Cookies na ndihmojnë të ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona, ju pranoni përdorimin e cookies.
Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Kutuj për Fjalë: Powerful Office Word Toolbox

Kutools për Fjalën është një shtesë e fuqishme e Fjalës që ju çliron nga operacionet që kërkojnë kohë që shumica e përdoruesve të Fjalës duhet të kryejnë çdo ditë! Ai përmban grupe mjetesh për kursimin e orëve të kohës suaj! Ju mund të merrni mësime të detajuara të funksionit rreth Kutools for Word nga këtu. Për Word 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 dhe 2003 / Zyra 365.

Përditësimi i fundit: Kutools për Word 8.90
Data: Nëntor 20, 2018
Ne i mirëpresim të gjitha pyetjet, reagimet dhe raportet e gabimeve. Ne zakonisht kemi nevojë për informacionin e mëposhtëm: Na kontaktoni
 • Një përshkrim i shkurtër i çështjes dhe mënyra se si mund të përsëritet (nëse është e aplikueshme).
 • Sistemi juaj operativ (Windows 8, Windows 7, etj) dhe informacioni i versionit të Microsoft Office tuaj.
 • Screenshots që ilustrojnë problemin - Si mund të marr një screenshot? http://www.take-a-screenshot.org

Subscribe Update Newsletter:


Ju mund t'i qaseni menjëherë mësimeve të tipareve duke shtypur një emër funksion në kutinë e kërkimit në vijim. Për shembull, nëse doni të dini se si ta përdorni Snapshot e dokumentit, vetëm duhet të shkruash Dokument fjalen në kutinë e kërkimit.

Shënim: Pas instalimit, ju lutemi të hapni aplikacionin tuaj të Fjalës dhe do të shihni të gjitha tiparet dhe komandat siç tregohet në screenshotin e mësipërm.

Dokumentit:

Snapshot e dokumentit: Përkohësisht mbështetni ose ruani dokumentin dhe rivendosni dokumentin
Shto dokument në grup: Menaxhoni me shpejtësi dhe hapni dokumente të shumta me një grup
Organizimi i grupit të dokumenteve: Menaxhimi i dokumenteve duke përdorur grupet në Word
Ringarkoj: Rivendosni ose rifreskoni dokumentin aktual deri në herën e fundit kur ruani
Riemërto (Dokument): Riemëroni dokumentin aktual pa e mbyllur atë
Kopjo skedarin aktual: Shpejt kopjoni skedarët ose dokumentet aktuale të hapura
Kopjoni të gjitha dosjet e hapura: Shpejt kopjoni të gjitha dosjet ose dokumentet e hapura aktuale
Vendndodhja e hapur e dokumentit të tanishëm: Hapni dosjen ekzistuese të dokumentit të shpejtë
Ruajeni Vendndodhjen Default Save: Parazgjedhja e hapur ruaj dosjen në Word
Vendi i Rimëkëmbjes Auto Hapur: Hap dosjen e rikuperimit automatik në Word
Vende të Hapura të Përdoruesve Vendndodhja: Hapni dosjet e shablloneve të përdoruesit të Word
Vendndodhja e hapur e fillimit të Word: Hapni ose qaseni në vendndodhjen e dosjes së fillimit në Word

Bookmark:

Shtylla e shënimeve: Shpejt listoni të gjithë emrat e faqerojtësave dhe lundroni midis faqeshënuesve
Vendosni bookmark: Futni lehtësisht faqeshënuesin në dokument
Hiq Bookmark: Hiq ose fshij të gjitha faqeshënuesit nga dokumenti
Trego / fsheh (simbolet e shënimit): Fshihni ose tregoni të gjitha simbolet e faqerojtësve në dokument

Fut:

