Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Shpejt lloj ose rregulloni fletët / fletët e punës në mënyrë alfabetike në Excel

Normalisht nuk ka asnjë mënyrë të shpejtë për të renditur ose rregulluar rendin e fletëve në Excel, ose në rend alfabetik ose numerik. Ju mund të keni nevojë të renditni fletët e fletëve me porosi me dorë, një nga një, kur doni të renditni renditjen e fletëve. Por me Kutools për Excel'S Listat e Renditjes shërbimeve, ju mund të shpejt:

Rendit fletët / fletët e punës në mënyrë alfabetike

Rendit fletët / fletët e punës në mënyrë alfanumerike

Rendisni fletët / fletët e punës me ngjyra tab

Mjetet e produktivitetit të Excel

Tab Zyra: Sillni skeda të fuqishme në Office (përfshini Excel), ashtu si Chrome, Safari, Firefox dhe Internet Explorer. Ruajeni gjysmën e kohës dhe reduktoni mijëra klikime të miut për ju. 30-ditë pa gjyq të lirë

Kutools për Excel: Save 70% të kohës tuaj dhe zgjidh 80% Probleme Excel për ju. 300 + veçori të përparuara të dizajnuara për skenarin e punës 1500 +, e bëjnë Excel-in shumë lehtë dhe rrisin produktivitetin menjëherë. 60-ditë pa gjyq të lirë


Kliko Kutools Më shumë >> Pune >> Listat e Renditjes. Shih screenshot:

xhiruar fletët 1


Rendit fletët / fletët e punës në mënyrë alfabetike

Me këtë shërbim, ju mund të llojit fletët / fletët e punës në rend alfabetik me një klik.

1. Aplikoni këtë softuer duke klikuar Kutools Më shumë > Pune > Listat e Renditjes.

2. Në Listat e Renditjes kutinë e dialogut, kliko Rendit Alpha button, dhe ju mund të parashikoni rezultatin në Renditja e fletëve të reja rendit kutinë e listës. Shih screenshot:

A: Lista e fletëve origjinale të fletëve.
B: Skeda e re e fletëve të rendit.
*: Kliko Rendit Alpha butonin për të renditur fletët / fletët e punës në mënyrë alfabetike.
C: Ju mund të përdorni Leviz lart or Leviz poshtë butonin për të ndryshuar skedën specifike të fletës me porosi në Renditja e fletëve të reja rendit listë.
D: Me E kundërt butoni, rendi i fletës së fletës do të përmbyset në Renditja e fletëve të reja rendit listë.
E: Nëse e kontrolloni Shikoni fletën, ajo do të aktivizojë fletën në librin e punës kur klikoni në fletën në Renditja e fletëve të reja rendit listë.
F:Me Reset butonin, rendi i ri i skedës së fletës do të rivendoset në statusin origjinal.
shot-lloj-sheets2

3. Pastaj kliko OK. Fletët e fletëve janë renditur në rend alfabetik. Shih screenshots:

shot-lloj-sheets3
-1
shot-lloj-sheets4

Rendit fletët / fletët e punës në mënyrë alfanumerike

Nëse keni nevojë të renditni fletët e fletëve në mënyrë alfanumerike, kjo gjë mund t'ju ndihmojë gjithashtu.

1. Hapni librin e punës që dëshironi të rendit fletët / fletët e punës në mënyrë alfanumerike.

2. Shko tek Listat e Renditjes kutinë e dialogut dhe kliko Rendit numerik alfa button dhe mund ta shikoni rezultatin në Renditja e fletëve të reja rendit kutinë e listës. Shih screenshot:

A: Lista e fletëve origjinale të fletëve.
B: Skeda e re e fletëve të rendit.
*: Kliko Rendit numerik alfa butonin për të renditur fletët / fletët e punës në mënyrë alfanumerike.
C: Ju mund të përdorni Leviz lart or Leviz poshtë butonin për të ndryshuar skedën specifike të fletës me porosi në Renditja e fletëve të reja rendit listë.
D: Me E kundërt butoni, rendi i fletës së fletës do të përmbyset në Renditja e fletëve të reja rendit listë.
E: Nëse e kontrolloni Shikoni fletën, ajo do të aktivizojë fletën në librin e punës kur klikoni në fletën në Renditja e fletëve të reja rendit listë.
F:Me Reset butonin, rendi i ri i skedës së fletës do të rivendoset në statusin origjinal.
shot-lloj-sheets2

3. Pastaj kliko OK. Fletët e fletëve janë renditur sipas rendit alfanumerik. Shih screenshots:

shot-lloj-sheets6
-1
shot-lloj-sheets7

Rendisni fletët / fletët e punës me ngjyra tab

Duke supozuar që të keni një libër pune me skeda me ngjyra të punës, në mënyrë që të duket me kujdes, dëshironi të renditni fletët / fletët e punës me ngjyra tab. Me Ngjyra e Rendit opsion, ju mund ta bëni si më poshtë:

1. Aplikoni këtë softuer duke klikuar Kutools Më shumë > Pune > Listat e Renditjes.

2. Në Listat e Renditjes kutinë e dialogut, kliko Ngjyra e Rendit button, dhe ju mund të parashikoni rezultatin në Renditja e fletëve të reja rendit kutinë e listës. Shih screenshot:

A: Lista e fletëve origjinale të fletëve.
B: Skeda e re e fletëve të rendit.
*: Kliko Ngjyra e Rendit button për të renditur fletët / fletët e punës sipas ngjyrave të tabit.
C: Ju mund të përdorni Leviz lart or Leviz poshtë butonin për të ndryshuar skedën specifike të fletës me porosi në Renditja e fletëve të reja rendit listë.
D: Me E kundërt butoni, rendi i fletës së fletës do të përmbyset në Renditja e fletëve të reja rendit listë.
E: Nëse e kontrolloni Shikoni fletën, ajo do të aktivizojë fletën në librin e punës kur klikoni në fletën në Renditja e fletëve të reja rendit listë.
F:Me Reset butonin, rendi i ri i skedës së fletës do të rivendoset në statusin origjinal.
shot-lloj-sheets2

3. Dhe pastaj kliko OK. Fletët e fletëve janë renditur sipas ngjyrës së tabelës. Shih screenshots:

shot-lloj-sheets9
-1
shot-lloj-sheets10


Mjetet e produktivitetit janë të rekomanduara
Mjetet e mëposhtme mund të kurseni shumë kohën dhe paratë tuaja, cila është e drejtë për ju?
Tab Zyra: Përdorimi i skedave të dobishme në Zyrën tuaj, si rruga e Chrome, Firefox dhe New Internet Explorer.
Kutools për Excel: Më shumë se 300 Funksione të Avancuara për Excel 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 dhe Zyra 365.
Menu klasike për zyrën: Sillni menutë të njohura në Zyrë 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 dhe 365, sikur të ishin Office 2000 dhe 2003.

Kutools për Excel

Funksionaliteti i përshkruar më sipër është vetëm një nga funksionet e fuqishme 300 të Kutools për Excel.

Designed for Excel (Zyra) 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 dhe Office 365. Shkarkoni dhe përdorni falas për ditët e 60.

Kutia e kutisë së Kutools për Excel

btn lexo më shumë shkarko btn btn blerje

Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.