Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Kutools për Outlook: Karakteristikat e Fuqishme dhe Mjetet për Outlook

Kutools për Outlook është një shtesë e fuqishme e Outlook-it që ju çliron nga operacionet që kërkojnë kohë që shumica e përdoruesve të Outlook-it duhet të kryejnë çdo ditë! Ai përmban grupe mjetesh për kursimin e orëve të kohës suaj! Ju mund të merrni udhëzime të detajuara të funksionit rreth Kutools për Outlook nga këtu. Për Outlook 2010, 2013, 2016 dhe 2019 / Office 365, të gjitha bit 32 dhe bit 64. OS: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 (32 / 64), XP, Vista (32 / 64), Server 2003, 2008 dhe 2012

Përditësimi i fundit: Kutools për Outlook 10.00
Data: tetor 28, 2018
Ne i mirëpresim të gjitha pyetjet, reagimet dhe raportet e gabimeve. Ne zakonisht kemi nevojë për informacionin e mëposhtëm: Na kontaktoni
 • Një përshkrim i shkurtër i çështjes dhe mënyra se si mund të përsëritet (nëse është e aplikueshme).
 • Sistemi juaj operativ (Windows 8, Windows 7, etj) dhe informacioni i versionit të Microsoft Office tuaj.
 • Screenshots që ilustrojnë problemin - Si mund të marr një screenshot? http://www.take-a-screenshot.org

Subscribe Update Newsletter:


Ju mund t'i qaseni menjëherë mësimeve të tipareve duke shtypur një emër funksion në kutinë e kërkimit në vijim. Për shembull, nëse doni të dini se si ta përdorni Forward Multiple Emails, vetëm duhet të shkruash Përpara fjalen në kutinë.

dosjet:

Go To: Kërkoni dhe shkoni në një dosje bazuar në emrin e dosjes
Dosja e Temp: Shpejt hapni dosjen e sigurt të kartës Outlook Outlook
Dosjet e konsolidimit: Kombinoje dosje të shumëfishta të njëjta nga llogaritë e ndryshme në një dosje
Futni kutitë e hyrjes: Merge Or Combine Inbox Dosjet e llogarive të shumëfishta

Postime të shumëfishta:

përgjigje Shumë e-mail: Easily reply masiv në email të shumta të marra në të njëjtën kohë
Përpara Shumë e-mail: Easily forward email të shumëfishta në mënyrë individuale në të njëjtën kohë
Ruaj si Txt: Shpejt eksportoni email të shumëfishta për të ndarë skedarët e tekstit

Raporti:

të dhëna statistikore: Shpejt shfaqni statistikat dhe numëroni emailet / artikujt
Raport i Shpejtë: Eksportimi i Email-ve ose Detyrave Informacion i Listimit në dosjen Excel nga Outlook
Analizues i kokës së mesazhit: Lehtësisht Shikoni dhe Analizoni Kreun e plotë të një Email-i

Kërko:

Emaili përmban dërguesin: Shpejt kërkoni të gjitha emailet nga një dërgues me email
Mesazhet nga dërguesi: Shpejt kërkoni ose gjeni të gjitha emailet nga një person i caktuar
Dërgo email tek dërguesi: Shpejt kërkoni të gjitha emailet që dërgohen tek dërguesi i emailit të zgjedhur
Kërko Sender Domain: Kërkoni të gjitha emailet e domenit dërgues të emailit të zgjedhur
Kërko Ky Kontakt: Kërko të gjitha emailet duke specifikuar një kontakt në librin e adresave

Përgjigjja:

Përgjigju Përzgjedhja: Easily reply email me tekst të zgjedhur vetëm
Përgjigju me Bashkangjit: Përgjigju mesazh me bashkëngjitjet origjinale
Përgjigju me të gjithë me Bashkangjit: Përgjigjuni të gjitha mesazheve me bashkëngjitje origjinale
Paralajmërim kur u përgjigjeni të gjithëve: Vendosni paralajmërim ose konfirmim kur i përgjigjeni të gjithëve në Outlook

Fshi postën:

Fshij nga Dërguesi: Fshini të gjitha emailet nga një dërgues në të njëjtën kohë
Fshij nga Subjekti: Fshini të gjitha emailet me subjekt të njëjtë
Fshij Dupliko Mails: Fshij ose hiqni email-un dublikuar
Fshij Kontaktet e dyfishta: Fshij ose hiqni kontaktet e kopjuara nga libri i adresave
Fshij Detyrat Duplicate: Fshij ose hiqni detyrat e dyfishta nga lista e detyrës
Hiq Prefiksi i Lëndës: Hiq Prefikset si FW / RE Nga Subjektet e Zgjedhur të Email
Hiq mesazhet e ngulitura: Heqja e emaileve të mbërthyer në kutinë e jashtme të Outlook
Histori e Kërkimit të Qartë: Klikime për të pastruar historikun e kërkimit të fundit

Automatike:

Auto CC / BCC: Automatikisht cc ose bcc në Outlook kur dërgoni email
Auto Përpara: Automatikisht dërgoni të gjitha ose disa email kur merrni email
Auto përgjigje: Krijo auto përgjigje pa serverin e shkëmbimit kur nuk është në detyrë
Mësuesit e Bllokut: Blloko / filtroni email si junks nga dërguesit specifikë (adresat e emailit)
Blloku Sender Domain: Blloko / filtroni email si junks nga domenet specifike të dërguesit (domenet e adresave të emaileve)
Blloku Tema: Blloko / filtroni email si junks nëse lënda përmban flete specifike ose fjalë kyçe
Trupi i bllokut: Blloko / filtroni email si junks kur trupi i email-it përmban fraza ose fjalë kyçe të veçanta
Mësuesit e bllokuar kurrë: Asnjëherë mos bllokoni / filtroni të gjitha emailet nga këto adresa email si junks
Asnjëherë mos bllokoj Domain Sender: Asnjëherë mos bllokoni / filtroni të gjitha emailet nga këto domenet e adresës së postës elektronike si junks
Never Block Subjekti: Asnjëherë mos bllokoni email-in e filtrave si junks nëse subjektet e tyre përmbajnë fraza të veçanta ose fjalë kyçe
Kurrë Blloku Trupi: Kurrë mos bllokoni / filtroni email si junks nëse trupi i tyre i email-it përmban fraza ose fjalë kyçe të veçanta
Shënoni artikujt e fshirë si të lexuara: Shënoni të gjitha artikujt e fshirë si të lexuara nga artikujt e fshirë
Përgjigje Fixed Formatting: Gjithmonë Përgjigju Mesazhet në Një Formë Fixed Automatikisht
Vërejtje BCC: Paralajmërim për BCC kur ju përgjigjeni të gjitha
Kontrollo keqdashës: Paralajmërim Phishing kur merrni email
Trego lidhjet e fshehura: Lehtë të tregoni lidhje të fshehura në mesazhe

Attachments:

Menaxheri i Shtojcës: Save / Delete / Compress / Detach gjitha Attachments
compress: Shtypni ose shkëputni bashkëngjitjet e zgjedhura të mesazhit aktual
Shtyp gjithë: Kompresoni të gjitha fotografitë dhe bashkëngjitjet e postës elektronike
Shkyçni të gjitha: Shkyçni të gjitha fotot dhe bashkëngjitjet e postës elektronike
riemërtoj: Lejon të riemërtoni një shtojcë të email-it
Riemërtoj të gjitha: Riemërtoj të gjitha bashkëngjitjet e një mesazhi
Shkëput gjithë: Hiqni lehtësisht bashkëngjitjet nga emailet
Shkëputja e rikthimit: Grumbullimi i përditësimeve të lidhjeve midis bashkëngjitjeve të shkëputura dhe emaileve

Calender:

Hiq kujtimet e ditëlindjes: Hiq shpejt ose rivendos kujtimet e ditëlindjes nga kalendarët

Kontaktoni:

Kontaktet e dyfishta: Easily Merge Duplicate Contacts në dosjen e kontakteve të specifikuara
Shto nga Mesazhi: Shto dërgues dhe përfitues të shumëfishtë nga lista e e-maileve në kontaktet
Shto në grup: Shpejt shtoni marrësit ose dërguesit e shumëfishtë nga emailet në grupin e kontaktit
Grupi i Kontaktit:
Ndarë në Grupin e Kontaktit:Ndarë lehtë një grup kontakti (lista e shpërndarjes)
pushim:Shpejt shtoni ose konvertojeni anëtarët e listës së shpërndarjes në kontaktet individuale
Nënshkrimi për të kontaktuar: Easily convert nënshkrimet në contactsk

