Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Kutuj për Fjalë: Powerful Office Word Toolbox

Kutools për Fjalën është një shtesë e fuqishme e Fjalës që ju çliron nga operacionet që kërkojnë kohë që shumica e përdoruesve të Fjalës duhet të kryejnë çdo ditë! Ai përmban grupe mjetesh për kursimin e orëve të kohës suaj! Ju mund të merrni mësime të detajuara të funksionit rreth Kutools for Word nga këtu. Për Word 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 dhe 2003 / Zyra 365.

Përditësimi i fundit: Kutools për Word 8.90
Data: Nëntor 20, 2018
Ne i mirëpresim të gjitha pyetjet, reagimet dhe raportet e gabimeve. Ne zakonisht kemi nevojë për informacionin e mëposhtëm: Na kontaktoni
 • Një përshkrim i shkurtër i çështjes dhe mënyra se si mund të përsëritet (nëse është e aplikueshme).
 • Sistemi juaj operativ (Windows 8, Windows 7, etj) dhe informacioni i versionit të Microsoft Office tuaj.
 • Screenshots që ilustrojnë problemin - Si mund të marr një screenshot? http://www.take-a-screenshot.org

Subscribe Update Newsletter:


Ju mund t'i qaseni menjëherë mësimeve të tipareve duke shtypur një emër funksion në kutinë e kërkimit në vijim. Për shembull, nëse doni të dini se si ta përdorni Snapshot e dokumentit, vetëm duhet të shkruash Dokument fjalen në kutinë e kërkimit.

Shënim: Pas instalimit, ju lutemi të hapni aplikacionin tuaj të Fjalës dhe do të shihni të gjitha tiparet dhe komandat siç tregohet në screenshotin e mësipërm.

Dokumentit:

Snapshot e dokumentit: Përkohësisht mbështetni ose ruani dokumentin dhe rivendosni dokumentin
Shto dokument në grup: Menaxhoni me shpejtësi dhe hapni dokumente të shumta me një grup
Organizimi i grupit të dokumenteve: Menaxhimi i dokumenteve duke përdorur grupet në Word
Ringarkoj: Rivendosni ose rifreskoni dokumentin aktual deri në herën e fundit kur ruani
Riemërto (Dokument): Riemëroni dokumentin aktual pa e mbyllur atë
Kopjo skedarin aktual: Shpejt kopjoni skedarët ose dokumentet aktuale të hapura
Kopjoni të gjitha dosjet e hapura: Shpejt kopjoni të gjitha dosjet ose dokumentet e hapura aktuale
Vendndodhja e hapur e dokumentit të tanishëm: Hapni dosjen ekzistuese të dokumentit të shpejtë
Ruajeni Vendndodhjen Default Save: Parazgjedhja e hapur ruaj dosjen në Word
Vendi i Rimëkëmbjes Auto Hapur: Hap dosjen e rikuperimit automatik në Word
Vende të Hapura të Përdoruesve Vendndodhja: Hapni dosjet e shablloneve të përdoruesit të Word
Vendndodhja e hapur e fillimit të Word: Hapni ose qaseni në vendndodhjen e dosjes së fillimit në Word

Bookmark:

Shtylla e shënimeve: Shpejt listoni të gjithë emrat e faqerojtësave dhe lundroni midis faqeshënuesve
Vendosni bookmark: Futni lehtësisht faqeshënuesin në dokument
Hiq Bookmark: Hiq ose fshij të gjitha faqeshënuesit nga dokumenti
Trego / fsheh (simbolet e shënimit): Fshihni ose tregoni të gjitha simbolet e faqerojtësve në dokument

Fut:

Pakoja automatike e tekstit: Lehtësisht ruani, listoni dhe futur shënimet e autotext në fjalë
Kutia e Kontrollit: Fut kutinë e kontrollit, listën e kutisë së zgjedhjes ose kutinë aktive të kontrollit (kontroll aktivX) në Word
Radio Button: Shpejt futni butona të shumta të radios në të njëjtën kohë
Grupi i Buttons Radio: Butonat e lehtë të grupit të grupit në dokument
(Fut shumëfishta) Imazhe: Futni ose importoni fotografi ose imazhe të shumta në të njëjtën kohë për të dokumentuar
barcode: Futni ose krijoni një kod bar në dokument
Fut nga skaneri ose kamera:Shpejt importoni ose futni foto nga skaneri ose kamera në dokument Shënim: Vlen vetëm për Word 2007 dhe 2010.
Fut informacionin e skedarit: Shpejt Fut informacionin e skedarit (Emri i skedarit, Rruga e skedarit) në kokë ose në këmbë të fjalës
Shto një mijë ndarës: Shpejt Add Separator mijëra për numrat e shumëfishta në një dokument Word
Numrat e shënimeve: Shpejt konvertoj numrat e shumëfishtë në anglisht ose në monedhën kineze në një dokument Word
Frame: Vendosni shpejt kornizën në Word
Formatet e kornizave: Formoni shpejt formatin në Word
Hiq korniza: Shpejt hiqni të gjitha kornizat dhe mbani tekstin nga dokumenti
Konvertimi i kutisë së tekstit në kornizë: Shpejt konvertoni kutinë e tekstit në kornizë
(Hiq) Spacing Paragrafi: Shpejt hiqni Hapësirat para / pas ose mes paragrafëve në një dokument Word
Hiq Thousand Separator: Easily Remove mijëra Separator nga numrat
Linjave të Zërit të Qartë: Hiqni shpejt linjat horizontale në kokën e një dokumenti të fjalës
Hiq ndërprerjet e faqeve: Hiq të gjitha pushimet e faqes nga dokumenti
Hiq kolonat e thyerjes: Hiq të gjitha pushimet e kolonës nga dokumenti
Hiq Seksion Breaks: Hiq të gjitha pushimet e seksionit nga dokumenti
Hiq të gjitha ndërprerjet: Hiq të gjitha pushimet në Fjalë me një klik
Hiq të gjitha Hapësirat / Tab Indents: Shpejt hiqni të gjitha indentat e majtë tab / hapësirë
Hiqni të gjitha prerjet e vijës së parë: Hiqni të gjitha vijat e vijës së parë
Hiqni të gjitha Anët e Majtë: Hiqini të gjitha indentat e majtë
Hiqni të gjitha pikat e duhura: Hiqini të gjitha indentat e duhur
Hiq të gjitha prerjet: Hiqini të gjitha indentat nga dokumenti aktual
Hiq linjat manuale të zbrazëta të linjave: Hiqni të gjitha linjat bosh ose bosh
Hiq paragrafët e zbrazët të parave: Hiqni të gjitha paragrafët bosh
(Hiq) Hapësira shtesë: Hiq ose fshij hapësirat shtesë midis fjalëve
(Hiq) Linja horizontale: Hiqni të gjitha linjat horizontale nga dokumenti i Word
Hiqe shënimet në fund të faqes: Hiqni të gjitha shënimet nga dokumenti
Hiq shënimet përfundimtare: Hiq ose fshij të gjitha shënimet fundore nga dokumenti
Hiq tekstin e fshehur: Hiq të gjitha të dhënat e fshehura ose tekstit nga dokumenti
Hiq fotot: Hiq të gjitha fotot nga dokumenti
Hiq Komente: Hiq të gjitha komentet nga një pjesë e dokumentit
Hiq Drop Cap: Hiqni të gjitha kapakët e rënies nga një dokument
Hiq korniza: Hiq të gjitha kornizat dhe mbaj tekstin nga dokumenti
Hiq kontrollet HTML: Hiq HTML Controls nga dokumenti
Hiq tabelat: Hiq ose fshij të gjitha tabelat me një klik
Hiq të gjitha shënimet: Hiq ose fshij të gjitha faqeshënuesit nga dokumenti
Hiq të gjitha kutitë e tekstit: Hiqni të gjitha kutitë e tekstit dhe mbajini tekstet
Hiq të gjitha makrot: Hiq të gjitha makrot nga një dokument

Zgjidh:

Zgjidh faqen aktuale: Zgjedhni me shpejtësi faqen aktuale
Zgjidh faqet e çuditshme: Zgjedh të gjitha faqet e numrave të rastësishëm të një dokumenti
Zgjidh Pagesën e Madhe: Zgjedh të gjitha faqet e numrave të njëtrajtshëm të një dokumenti
Zgjidh faqet: Shpejt zgjidhni çdo faqe që dëshironi
Zgjidh tabelat: Zgjidh të gjitha tabelat në një dokument Word
Zgjidh Tabelat e Rreshtit të Vetëm: Zgjidh të gjitha tabelat e rreshtit të vetëm
Zgjidh tabelat e veçanta të kolonës: Zgjidh të gjitha tabelat me kolona të vetme
Zgjidh tabelat e vetme të qelizave: Zgjidh të gjitha tabelat e një qelize
Zgjidh rreshtat e para: Zgjidh të gjitha rreshtat e parë të tabelave në Word
Zgjidh Rreshtat e Fundit: Zgjidh të gjitha rreshtat e fundit të tabelave në Word
Zgjidh kolonat e para: Zgjidh të gjitha kolonat e para të tabelave në Word
Zgjidh kolonat e fundit: Zgjidh të gjitha kolonat e fundit të tabelave në Word
Tjetra Përgjatë faqeve Tabela: Zgjidh tabelën që përhapet më shumë se një faqe
(Zgjidh) Forma: Zgjidh të gjitha format e gatshme në tërë dokumentin
Zgjidh paragrafët: Zgjidh lehtë të gjitha llojet e paragrafëve
Zgjidh paragrafët e zbrazët: Zgjidh të gjitha paragrafët bosh / bosh
Zgjidh paragrafët më të shkurtra: Zgjidh të gjitha paragrafët e shkurtër
Përzgjidhni paragrafët në krye: Zgjidh të gjitha paragrafët kryesorë
Përzgjidh paragjykimet jo të drejtuara: Përzgjidhni paragrafët pa titull
Zgjidh ekuacionet: Zgjidh të gjitha ekuacionet e dokumentit
Përzgjidh Parametrat e Parashikimit të Fjalëve: Përzgjidhni paragrafët e objekteve të fjalëve embed
Përzgjidh Embed Paragrafët e Objektit të Visio: Zgjidh të gjitha paragrafët që kanë ngulitur projekte Visio
Përzgjidh Parametrat e Vendosjes së Objektit: Zgjidh të gjitha paragrafët që kanë objekte të ngulitura
Zgjidh paragrafët e vetëm të objektit: Përzgjidhni paragrafët e vetëm të embed objekt nga dokumenti
Zgjidh paragrafin e fundit të vijës: Zgjidh të gjitha linjat e fundit ose paragrafët nga dokumenti

Convert:

Konvertimi i listës në tekst: Convert numërimin, plumbat ose listën e shumë nivele në tekstin normal
Convert Tab to Space: Convert të gjitha shkronjat tabs në hapësira karaktere
(Convert) Tabela tek Teksti: Convert tavolina të shumta në dokument në tekst të thjeshtë
(Konvertoni kodin e fushës tek teksti: Shtypni kodet e fushës duke konvertuar kodet e fushave në tekst të thjeshtë
Konvertimi i shënimit në tekst në tekst: Convert të gjitha shënimet fundore në tekst të thjeshtë
Konvertimi i rreshtit të linjës manuale në paragrafin: Zëvendësoni ose ktheni kthimet e butë në kthime të vështira
Pikësimi kinez: asily Kontrolloni Për Punctuations Dhe Convert Të gjitha pikësimet anglisht në kinezisht
Anglisht Perkthimi: Kontrolloni lehtë pikat dhe ndreqni të gjitha pikësimet kineze në anglisht
Konvertimi i Paragrafit të Parashikimit në Pushim Manuali Line: Zëvendësoni ose konvertojeni kthimin e vështirë në kthime të buta
Convert ekuacione në imazhe: Convert të gjitha ekuacionet në imazhe ose foto
Konvertimi i imazheve në ekuacione: Convert imazhe në ekuacione

Shënim: Karakteristikat dhe komandat shfaqen në tabin e Ndërfaqes siç tregohet në pamjen e mësipërme të ekranit.

Burimet dhe dokumentet:

Eksporti Shënime: Shtypni komentet duke eksportuar të gjitha komentet në një dokument
(Importi / Eksporti) Fjaloret e personalizuara: Shpejt importoni ose eksportoni dhe përcaktoni fjalorin personal të parazgjedhur
(Import / Eksport) Auto Korrigjo: Shpejt importoni ose eksportoni dhe përshtatni të dhënat e korrigjimit automatik
Imazhet e eksportit: Eksporto ose ekstrakt të gjitha imazhet nga një dokument fjalë
Export Doc si Images: Shpejt konvertoj ose ruaj dokumentin si foto jpeg
Tabela e eksporteve në imazhe: Shpejt eksportoni dhe ruani të gjitha tabelat nga dokumenti si imazhe
Gama e Eksportit në Skedar: Lehtësisht Shtrirjen e Grupeve të Zgjedhura / Faqe në një Skedar të Ri
Dokumenti i ndarjes: Dokumenti i ndarjes në dokumente të shumta me tituj ose pushim seksioni
Merge Dokumentet: Bashkoni ose kombinoni dokumente të shumëfishta në një dokument
Doc / Docx Converter: Convert të gjitha docx (.docx) nga një dosje në doc (.doc) ose PDF

captions:

Bërja e titrave: Shpejt listoni, lundroni dhe referojuni tërësisht të gjitha titrave
Fut shumë titra: Futni captions në të gjitha tabelat, figurat dhe ekuacionet në të njëjtën kohë
Tabela Caption: Futni ose shtoni titullin në tryezë dhe ndryshoni formatin e tabelës së tabelës
Figura Caption: Futni ose shtoni titullin e figurës (figura) dhe ndryshoni stilin e kapjes së figurës
Ekuacioni Caption: Futni ose shtoni emërtimin e drejtë në ekuacion
Përzgjidhni Tabelën Caption Paragrafët: Zgjidh të gjitha tabelat e tabelës
Përzgjidhni figura Kapitulli i paragrafëve: Zgjidh të gjitha kapset figurash
Përzgjidh paragrafët e kapitullit të barazimit: Zgjidh të gjitha kaptinat e ekuacionit
Rindërtimi i tabelës: Easily convert tekst në titull për të gjitha tabelat
Rindërtimi Figura Caption: Easily convert tekst në titull për të gjitha shifrat
Rindërtimi i titullit të barazimit: Shndërrojeni shpejt tekstin në titra të ekuacionit
Referenca (Caption): Vendosni lehtësisht ose krijoni titra kryq referimi
Përshkrimet e rifreskimit: Shpejt korrigjoni ose përditësoni titullin e gabuar që shënon një klikim
Zgjidh titullin: Easily kaloni tabelat referencë, figurat dhe ekuacionet captions
Referojuni poshtë: Easily kaloni tabelat referencë, figurat dhe ekuacionet captions
Referenca e gabimit: Hiqni të gjithë referencën e gabimit me një klik

hyperlinks:

Menaxher i hiperlidhjeve: Listoni të gjitha hyperlinks, hiqni të gjitha hyperlinks dhe menaxhoni të gjitha hyperlinks
Hiq (Hyperlinks): Hiqni ose fshini menjëherë të gjitha hyperlinks nga teksti
Krijo (hyperlinkat e shumëfishta): Krijo hyperlinks shumta duke futur adresën e njëjtë në të gjitha tekstet e njëjta
Kopjo Hyperlink: Kopjoni dhe ngjitni të gjitha hyperlinks ose adresat

Tabela:

(Convert) Tabela tek Teksti: Shpejt konvertohet tabela të shumëfishta në dokument në tekst të thjeshtë
Kreu Diagonal: Formatoni krerët diagonale dhe shkruani tekstin diagonal në tabela
Hiq Empty Rows Cols: Hiq ose fshij të gjitha rreshtat dhe kolonat bosh nga të gjitha tabelat
Tabela e Transpozimit: Transpozoni të dhëna në rreshtat dhe kolonat e një tabele në fjalë

Layout:

Linja e shkurtër e fundit: Shpejt ruani letrat duke rregulluar ndarjen midis fjalëve
Resize Images: Shpejt resize / compress të gjitha imazhet ose imazhe të shumta në të njëjtën kohë

Pamje:

Parametrat e ekranit: Trego / fsheh ose ndrysho shenjat e formatimit (shenja paragrafi dhe teksti i fshehur)
Kombinoje Windows: Kombinoje ose bashkojë dokumente të shumta në një dritare
Ndërro Windows: Kaloni midis dokumenteve të shumta pas kombinimit të tyre në një dritare
Mbyll të gjitha: Mbyllni menjëherë dritaret e dokumenteve të hapura menjëherë
Mbylle dritaret e tjera: Mbyllni shpejt dritaret e dokumentit, përveç dokumentit aktual
Redo Komanda e fundit: Shpejt përsëritni veprimin ose komandën e fundit
Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Krishna Kondi · 5 months ago
  how to delete all first rows of tables
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Harold · 11 months ago
  kutools not showing up in word 2016
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Tad Amore · 1 years ago
  Hello, I am testing your software, and if we can make this work, we would end up buying a lot of seats. We need to merge Word documents together retaining the formatting. This is not working? When I merge two documents together the headers are removed pages are skipped?
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Kris · 1 years ago
  Utilizing Office 365 on Windows 10 Home 64-Bit
  I had purchased Kutools last year for Office 2010, but recently upgraded to 365.
  When I try and use Kutool, it's asking for my Login and Key, which I enter. When I try and use a function, it asks for my Login and Key again, but doesn't do the function.
  Please advise.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Dean Breiner · 1 years ago
  How do I activate the free download version for trial?