Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Kutools - Më shumë se 100 Funksionet dhe mjetet e fuqishme për Microsoft Word

Box-kutools-fjala-125x125Kutools për Microsoft® Fjala është një shtojcë e fuqishme që ju çliron nga operacionet që kërkojnë kohë që shumica e përdoruesve të Fjalës duhet të kryejnë çdo ditë! Ai përmban grupe mjetesh për kursimin e orëve të kohës suaj! Ju mund ta përdorni atë për të riemërtuar lehtë një dokument, kopjoni një skedar dokumenti dhe ngjisni skedarin e dokumentit në çdo vendndodhje file si të doni, futni captions, dhe kështu me radhë. Kutools ju ndihmon në mënyrë efikase të trajtoni operacionet e komplikuara dhe të përsëritura kur përpunoni dokumentet e Fjalës dhe kurseni kohën duke rritur efikasitetin e punës.

Shihni se si Kutools për Word kurseni kohën tuaj në Word 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 dhe Office 365

Softueri përshkruhet më poshtë, i rregulluar nga grupi Ribbon në të cilin shfaqen.

Kutools Tab

Grupi i dokumenteve Bookmark Group Fut Grupin Hiq Grupin Zgjidh Grupin Convert Group

Tab Ndërmarrja

Grupi i Burimeve dhe Dokumenteve Captions Group Grupi HyperlinkGrupi i Tabelave Grupi i Layout Shiko Grupin

shigjetë flluskë e djathtë blu Grupi i dokumenteve

Snapshot e dokumentit: Me këtë softuer, shpejt mund të merrni një pamje të dokumentit aktual (duke ruajtur një kopje të dokumentit aktual pa përdorur komandat Ruaj ose Ruaj si) në Word. Ju mund t'i riktheni me lehtësi fotografisë së veçantë (backup) të dokumentit. shënim: Snapshots (backups) e dokumentit do të pastrohen pasi Procesi aktual i Microsoft Word Word është i mbyllur.

Favoritet: Ky program ju lejon të menaxhoni dokumentet tuaja në një grup. Ju mund të shtoni një dokument në një grup, hapni një grup dokumentesh me një klik. Kjo ju sjell konceptin e grupit për të menaxhuar dokumentet në Word.

Shto dokument në grup: shtoni dokumentin aktual tek një grup i ri ose ekzistues.

Organizoni Grupin e Dokumenteve: organizoni grup dokumentesh në qendër të grupit.

Ringarkoj: Kjo pajisje do të zhbëjë të gjitha ndryshimet dhe do të rifreskojë dokumentin aktual deri në kohën e fundit që është ruajtur.

Shënim: Nëse dokumenti aktual është modifikuar, do t'ju kërkohet të ruani dokumentin. Duke klikuar "po"do ta ruajë dokumentin dhe do ta rihapë atë duke klikuar"jo"do të rihap dokumentin direkt pa ruajtur ndryshimet.

Riemërto (Dokumenti): Ky shërbim do të riemërtojë direkt dokumentin aktual pa e mbyllur atë.

Më shumë:

blu-dot Kopjo skedarin: Ju mund ta kopjoni shpejt dokumentin aktual dhe ngjisni dokumentin në çdo vendndodhje file që dëshironi.

blu-dot Kopjoni të gjitha dosjet e hapura: Me këtë shërbim, ju mund të kopjoni të gjitha dokumentet e hapura dhe ngjiteni ato në çdo vend file që dëshironi.


blu-dot Vendndodhja e hapur e dokumentit të tanishëm: Hapni dosjen e skedarit ku ruhet dokumenti aktual me një klik.

blu-dot Ruajeni Vendndodhjen Default Save: Hapni dosjen e skedarit të parazgjedhur për Word me një klikim.

blu-dot Vendndodhja e Rimëkëmbjes Auto: Hapni dosjen e skedarëve auto për Word me një klikim.

blu-dot Vendndodhja e fillimit të fjalës: Hapni dosjen e dosjes së fillimit për Word me një klik.

blu-dot Vende të Hapura të Përdoruesve Vendndodhja: Hapni dosjen e skedarëve të përdoruesit të përdoruesit për Word me një klikim.


shigjetë flluskë e djathtë blu Bookmark Group

Shtypni butonin: Liston të gjitha shënimet e dokumentit aktual brenda një paneli. Ju mund të lundroni midis faqeshënuesve në mënyrë të shpejtë dhe të qetë.

