Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Tab Zyra - Shfletimi, modifikimi, menaxhimi i dokumenteve në Microsoft Office 2019, 2016 - 2003 dhe Zyra 365


Zyra Tab mbështet hapjen, shikimin, redaktimin e dokumenteve të shumta të Zyrës në një dritare të vetme me tabela, si shfletuesit e internetit - Google Chrome, Firefox dhe kështu me radhë.

Ai sjell ndërfaqen me skeda në Microsoft Office 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 dhe Office 365 (përfshirë Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Access, Project dhe Visio).


  • Lexoni, modifikoni dhe menaxhoni skedarë të shumtë brenda skedave
  • Hapni, ruani dhe mbyllni të gjitha skedarët lehtë
  • Identifikoni skedarët duke shënuar skedën një ngjyrë
  • Kategorizimi dhe menaxhimi i skedarëve sipas grupeve
  • 90,000 + zgjedhja e përdoruesve. Funksion i plotë pa gjykim 45-ditor. Nuk kërkohet kartë krediti!
tab zyra e madhe

Përfshini Komponentët:

Ndërfaqja e Office Tab

Tab Zyra

Tabs për Word
Tabs për Excel
Tabs për PowerPoint
Tabs për Publisher
Tabs për Qasje
Tabs për Projektin
Tabs për Visio

save_document

Ruaj të gjitha në një klik

Një përparësi kryesore e Office Tab është që ju të kurseni kohë duke i konsoliduar veprimet tuaja! Për shembull, nëse keni hapur skedarë të shumëfishta, nuk duhet të ruani dhe mbyllni ato individualisht; vetëm klikoni "Save All" nga menyja e kontekstit dhe të gjitha skedarët tuaj janë ruajtur. Dëshiron të mbyllësh të gjitha dosjet e hapura? Thjesht zgjidhni "Mbyll të gjitha" dhe të gjitha dosjet tuaja do të mbyllen.

menaxhojnë-dokumente-produkt

Menaxho detajet e Dokumenteve në Grupet

Në Office Tab, mund të shtoni një skedar të ruajtur të Microsoft Office në një grup. Ju mund të hapni shpejt një grup dokumetash ose një grupi të dosjeve të Excel dhe kështu me radhë. Me këtë funksion të Grupit të Preferencave, ju mund t'i aplikoni lehtësisht këto operacione në një grup dokumentesh në aplikacionet e Microsoft Office.

Shto një dokument në një grup;
Hapni një grup dokumentesh;
Mbyllni një grup dokumentesh;
Ruaj një grup dokumentesh.

riemërtoj

Rename Files lehtë

Ju nuk duhet të hapni dialogun "Ruaj si" për të riemërtuar një skedar. Thjesht klikoni "Rename" në Menunë e Kontekstit në tab dhe futni emrin e skedarit të ri - është kaq e thjeshtë! Nëse dëshironi të ruani skedarin në një tjetër dosje, zgjidhni "Ruaj si" nga menyja e kontekstit.

të plotë-name1

Shfaq emrin e plotë të skedarit

Nëse emri i një skedari është i gjatë, në mënyrë tipike, taskbar i Windows shfaq vetëm një pjesë të vogël të saj, gjë që shpesh është problem. Megjithatë, me Office Tab të instaluar, do të mund ta shihni të gjithë emrin e skedarit në Tab Bar, pa marrë parasysh sa kohë është.

context-menu

Menuja e Kontekstit e dobishme

Djathtas-klikoni në një skedë ose Tab Bar për të hyrë në skedën / tab bar menu kontekst. Office Tab kombinon gjithashtu disa komanda të zakonshme të komandës në Microsoft Office, duke ju lejuar t'i qaseni ato artikuj më shpejt.

lehtë-përdorim

Easy-to-use

Ndërfaqja me skeda lejon që të hapni dokumente të shumta në një dritare të vetme. Secili dokument shfaqet si një skedë e re brenda dritares (jo një dritare e re) dhe mund të arrihet me një klik. Kjo veçori përmirëson efikasitetin tuaj kur punoni me programet e Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Project, Publisher, Access dhe Visio).

ee_icon_4

High Performance

Zyra Tab është e bazuar në teknologjinë standarde të Add-në të Microsoft Office. Ajo nuk ndikon në performancën e aplikacionit standard dhe ka një madhësi jashtëzakonisht të vogël të skedarëve.

veprim-tab

Lëvizni skedat

Tabs mund të lëvizin lehtë duke zvarritur. Ju mund të kaloni në mes skedave duke përdorur miun ose mund të aktivizoni një skedë duke shtypur Alt + N ("N" duke qenë renditja e tabelës "1, 2, 3 ...").