Pakoja automatike e tekstit: Lehtësisht ruani, listoni dhe futur shënimet e autotext në fjalë
Kutia e Kontrollit: Fut kutinë e kontrollit, listën e kutisë së zgjedhjes ose kutinë aktive të kontrollit (kontroll aktivX) në Word
Radio Button: Shpejt futni butona të shumta të radios në të njëjtën kohë
Grupi i Buttons Radio: Butonat e lehtë të grupit të grupit në dokument
(Fut shumëfishta) Imazhe: Futni ose importoni fotografi ose imazhe të shumta në të njëjtën kohë për të dokumentuar
barcode: Futni ose krijoni një kod bar në dokument
Fut nga skaneri ose kamera:Shpejt importoni ose futni foto nga skaneri ose kamera në dokument Shënim: Vlen vetëm për Word 2007 dhe 2010.
Fut informacionin e skedarit: Shpejt Fut informacionin e skedarit (Emri i skedarit, Rruga e skedarit) në kokë ose në këmbë të fjalës
Shto një mijë ndarës: Shpejt Add Separator mijëra për numrat e shumëfishta në një dokument Word
Numrat e shënimeve: Shpejt konvertoj numrat e shumëfishtë në anglisht ose në monedhën kineze në një dokument Word
Frame: Vendosni shpejt kornizën në Word
Formatet e kornizave: Formoni shpejt formatin në Word
Hiq korniza: Shpejt hiqni të gjitha kornizat dhe mbani tekstin nga dokumenti
Konvertimi i kutisë së tekstit në kornizë: Shpejt konvertoni kutinë e tekstit në kornizë
(Hiq) Spacing Paragrafi: Shpejt hiqni Hapësirat para / pas ose mes paragrafëve në një dokument Word
Hiq Thousand Separator: Easily Remove mijëra Separator nga numrat
Linjave të Zërit të Qartë: Hiqni shpejt linjat horizontale në kokën e një dokumenti të fjalës
Hiq ndërprerjet e faqeve: Hiq të gjitha pushimet e faqes nga dokumenti
Hiq kolonat e thyerjes: Hiq të gjitha pushimet e kolonës nga dokumenti
Hiq Seksion Breaks: Hiq të gjitha pushimet e seksionit nga dokumenti
Hiq të gjitha ndërprerjet: Hiq të gjitha pushimet në Fjalë me një klik
Hiq të gjitha Hapësirat / Tab Indents: Shpejt hiqni të gjitha indentat e majtë tab / hapësirë
Hiqni të gjitha prerjet e vijës së parë: Hiqni të gjitha vijat e vijës së parë
Hiqni të gjitha Anët e Majtë: Hiqini të gjitha indentat e majtë
Hiqni të gjitha pikat e duhura: Hiqini të gjitha indentat e duhur
Hiq të gjitha prerjet: Hiqini të gjitha indentat nga dokumenti aktual
Hiq linjat manuale të zbrazëta të linjave: Hiqni të gjitha linjat bosh ose bosh
Hiq paragrafët e zbrazët të parave: Hiqni të gjitha paragrafët bosh
(Hiq) Hapësira shtesë: Hiq ose fshij hapësirat shtesë midis fjalëve
(Hiq) Linja horizontale: Hiqni të gjitha linjat horizontale nga dokumenti i Word
Hiqe shënimet në fund të faqes: Hiqni të gjitha shënimet nga dokumenti
Hiq shënimet përfundimtare: Hiq ose fshij të gjitha shënimet fundore nga dokumenti
Hiq tekstin e fshehur: Hiq të gjitha të dhënat e fshehura ose tekstit nga dokumenti
Hiq fotot: Hiq të gjitha fotot nga dokumenti
Hiq Komente: Hiq të gjitha komentet nga një pjesë e dokumentit
Hiq Drop Cap: Hiqni të gjitha kapakët e rënies nga një dokument
Hiq korniza: Hiq të gjitha kornizat dhe mbaj tekstin nga dokumenti
Hiq kontrollet HTML: Hiq HTML Controls nga dokumenti
Hiq tabelat: Hiq ose fshij të gjitha tabelat me një klik
Hiq të gjitha shënimet: Hiq ose fshij të gjitha faqeshënuesit nga dokumenti
Hiq të gjitha kutitë e tekstit: Hiqni të gjitha kutitë e tekstit dhe mbajini tekstet
Hiq të gjitha makrot: Hiq të gjitha makrot nga një dokument