Vendos (Bookmark): Fut një bookmark në pozicionin aktual të kursorit. Lëvizni kursorin në pozicionin që dëshironi të futni bookmark dhe aplikoni këtë operacion.

Hiq (Faqesh): Heq të gjitha bookmarks nga përzgjedhja ose të gjithë dokumentin. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit.

Trego / fsheh (simbolet e shënimit): Trego / fsheh simbolet e faqerojtës në dokument. Bakshish: një klik për ta aktivizuar atë, kliko përsëri do ta çaktivizojë atë.


shigjetë flluskë e djathtë blu Fut Grupin

Pakoja automatike e tekstit: Për të ruajtur përzgjedhjen në AutoText, dhe listoni të gjitha shënimet e tekstit automatik brenda një skaji për të shfletuar në mënyrë të përshtatshme dhe futni futjen e fjalëve automatike në dokument.

Kontrollo kutinë: Mbledh kutitë e ndryshme të kontrollit për përdorim të përbashkët. Është e vështirë për ju të gjeni kutinë e kontrollit kur ju duhet ta përdorni një.

blu-dot Radio Button: Ju mund të futni menjëherë butona të shumta Radio në një herë në dokument.

blu-dot Grupi i Buttons Radio: Ju lehtë mund të gruponi butona të shumta Radio njëkohësisht në dokument.

(Fut shumëfishta) Imazhe: Me këtë softuer, ju mund të futni me shpejtësi imazhe të shumta, me renditje të dëshiruar, në dokument.

Më shumë:

blu-dot barcode: Futni barcode në dokument.

blu-dot Nga Skaneri ose Kamera: Futni një imazh ose foto nga skaneri ose aparati i kamerës.

Frame: Një koleksion mjetesh për të futur një kornizë, duke hequr një kornizë dhe duke formësuar një kornizë.

blu-dot Kornizë: futni një kornizë në dokument.

blu-dot Hiq korniza: hiqni të gjitha kornizat në përzgjedhje. Shënim: ju lutem zgjidhni fillimisht një pjesë të dokumentit dhe pastaj aplikoni këtë shërbim.

blu-dot Formati i kornizave: modifikoni kuadrin e zgjedhur.

blu-dot Konvertoni kutinë e tekstit në kornizë: Do të konvertojë një kuti teksti në një kornizë në Word 2007, 2010 dhe 2013.


shigjetë flluskë e djathtë blu Hiq Grupin

(Hiq) Breaks: Një koleksion mjetesh për heqjen e thyerjeve të faqes, thyerjes së shtyllave, thyerjeve të seksioneve ose të të gjitha ndërprerjeve në përzgjedhjen ose tërë dokumentin.

blu-dot Hiq Page Breaks: Heq të gjitha pushimet e faqes në përzgjedhjen ose tërë dokumentin me një klikim. Ajo do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

blu-dot Hiq thyesat e kolumnës: Heq të gjitha pushimet e shtyllave në përzgjedhjen ose tërë dokumentin me një klik. Ajo do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

blu-dot Hiq Seksion Breaks: Heq të gjitha pushimet e seksionit në përzgjedhjen ose tërë dokumentin me një klik. Ajo do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

blu-dot Hiq të gjitha pushimet: Heq të gjitha ndërprerjet në përzgjedhjen ose tërë dokumentin me një klik. Ajo do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

