst ose PRN) në një vend të veçantë të fletës së punës. Kutools për Excel'S Fut skedarin në kursorin programi mund të shpejt të importojë të dhëna për të filluar në një qelizë (pozicioni i kursorit) në fletë pune. Me këtë shërbim, ju mund të shpejt:

Futni ose futni të dhëna nga një pune tjetër

Futni ose futni të dhëna nga skedari i tekstit (CSV, teksti ose PRN)


Kliko Kutools Më shumë > Importi / Eksporti > Futni Skedar në Cursor. Shih screenshots:
futni skedarin e futur në kursorin 1

Futni ose futni të dhëna nga një pune tjetër

Duke supozuar që duhet të importoheni ose futni të dhëna nga një tjetër tabelë në pozicionin e kursorit (për të filluar futjen e të dhënave nga një qelizë) të fletës së punës aktive në Excel, mund ta bëni lehtë si hapat e mëposhtëm:

1. Vendoseni kursorin në qelizë ku dëshironi të filloni të futni ose importoni të dhënat nga një tabelë tjetër, dhe pastaj aplikoni programin duke klikuar Ndërmarrje > Importi / Eksporti > Futni Skedar në Cursor. në Futni Skedar në Cursor kutinë e dialogut, kliko shfletoj butonin për të zgjedhur skedarin Excel (workbook) i cili përmban fletën e punës që dëshironi të futni. Shih screenshot:

A: Ju mund të përdorni qq20121114140715 button për të zgjedhur një qelizë ku të filloni të futni të dhëna.

B: Klikoni shfletoj button për të specifikuar skedarin që ju pëlqen të importojë në fletë pune.

C: Vlera vetëm (pa formula): Vetëm vlera do të importohet dhe formulat nuk do të importohen.

Mos transferoni formatimin: Do të importojë të dhënat në fletë pune pa formatim.

2. click shfletoj button për të zgjedhur librin e punës që përmban workhseet që dëshironi të importoni. Shih screenshot:

3. Pas zgjedhjes së skedarit, më pas kthehuni te Futni Skedar në Cursor kutinë e dialogut dhe kliko OK. Nëse libri i përzgjedhur i punës përmban fletë pune të shumëfishta, do të ketë një kuti dialogu për të treguar që ju të zgjidhni një pune që ju duhet të futni. Shih screenshot:

4. Zgjidhni fletën e punës dhe pastaj klikoni OK për të futur fletën e keqe. Shih screenshot:


Futni ose futni të dhëna nga skedari i tekstit (CSV, teksti ose PRN)

Duke supozuar që duhet të futni ose futni të dhëna nga skedarët e tekstit (si skedari CSV, skedari teksti ose skedari PRN) në pozicionin e kursorit (për të filluar futjen e të dhënave nga një qelizë) të fletës së punës aktive në Excel, pas hapave:

1. Vendoseni kursorin në qelizë ku dëshironi të filloni të futni ose importoni të dhënat nga skedari i tekstit dhe pastaj aplikoni në shërbim duke klikuar Ndërmarrje > Importi / Eksporti > Futni Skedar në Cursor. në Futni Skedar në Cursor kutinë e dialogut, kliko shfletoj button për të zgjedhur skedarin e tekstit që dëshironi të futni. Shih screenshot:

A: Ju mund të përdorni qq20121114140715 button për të zgjedhur një qelizë ku të filloni të futni të dhëna.

B: Klikoni shfletoj button për të specifikuar skedarin që ju pëlqen të importojë në fletë pune.

C: Vlera vetëm (pa formula): Vetëm vlera do të importohet dhe formulat nuk do të importohen.

Mos transferoni formatimin: Do të importojë të dhënat në fletë pune pa formatim.

2. click shfletoj button për të zgjedhur skedarin e tekstit (CSV ose skedarin tekst) që dëshironi të importoni. Bakshish: Nëse dëshironi të importoni CSV, zgjidhni skedarin CSV në listën e rënies së llojit të skedarit. Shih screenshot:

3. Pas zgjedhjes së skedarit, më pas kthehuni te Futni Skedar në Cursor kutinë e dialogut dhe kliko OK për të imortuar skedarin e tekstit. Shih screenshot:


Shënime:

1. Ky funksion mbështet prish (Ctrl + Z).

2. Vetëm vlerat (pa formula) opsioni do të importojë vetëm vlerat pa formulat.

3. Mos transferoni formatimin opsioni do të importojë vlerat pa formatim.


Demo: Shpejt importoni ose futni të dhëna nga një fletë pune ose skeda teksti në Excel

Kutools për Excel: me më shumë se shtojca të dobishme të 200 Excel, të lirë të provohen pa asnjë kufizim në ditët e 60. Shkarko dhe gjykim falas tani!


Mjetet e produktivitetit janë të rekomanduara
Mjetet e mëposhtme mund të kurseni shumë kohën dhe paratë tuaja, cila është e drejtë për ju?
Tab Zyra: Përdorimi i skedave të dobishme në Zyrën tuaj, si rruga e Chrome, Firefox dhe New Internet Explorer.
Kutools për Excel: Më shumë se 300 Funksione të Avancuara për Excel 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 dhe Zyra 365.
Menu klasike për zyrën: Sillni menutë të njohura në Zyrë 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 dhe 365, sikur të ishin Office 2000 dhe 2003.

Kutools për Excel

Funksionaliteti i përshkruar më sipër është vetëm një nga funksionet e fuqishme 300 të Kutools për Excel.

Designed for Excel (Zyra) 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 dhe Office 365. Shkarkoni dhe përdorni falas për ditët e 60.

Kutia e kutisë së Kutools për Excel

btn lexo më shumë shkarko btn btn blerje

Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.