Zgjidh:

Zgjidh faqen aktuale: Zgjedhni me shpejtësi faqen aktuale
Zgjidh faqet e çuditshme: Zgjedh të gjitha faqet e numrave të rastësishëm të një dokumenti
Zgjidh Pagesën e Madhe: Zgjedh të gjitha faqet e numrave të njëtrajtshëm të një dokumenti
Zgjidh faqet: Shpejt zgjidhni çdo faqe që dëshironi
Zgjidh tabelat: Zgjidh të gjitha tabelat në një dokument Word
Zgjidh Tabelat e Rreshtit të Vetëm: Zgjidh të gjitha tabelat e rreshtit të vetëm
Zgjidh tabelat e veçanta të kolonës: Zgjidh të gjitha tabelat me kolona të vetme
Zgjidh tabelat e vetme të qelizave: Zgjidh të gjitha tabelat e një qelize
Zgjidh rreshtat e para: Zgjidh të gjitha rreshtat e parë të tabelave në Word
Zgjidh Rreshtat e Fundit: Zgjidh të gjitha rreshtat e fundit të tabelave në Word
Zgjidh kolonat e para: Zgjidh të gjitha kolonat e para të tabelave në Word
Zgjidh kolonat e fundit: Zgjidh të gjitha kolonat e fundit të tabelave në Word
Tjetra Përgjatë faqeve Tabela: Zgjidh tabelën që përhapet më shumë se një faqe
(Zgjidh) Forma: Zgjidh të gjitha format e gatshme në tërë dokumentin
Zgjidh paragrafët: Zgjidh lehtë të gjitha llojet e paragrafëve
Zgjidh paragrafët e zbrazët: Zgjidh të gjitha paragrafët bosh / bosh
Zgjidh paragrafët më të shkurtra: Zgjidh të gjitha paragrafët e shkurtër
Përzgjidhni paragrafët në krye: Zgjidh të gjitha paragrafët kryesorë
Përzgjidh paragjykimet jo të drejtuara: Përzgjidhni paragrafët pa titull
Zgjidh ekuacionet: Zgjidh të gjitha ekuacionet e dokumentit
Përzgjidh Parametrat e Parashikimit të Fjalëve: Përzgjidhni paragrafët e objekteve të fjalëve embed
Përzgjidh Embed Paragrafët e Objektit të Visio: Zgjidh të gjitha paragrafët që kanë ngulitur projekte Visio
Përzgjidh Parametrat e Vendosjes së Objektit: Zgjidh të gjitha paragrafët që kanë objekte të ngulitura
Zgjidh paragrafët e vetëm të objektit: Përzgjidhni paragrafët e vetëm të embed objekt nga dokumenti
Zgjidh paragrafin e fundit të vijës: Zgjidh të gjitha linjat e fundit ose paragrafët nga dokumenti

Convert:

Konvertimi i listës në tekst: Convert numërimin, plumbat ose listën e shumë nivele në tekstin normal
Convert Tab to Space: Convert të gjitha shkronjat tabs në hapësira karaktere
(Convert) Tabela tek Teksti: Convert tavolina të shumta në dokument në tekst të thjeshtë
(Konvertoni kodin e fushës tek teksti: Shtypni kodet e fushës duke konvertuar kodet e fushave në tekst të thjeshtë
Konvertimi i shënimit në tekst në tekst: Convert të gjitha shënimet fundore në tekst të thjeshtë
Konvertimi i rreshtit të linjës manuale në paragrafin: Zëvendësoni ose ktheni kthimet e butë në kthime të vështira
Pikësimi kinez: asily Kontrolloni Për Punctuations Dhe Convert Të gjitha pikësimet anglisht në kinezisht
Anglisht Perkthimi: Kontrolloni lehtë pikat dhe ndreqni të gjitha pikësimet kineze në anglisht
Konvertimi i Paragrafit të Parashikimit në Pushim Manuali Line: Zëvendësoni ose konvertojeni kthimin e vështirë në kthime të buta
Convert ekuacione në imazhe: Convert të gjitha ekuacionet në imazhe ose foto
Konvertimi i imazheve në ekuacione: Convert imazhe në ekuacione