(Hiq) Prerjet: Një koleksion i mjeteve ju lejon të hiqni shumë shpejt gjetjet e ndryshme.

blu-dot Hiq të gjitha Hapësirat / Tab Indents: Heq të gjitha indentat në rreshtin e parë, nëse rreshti i parë i paragrafit është i prerë duke përdorur butonin Hapësirë ​​ose butonin Tab.

blu-dot Hiqni të gjitha prerjet e linjës së parë: Heq të gjitha indentet në rreshtin e parë, nëse vija e parë e paragrafit është e prerë me përdorimin e shënuesit të Prerjes së Pikës së Parë në sundimtarin horizontal.

blu-dot Hiqni të gjitha Anët e Majtë: Heq të gjitha indentat e majtë në dokumentin aktual.

blu-dot Hiqni të gjitha të djathtat e duhura: Heq të gjitha indentat e duhur në dokumentin aktual.

blu-dot Hiqni të gjitha prerjet: Heq të gjitha pikat në dokumentin aktual, dhe i tërë dokumenti do të caktohet për të lidhur tekstin në të majtë.

Paratë e zbrazëta:

blu-dot Hiq linjat manuale të zbrazëta të linjave: Heq të gjitha ndërprerjet e linjave manuale bosh në përzgjedhje ose tërë dokumentin. Ajo do të heqë të gjitha pushimet e linjave manuale bosh nga përzgjedhja, nëse zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

blu-dot Hiq paragrafët e zbrazët të parave: Heq të gjitha shenjat e paragrafëve bosh në përzgjedhje ose tërë dokumentin. Ajo do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

(Hiq) Hapësira shtesë: Heq të gjitha hapësirat shtesë nga përzgjedhja ose i tërë dokumenti. Do të heqë vetëm të gjitha linjat e linjave manuale bosh nga përzgjedhja, nëse zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

(Hiq) Linja Horizontale: Shpejt hiqni të gjitha linjat horizontale nga përzgjedhja e dokumentit ose të gjithë dokumentit në të njëjtën kohë.

Më shumë:

blu-dot Hiqe shënimet: Heq të gjitha shënimet në përzgjedhjen ose tërë dokumentin dhe shënimet e shënimeve do të përshtaten automatikisht. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

blu-dot Hiq shënimet fundore: Heq të gjitha shënimet në përzgjedhjen ose të gjithë dokumentin, dhe shënimet fundore do të përshtaten automatikisht. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.


blu-dot Hiq tekstin e fshehur: Heq gjithë tekstin e fshehur në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

blu-dot Hiq fotot: Heq të gjitha fotografitë në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

blu-dot Hiq komentet: Heq të gjitha komentet në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

blu-dot Hiq Drop Cap: Heq të gjitha kapsjet e rënies në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

blu-dot Hiq korniza: Heq të gjitha kornizat në përzgjedhjen ose tërë dokumentin dhe e mban tekstin. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

blu-dot Hiq HTML Controls: Heq të gjitha kontrollet html (kutitë e hyrjes, butonat dhe kështu me radhë) në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.

blu-dot Hiq tabelat: Heq të gjitha tabelat nga përzgjedhja ose tërë dokumenti. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.


blu-dot Hiq të gjitha shenimet: Shpejt heq të gjitha bookmarks nga i tërë dokumenti.

blu-dot Hiqni të gjitha kutitë e tekstit: Një klik për të hequr të gjitha kutitë e tekstit nga i tërë dokumenti, mund të heqë kutinë e tekstit dhe të mbajë tekstin ose të heqë të dyja.

blu-dot Hiqni të gjitha makrot: Heq të gjitha Makrot në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet.


shigjetë flluskë e djathtë blu Zgjidh Grupin

(Zgjidh) Faqe:

blu-dot Zgjidh faqen aktuale: Zgjedh faqen aktuale të dokumentit me një klik.

blu-dot Zgjidh faqet e çuditshme: Zgjedh të gjitha faqet e numrave të rastësishëm të dokumentit me një klik.