Shfaqja

Personalizo Pamjen e Tab

Ngjyrat e tabs dhe Tab Bar janë të përshtatshëm. Ka stile 11 për të zgjedhur. Brenda çdo stili, stili i shkronjave dhe emri i secilës skedë mund të ndryshohen në përputhje me preferencën tuaj (për të zbatuar këto ndryshime, duhet të mbyllni dhe rifilloni Microsoft Office).

Veçoritë më të fuqishme


Mjaft me shkurtesa

Zyra Tab mbështet mjaftë ndërtuar si dhe shkurtesat e përcaktuara nga përdoruesit për të trajtuar tabs, fsheh / shfaq Tab Bar, kaloni në mes tabs, dhe zgjidhni tabs specifike. Shkurtoret e personalizuara janë të lehta për t'u caktuar.

Trego / fsheh Tab Bar

Ju mund të vendosni Tab Bar në anën e sipërme, të poshtme, të djathtë ose të majtë të hapësirës tuaj të punës. Mund të fshehësh edhe Tab Bar kur ka vetëm një skedë. Ju gjithashtu mund të tregoni ose fshehni Tab Bar duke përdorur një çelës të shkurtuar të përshtatshëm (kyç i shkurtor i parazgjedhur është "Win + Q").

Dokumente të Hapura

Menuja e Kontekstit përmban opsionet e mëposhtme: "Hap", "Hap në dritaren e re" dhe "Dosjen e hapur". Është e lehtë të hapësh një skedar apo dosje ekzistuese dhe të hapësh më shumë se një dritare me tabela.

Qendra e Cilësimeve Gjithë-Në-Një

Zyra Tab ka një qendër cilësie të fuqishme, ku mund të konfiguroni të gjitha cilësimet e Office Tab. Mund të përdorni Qendrën Tab për të manipuluar të gjitha cilësimet tuaja si p.sh. aktivizimin / çaktivizimin e skedës veç e veç, duke përdorur shkurtesat (ose jo), duke shfaqur Tab Bar në pozitën e sipërme, të poshtme, të majtë ose të djathtë, duke zgjedhur Stilin e Tabit dhe duke personalizuar ngjyra tab.

Krijo dokument të ri

Ju mund të krijoni shpejt një Dokument të Ri duke klikuar dy herë butonin e majtë në hapësirën bosh të Tab Bar ose zgjidhni të përdorni "New" element komandën në Menu Context.

Ruaj dokumentet

"Save" dhe "Save All" komandat në Menu Context mund të përdoren për të ruajtur të gjitha dokumentet me vetëm një klikim. Zyra Tab shënon dokumentet e modifikuara ose librat e punës me një yll (*) në ​​emrat e dosjeve të tyre për të treguar statusin e tyre të modifikuar.

Mbyll dokumentet

Menuja kontekstuale gjithashtu përmban opsionet e mëposhtme: "Close", "Close All" dhe "Close Other", duke u ofruar përdoruesve fleksibilitet në mbylljen e dokumenteve të hapura. mbyllni dokumentin e hapur.

Personalizo Gjatësinë e Tab

Gjatësia e skedës mund të caktohet automatike, vetë-përshtatëse ose fikse (gjatësia e parazgjedhur është "automatike"). Automatike tregon sa më shumë të emrit të file të jetë e mundur. Vetë-adaptive tregon emrin e file në varësi të hapësirës në dispozicion në një skedë. Me gjatësi fikse, të gjitha skedat kanë të njëjtën gjatësi.