Pamje:

Mbyll për të minimizuar:
Minimizo Outlook në vend të mbylljes kur kliko mbi butonin e mbylljes
Përkujtuesit e Mesazheve:
Kujtesë kur marrim email të rëndësishëm
Sender Zona kohore:
Shfaq kohën e dërguar dhe kohën aktuale të zonës së dërguesit

Print:

Printim i avancuar:
Easily print kontaktet me shënime, ose grupi i kontaktit në një faqe në Outlook
Shkruani shpejt email-in pa kokë ose duke përfshirë fushën bcc në Outlook
Shpejt printoni një listë të pjesëmarrësve dhe përgjigjeve në Outlook
Zgjedhja e printimit: Printoni një përzgjedhje ose pjesë të një email-i ose mesazhi

shigjetë flluskë e djathtë blu Mundësitë e zgjedhjes:

Ndryshimi i zërit të tekstit të parazgjedhur Vendosni shpejt / ndryshoni zmadhimin e tekstit të parazgjedhur
Shtoj automatikisht përshëndetje: Shtoj automatikisht përshëndetje kur ju përgjigjeni një email
Futni automatikisht datën në nënshkrimin ose subjektin: Vendosni automatikisht datën në nënshkrimin ose subjektin kur shkruani email
Ruajtja e dosjes për bashkëngjitjet: Ndrysho dosjen ruajtëse të parazgjedhur për bashkëngjitjet
Ndrysho madhësinë maksimale të bashkëngjitjes: Rrit ose ndrysho kufirin maksimal të bashkëngjitjes
Përgjigju gjithmonë masazhet me llogarinë e parazgjedhur: Përgjigju gjithmonë masazhet me llogari të paracaktuar
Aktivizo ndërtuesin e pyetjeve: Aktivizo ndërtuesin e pyetjeve për filtra dhe kërkime të avancuara
Konfiguro llojet e lidhjes: Easily zhbllokuar (qasje në) lloje të pasigurta attachment
Të gjithë dosjet tregojnë numrin total të artikujve / të gjitha dosjet Trego numrin e artikujve të palexuar:
Shpejt tregoni numrat e përgjithshëm të artikujve ose numrave të artikujve të palexuar në të gjitha dosjet e Outlook
AutoText Xham: Kur shkruani mesazhet elektronike, AutoText Pane ju kursen që të shtypni disa fraza të caktuara në mënyrë të përsëritur
Emrat e dublikuar: Hiqni të gjithë marrësit kopjuar nga fushat To / Cc / Bcc
Emri im: Hiq / përjashto veten nga përgjigjja e të gjithëve
Numëroni anëtarët e grupit të kontaktit: Shpejt numëroni numrin e përgjithshëm të anëtarëve të listës së shpërndarjes
Koment i ri: Shpejt futni / shtoni komentet në mesazhin e postës elektronike
Fshije komentin: Shpejt hiqni një koment ose të gjitha komentet nga trupi i postës elektronike
Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Kay Bryan · 7 months ago
  Whenever I create a custom folder (within Customize Ribbon) under Kutools, and place it in the position I want it to appear in the ribbon, it always places to the far left. How do I get it to stay where I placed in the the customization screen?
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  James Wall · 7 months ago
  I have tried it three or four times with the same results. I
  Outlook experienced a serious problem with Kutools for outlook add in. If you have seen this message multiple times, you should disable this add-in and check to see if an update is available. Do you want to disable this add-in? YES NO
  Environment:
  Windows 10
  Outlook 2010
  10,000 plus emails
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  nur huda · 8 months ago
  bagaimana caranya untuk impor file seperti * pic * berikut ke dalam inbox outlook secara bersamaan tidak satu persatu
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  pam · 9 months ago
  Can you print a Calendar search in Table format in Outlook 2016?
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Me · 1 years ago
  How do you send a recurring email with kutools?