blu-dot Zgjidh Pagesën e Madhe: Zgjedh të gjitha faqet e numrave të barabartë të dokumentit me një klik.

blu-dot Zgjidh faqet: Ju mund të zgjidhni me shpejtësi të gjitha faqet në një distancë ose zgjidhni faqe specifike. Për shembull, mund të zgjidhni me shpejtësi të gjitha faqet nga faqja 10 në faqen 20. Ju gjithashtu mund të zgjidhni faqe specifike, të tilla si për të zgjedhur faqe 1, faqe 5, faqe 9 dhe faqe 11.

(Zgjidh) Tabelat:

blu-dot Zgjidh tabelat: Zgjedh të gjitha tabelat në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Ajo do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse zgjidhni një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë mjet. Nëse dëshironi të zgjidhni një tabelë të tërë të specifikuar, vetëm vendosni kursorin në të dhe aplikoni këtë operacion.

blu-dot Zgjidh tabelat e rreshtit të vetëm: Zgjedh të gjitha tabelat që përmbajnë vetëm një rresht në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Nëse dëshironi të zgjidhni të gjitha tabelat e rreshtit të njëjtë në tërë dokumentin, vendosni kursorin jashtë çdo tabele përpara se të aplikoni këtë operacion.

blu-dot Zgjidh tabelat e vetme të kolonës: Zgjedh të gjitha tabelat që përmbajnë vetëm një kolonë në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Nëse dëshironi të zgjidhni të gjitha tabelat e vetme të kolonës në tërë dokumentin, vendosni kursorin jashtë çdo tabele përpara se të aplikoni këtë operacion.

blu-dot Përzgjidhni Tabelat e Vetme Celulare: Zgjedh të gjitha tabelat që përmbajnë vetëm një qelizë në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Nëse dëshironi të zgjidhni të gjitha tabelat e qelizave të vetme në tërë dokumentin, vendosni kursorin jashtë çdo tabele përpara se të aplikoni këtë operacion.

blu-dot Zgjidh radhët e para: Zgjedh grupet e para të të gjitha tabelave ose tabelave të specifikuara. Për të zgjedhur rreshtat e parë të të gjitha tabelave, vendosni kursorin jashtë çdo tabele dhe zbatoni këtë operacion. Për të zgjedhur rreshtin e parë të tabelave të specifikuara, bëni një përzgjedhje që përmban tabelat e specifikuara që dëshironi të zgjidhni rreshtat e parë nga dhe aplikoni këtë operacion.

blu-dot Zgjidh Rreshtat e Fundit: Zgjedh grupet e fundit të të gjitha tabelave ose tabelave të specifikuara. Për të zgjedhur rreshtat e fundit të të gjitha tabelave, vendosni kursorin jashtë çdo tabele dhe zbatoni këtë operacion. Për të zgjedhur rreshtat e fundit të tabelave të specifikuara, bëni një përzgjedhje që përmban tabelat e specifikuara që dëshironi të zgjidhni rreshtat e fundit nga dhe zbatoni këtë operacion.

blu-dot Zgjidh kolonat e para: Zgjedh grupet e para të të gjitha tabelave ose tabelave të specifikuara. Për të zgjedhur kolonat e para të të gjitha tabelave, vendosni kursorin jashtë çdo tabele dhe zbatoni këtë operacion. Për të zgjedhur kolonat e para të tabelave të specifikuara, bëni një përzgjedhje që përmban tabelat e specifikuara që dëshironi të zgjidhni kolonat e para nga dhe zbatoni këtë operacion.

blu-dot Zgjidh kolonat e fundit: Zgjedh grupet e fundit të të gjitha tabelave ose tabelave të specifikuara. Për të zgjedhur shtyllat e fundit të të gjitha tabelave, vendosni kursorin jashtë çdo tabele dhe zbatoni këtë operacion. Për të zgjedhur kolonat e fundit të tabelave të specifikuara, bëni një përzgjedhje që përmban tabelat e specifikuara që dëshironi të zgjidhni kolonat e fundit nga dhe zbatoni këtë operacion.

blu-dot Tjetra në të gjithë faqet: Zgjedh tavolinën e cila përhapet më shumë se një faqe.