Shënim: Karakteristikat dhe komandat shfaqen në tabin e Ndërfaqes siç tregohet në pamjen e mësipërme të ekranit.

Burimet dhe dokumentet:

Eksporti Shënime: Shtypni komentet duke eksportuar të gjitha komentet në një dokument
(Importi / Eksporti) Fjaloret e personalizuara: Shpejt importoni ose eksportoni dhe përcaktoni fjalorin personal të parazgjedhur
(Import / Eksport) Auto Korrigjo: Shpejt importoni ose eksportoni dhe përshtatni të dhënat e korrigjimit automatik
Imazhet e eksportit: Eksporto ose ekstrakt të gjitha imazhet nga një dokument fjalë
Export Doc si Images: Shpejt konvertoj ose ruaj dokumentin si foto jpeg
Tabela e eksporteve në imazhe: Shpejt eksportoni dhe ruani të gjitha tabelat nga dokumenti si imazhe
Gama e Eksportit në Skedar: Lehtësisht Shtrirjen e Grupeve të Zgjedhura / Faqe në një Skedar të Ri
Dokumenti i ndarjes: Dokumenti i ndarjes në dokumente të shumta me tituj ose pushim seksioni
Merge Dokumentet: Bashkoni ose kombinoni dokumente të shumëfishta në një dokument
Doc / Docx Converter: Convert të gjitha docx (.docx) nga një dosje në doc (.doc) ose PDF

captions:

Bërja e titrave: Shpejt listoni, lundroni dhe referojuni tërësisht të gjitha titrave
Fut shumë titra: Futni captions në të gjitha tabelat, figurat dhe ekuacionet në të njëjtën kohë
Tabela Caption: Futni ose shtoni titullin në tryezë dhe ndryshoni formatin e tabelës së tabelës
Figura Caption: Futni ose shtoni titullin e figurës (figura) dhe ndryshoni stilin e kapjes së figurës
Ekuacioni Caption: Futni ose shtoni emërtimin e drejtë në ekuacion
Përzgjidhni Tabelën Caption Paragrafët: Zgjidh të gjitha tabelat e tabelës
Përzgjidhni figura Kapitulli i paragrafëve: Zgjidh të gjitha kapset figurash
Përzgjidh paragrafët e kapitullit të barazimit: Zgjidh të gjitha kaptinat e ekuacionit
Rindërtimi i tabelës: Easily convert tekst në titull për të gjitha tabelat
Rindërtimi Figura Caption: Easily convert tekst në titull për të gjitha shifrat
Rindërtimi i titullit të barazimit: Shndërrojeni shpejt tekstin në titra të ekuacionit
Referenca (Caption): Vendosni lehtësisht ose krijoni titra kryq referimi
Përshkrimet e rifreskimit: Shpejt korrigjoni ose përditësoni titullin e gabuar që shënon një klikim
Zgjidh titullin: Easily kaloni tabelat referencë, figurat dhe ekuacionet captions
Referojuni poshtë: Easily kaloni tabelat referencë, figurat dhe ekuacionet captions
Referenca e gabimit: Hiqni të gjithë referencën e gabimit me një klik

hyperlinks:

Menaxher i hiperlidhjeve: Listoni të gjitha hyperlinks, hiqni të gjitha hyperlinks dhe menaxhoni të gjitha hyperlinks
Hiq (Hyperlinks): Hiqni ose fshini menjëherë të gjitha hyperlinks nga teksti
Krijo (hyperlinkat e shumëfishta): Krijo hyperlinks shumta duke futur adresën e njëjtë në të gjitha tekstet e njëjta
Kopjo Hyperlink: Kopjoni dhe ngjitni të gjitha hyperlinks ose adresat