(Zgjidhni) forma: Ai do të zgjedhë të gjitha format në të gjithë dokumentin me një klik.

Përzgjidhni paragrafët: Një koleksion mjetesh për të bërë zgjedhjen e paragrafëve të ndryshëm shumë më të lehtë.

blu-dot Zgjidh paragrafët e zbrazët: Zgjedh të gjitha paragrafët bosh në përzgjedhjen ose tërë dokumentin.

blu-dot Zgjidh paragrafët më të shkurtra: Zgjedh të gjitha paragrafët që përmbajnë më pak se një numër të caktuar të shkronjave në përzgjedhjen ose tërë dokumentin.

blu-dot Përzgjidhni paragrafët në krye: Zgjedh të gjitha paragrafët kryesorë në përzgjedhjen ose tërë dokumentet. Shënim: Mund të zgjidhet vetëm paragrafi me stilin e ndërtuar në kokë.

blu-dot Përzgjidhni Paragrafët Jo-Drejtues: Zgjedh të gjitha paragrafët përveç paragrafit që përdor stilet e kryera në përzgjedhjen ose tërë dokumentet.

blu-dot Zgjidh Ekuacionet: Zgjedh të gjitha paragrafët që përmbajnë ekuacione të Fjalës.

blu-dot Përzgjidh Parametrat Paraqitja e Fjalës: Zgjedh të gjitha paragrafët që përmbajnë objekte embed Word.

blu-dot Përzgjidh Embed Paragrafet e Objektit Visio: Zgjedh të gjitha paragrafët që përmbajnë objektet embed Visio.

blu-dot Përzgjidhni paragrafët e objekteve të vendosura: Zgjedh të gjitha paragrafët me objektet embed, të tilla si objekte Word, objektet Visio, ekuacionet Word, fotot dhe kështu me radhë.

blu-dot Zgjidh Paragrafët e Vetëm të Objektit: Zgjedh të gjitha paragrafët që përmbajnë vetëm një objekt.

blu-dot Zgjidh Paragrafin e fundit të faqes: Ekzistojnë lloje 3 të linjës së fundit ose të stilit të paragrafit në shiritin e Përzgjedhjes së Paragrafit të Fundit të Paragrafit. Ju mund të zgjidhni të gjitha rreshtat ose paragrafët e fundit nga një dokument sipas një lloji të vijës së fundit të ndërtuar ose stilit të paragrafit në Word.


shigjetë flluskë e djathtë blu Convert Group

Lista e konvertimit në tekst: Ju mund të konvertojë shpejt plumbat dhe listën e numërimit në tekst të thjeshtë në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Bakshish: Nëse zgjidhni një pjesë të dokumentit të parë, do të aplikohet vetëm për përzgjedhjen.

Convert Tab në Hapësirë: Të gjithë personazhet e Tabit në përzgjedhjen ose të gjithë dokumentin do të konvertohen në karaktere Hapësirë. Ai do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse zgjedh një pjesë të dokumentit përpara se të aplikoni këtë operacion.

Më shumë:

blu-dot (Convert) Tabela tek Teksti: Shpejt konvertoni të gjitha tabelat e përzgjedhjes ose dokumentit të tërë në tekst me delimitues.

blu-dot Ktheji kodin e fushës tek teksti: Ju mund të konvertojnë shpejt të gjitha kodet e fushës së zgjedhjes ose të gjithë dokumentin në tekst të thjeshtë.

blu-dot Konvertimi i shënimit të tekstit në tekst: Pas konvertimit të shënimeve fundore në tekst të thjeshtë, mund të kopjoni tekstin në dokument.


blu-dot Konvertimi i rreshtit të linjës manuale në paragrafin e paragrafit: Konverton të gjitha ndërprerjet e linjave manuale të përzgjedhjes ose të gjithë dokumentit në shenjat e paragrafit. Bakshish: Do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit.

blu-dotKonvertimi i Paragrafit të Parashikimit në Parapërderdhjen Lineare: konverton të gjitha shenja paragrafi të përzgjedhjes ose të gjithë dokumentin në rreshtat e linjave manuale. Bakshish: Do të zbatohet vetëm për përzgjedhjen, nëse fillimisht zgjidhni një pjesë të dokumentit.


blu-dot Convert ekuacione në imazhe: Konverton ekuacionet e zgjedhura ose të gjitha ekuacionet në imazhe.

blu-dot Konvertoni imazhet në ekuacione: Konverton imazhet e zgjedhura të ekuacionit ose të gjitha imazhet e ekuacionit në ekuacione.


Tab Ndërmarrja

shigjetë flluskë e djathtë blu Grupi i Burimeve dhe Dokumenteve

Eksporti / Importi:

blu-dot Eksporti Shënime: Ju mund të eksportoni të gjitha komentet e dokumentit në një dokument të ri.

blu-dot (Importi / Eksporti) Fjaloret e personalizuara: Importoni ose eksportoni fjalorë të personalizuar për të transferuar fjalorë të personalizuar nga një kompjuter në një kompjuter tjetër.

blu-dot (Import / Eksport) Auto Korrigjo: Importimi ose eksportimi i shënimeve të Autocorrect për të transferuar të dhënat e Autocorrect nga një kompjuter në një kompjuter tjetër.

blu-dot Imazhet e eksportit: Ju mund të shpejt të eksportoni të gjitha imazhet e dokumentit aktual me një format të veçantë të imazhit (Jpeg, Gif ose Png) në një dosje.

blu-dot Export Doc si Images: Një klik për të kthyer ose ruajtur dokumentin në jpeg, png ose formate të tjera të imazhit, dhe gjithashtu mund të krijojë faqe html për menaxhimin e të gjitha imazheve të ruajtura.

blu-dot Tabela e eksporteve në imazhe: Ju mund të eksportoni të gjitha tabelat në dokumentin aktual si imazhe me një format të caktuar të imazhit (Jpeg, Gif ose Png) në dosje.

Dokumenti i ndarjes: Mund të ndahet shpejt dokumentin aktual në dokumente të shumëfishta sipas titullit 1, ndërprerjet e faqeve ose ndërprerjet e seksioneve.

Merge Dokumentet: Mund të bashkojë me lehtësi dokumente të shumëfishta në një dokument në fjalë, të tilla si bashkimi i të gjitha dokumenteve të një dosjeje në një dokument dhe rregullimi i dokumenteve përpara bashkimit.

Doc / Docx Converter: Ajo mund të konvertojë lehtësisht dokumente të shumëfishta me fjalë, duke kursyer formatin midis doc dhe docx, për shembull, mund të konvertojë dokumentet e doc në docx ose të konvertojë dokumentet docx në doc.


shigjetë flluskë e djathtë blu Captions Group

Caption Pane: Liston të gjitha titrat e dokumentit aktual brenda një paneli. Ju mund të shpejt të lundroni midis titrave dhe të referenconi tërësisht titullin e zgjedhur në pozicionin e kursorit.

Fut shumë titra: Një klikim për të futur captions në të gjitha tabelat, ekuacionet dhe figurat e dokumentit, dhe gjithashtu mund të futni titra për SmartArt dhe Grafikun në dokument.