Tabela:

(Convert) Tabela tek Teksti: Shpejt konvertohet tabela të shumëfishta në dokument në tekst të thjeshtë
Kreu Diagonal: Formatoni krerët diagonale dhe shkruani tekstin diagonal në tabela
Hiq Empty Rows Cols: Hiq ose fshij të gjitha rreshtat dhe kolonat bosh nga të gjitha tabelat
Tabela e Transpozimit: Transpozoni të dhëna në rreshtat dhe kolonat e një tabele në fjalë

Layout:

Linja e shkurtër e fundit: Shpejt ruani letrat duke rregulluar ndarjen midis fjalëve
Resize Images: Shpejt resize / compress të gjitha imazhet ose imazhe të shumta në të njëjtën kohë

Pamje:

Parametrat e ekranit: Trego / fsheh ose ndrysho shenjat e formatimit (shenja paragrafi dhe teksti i fshehur)
Kombinoje Windows: Kombinoje ose bashkojë dokumente të shumta në një dritare
Ndërro Windows: Kaloni midis dokumenteve të shumta pas kombinimit të tyre në një dritare
Mbyll të gjitha: Mbyllni menjëherë dritaret e dokumenteve të hapura menjëherë
Mbylle dritaret e tjera: Mbyllni shpejt dritaret e dokumentit, përveç dokumentit aktual
Redo Komanda e fundit: Shpejt përsëritni veprimin ose komandën e fundit
Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Diana · 4 years ago
  I was so interested in Kutools for Excel but when I tried to install your trial version, my security system warned me that the software could cause serious damage to my computer. In addition, with all the negative feedback from those who have tried, I am skeptical to try your product although I had so much hope when I read through all the features its supposed to have.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Shirley Roman · 4 years ago
  What a disappointment! Program doesn't work. Have Word 2013, Windows 8.1. Downloaded proper word link and am trying to delete the text boxes and keep text. EVERY TIME results say "O". I've tried other document too, with no luck. What's the point of a product that doesn't do what you say it's suppose to????
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
   admin_jay · 4 years ago
   [quote name="Shirley Roman"]What a disappointment! Program doesn't work. Have Word 2013, Windows 8.1. Downloaded proper word link and am trying to delete the text boxes and keep text. EVERY TIME results say "O". I've tried other document too, with no luck. What's the point of a product that doesn't do what you say it's suppose to????[/quote]
   :-) Hello, please try to contact me at jaychivo#extendoffice.com, please replace # with @.
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  Nadeem Zafar · 4 years ago
  Have installed for office 2003.

  Cannot see where there is an option to export AutoText Entries ?
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  JamesLuv · 4 years ago
  Ran the Kutools Doc/Docx in a folder contaiingn sub directory's and a LOT of word 97 files. Not even half were changed. Doesn't look like it is working at all now. I locate a sub-folder with doc files and select convert and it converts none. The kutools for excel doesn't work at all converting old files to new.
  • To post as a guest, your comment is unpublished.
   admin-jay · 4 years ago
   Hello, It's Kutools for Word. Please make sure you have installed the latest version.

   For any questions, please contact me jaychivo@extendoffice.com.
   • To post as a guest, your comment is unpublished.
    Williams nana K · 1 years ago
    please can you get me the License name and code Kutools for MS Word
   • To post as a guest, your comment is unpublished.
    JamesLuv · 4 years ago
    [quote name="admin-jay"]Hello, It's Kutools for Word. Please make sure you have installed the latest version.

    For any questions, please contact me jaychivo@extendoffice.com.[/quote]
    I downloaded whatever version is available online...
 • To post as a guest, your comment is unpublished.
  margaret martindale · 4 years ago
  I purchased the 2-year package and have received no code, only a recipet.