Fut (Caption): Një koleksion mjetesh për futjen e një titulli në tabelën, figurën dhe ekuacionin e zgjedhur.

blu-dotKapitulli i tabelës: Shton një titull të tabelës. Ju lutemi zgjidhni tabelën që dëshironi të futni tabelën e tabelës përpara se të aplikoni këtë operacion.

blu-dotFigura Caption: Shton një titull figurash. Ju lutemi zgjidhni figurën ose figurën që dëshironi të futni figurën e figurave para se të aplikoni këtë operacion.

blu-dotEkuacioni Caption: Fut një titull të ekuacionit. Ju lutemi zgjidhni ekuacionin që dëshironi të futni titullin e ekuacionit para se të aplikoni këtë operacion.

Zgjidh titrat: Një koleksion mjetesh për përzgjedhjen e tabelave të tabelave, titrave të figurave dhe titrave të ekuacionit në përzgjedhjen ose tërë dokumentin.

blu-dotPërzgjidhni Tabelën Caption Paragrafët: Zgjedh të gjitha tabelat e tabelave në përzgjedhjen ose tërë dokumentin.

blu-dotPërzgjidhni figura Kapitulli i paragrafëve: Zgjedh të gjitha figurat figurore në përzgjedhjen ose tërë dokumentin.

blu-dotPërzgjidh paragrafët e kapitullit të barazimit: Zgjedh të gjitha titrat e ekuacionit në përzgjedhjen ose tërë dokumentin.

Rindërtoni titullin: Rivendos titullin e tabelës, figurës ose ekuacionit duke përdorur tekstin e mëposhtëm ose mbi tabelën (figura dhe ekuacioni). Teksti duhet të përfshijë një numër (siç është teksti 1).

Për shembull, kur kopjoni figura të shumta dhe titrat e tyre nga Interneti dhe ngjitni përmbajtjen në fjalë, duhet të futni manualisht titullin për figurat, nëse doni të referenconi tërësisht cilësimet figurore. Por me këtë mjet, lehtë mund ta konvertojë tekstin origjinal në titull.

blu-dot Rindërtoni tabelën: Rindërton titullin e tabelës duke përdorur tekstin më poshtë ose mbi tryezën. Teksti duhet të përfshijë një numër (si teksti 1, emri i tabelës 22 ose xxxx 3).

blu-dot Rindërtoni figurën: Rivendos titullin e figurës duke përdorur tekstin më poshtë ose lart figurën. Teksti duhet të përfshijë një numër (si teksti 1, figura 22 ose xxxx 3).

blu-dot Rindërtimi i titullit të barazimit: Rivendos titullin e ekuacionit duke përdorur tekstin më poshtë ose më lart ekuacionin. Teksti duhet të përfshijë një numër (si teksti 1, ekuacioni 22 ose xxxx 3).

Referenca (Caption): Lista të gjitha titrave të dokumentit aktual, mund të klikoni shpejt në artikullin e titullit për të kaluar referencën në pozicionin e kursorit të dokumentit aktual.

Rifresko titrat: Kur fshini disa titra, por nuk e rifreskoni atë në kohë, atëherë rendi i çdo titulli do të ndërpritet. Për shembull, kur ekzistojnë tabela 5 tabela si Tabela 1, 2 ... 5, nëse e keni hequr Tabelën 4, titrat mund të bëhen Tabela 1, 2, 3, 5. Titulli i fshirë Tabela 4 është injoruar dhe titrat nuk janë vendosur në mënyrë numerike. Duke përdorur titrat Refresh, të gjithë titrat mund të kthehen në rendin normal numerik.

Më shumë: Një koleksion mjetesh për zgjedhjen e tabelave të tabelave, titrave të figurave ose titrave të ekuacionit në përzgjedhjen ose tërë dokumentin.

blu-dot Zgjidh titullin: Përmbledhni një titull dhe pastaj mund të përdorni "Vendosni Referencën" për të referuar tërthorazi titullin e marrjes në dokumentin aktual.

blu-dot Referojuni poshtë: Për të referuar referencën e tërthortë në dokumentin aktual. Për zbatimin e këtij operacioni, duhet të marrësh një titull të parë duke përdorur "Pick Up Caption".

blu-dot Referenca e gabimit: Kërkon të gjitha referencat e thyera (Error! Burimi i referencës nuk gjendet) në dokumentin aktual dhe ju mbështet me një klik për të hequr vetëm referencat e thyera ose për të hequr referencat e thyera dhe tekstin.


shigjetë flluskë e djathtë blu Grupi Hyperlink

Hyperlinks Manager: Lists të gjitha hyperlinks e dokumentit aktual në një listë për ju për të shpejt të menaxhuar hyperlinks, të tilla si për të ndryshuar adresën hyperlink, të redaktoni tekstin hyperlink, të qartë vetëm lidhjet dhe të lundruar në mes të hyperlinks shpejt dhe të qetë.

(Fut) Hyperlink: Fut hyperlink.

Hiq (Hyperlinks): Hiq vetëm adresën e hyperlink nga të gjitha hyperlinks e përzgjedhjes ose të gjithë dokument me një klik. Bakshish: Do të heqë vetëm URL-të e hiperlidhjeve nga përzgjedhja, nëse zgjidhni një pjesë të dokumentit së pari.

Krijo (hyperlinkat e shumëfishta): Futni menjëherë urlun e njëjtë hyperlink tek teksti që keni përcaktuar në dokument. Për shembull, nëse vendosni "Kutools" si tekst të ekranit, atëherë të gjitha fjalët "Kutools" do të futen në të njëjtin url hyperlink.


shigjetë flluskë e djathtë blu Grupi i Tabelave

(Convert) Tabela tek Teksti: Shpejt konvertoni të gjitha tabelat e përzgjedhjes ose dokumentit të tërë në tekst me delimitues.

Kreu diagonal: Krijon qelizat diagonale në tabelë. Vendoseni kursorin në qelizën e tabelës që dëshironi të ndani qelizën në mënyrë diagonale dhe zbatoni këtë operacion. Ekzistojnë lloje 5 të tabelave diagonale të tabelave.

Hiq Rreshtat Empty Cols: Heq të gjithë rreshtat e tabelave të zbrazëta dhe kolonat e tabelave nga tabelat në përzgjedhjen ose tërë dokumentin. Bakshish: Do të zbatohet vetëm për tabelat e përzgjedhjes, nëse zgjidhni një pjesë të dokumentit së pari.


shigjetë flluskë e djathtë blu Grupi i Layout

Linja e shkurtër e fundit: Do të rregullojë të gjitha paragrafët që përfundojnë me vijën e fundit të fundit (e cila përmban më pak se shenja 15). Duke bërë këtë, ju mund të kurseni letër dhe bojra për printer kur keni nevojë të printoni një dokument.

Resize Images: Ju mund të ndryshoni shpejt të gjitha madhësitë e imazhit bazuar në një përqindje të madhësisë aktuale të imazheve. Nëse dëshironi të aplikoni madhësinë e një imazhi në të gjitha imazhet e tjera të dokumentit, ju lutem zgjidhni imazhin e parë dhe pastaj aplikoni programin Resize Images me Përzgjedhje.


shigjetë flluskë e djathtë blu Shiko Grupin

Display Settings: Shpejt tregoni shenjat e formatimit dhe përmbajtjen e dokumentit, siç janë shenjat e paragrafëve, karakteret e tabelave, hapësirat, teksti i fshehur, simbolet e faqerojtorëve dhe kështu me radhë.

Kombino Windows: Shfaq / fsheh të gjitha dritaret aktualisht të hapura në task-bar.

Ndërro Windows: Të gjitha dokumentet e hapura janë të renditura në menunë e zbritjes së Windows-it, dhe do të ketë një shenjë përpara emrave të dokumentit aktual. Është kaq e lehtë dhe e shpejtë për të kaluar nëpër dritare të ndryshme.

Mbyll të gjitha: Një koleksion mjetesh për përpunimin e operacioneve të mëposhtme.